Ieu bakal janten iPhone 7 numutkeun analis KGI, sadayana berita

iphone-7-september

KGI mangrupikeun masarakat analis anu cukup populér, sanaos akhir-akhir ieu réalistis aranjeunna langkung kasohor kusabab kagagalan tibatan kasuksesanna. Kami badé nyimpulkeun sakedik perkawis berita ieu yén KGI parantos diprediksi pikeun presentasi iPhone 7 anu bakal lumangsung dina 7 Séptémber, sareng tangtosna kami bakal neraskeun langsung anu paling ketat di dieu di iPhone Aktualidad, sareng Podcast salajengna dikhususkeun pikeun berita anu tiasa muncul nalika Keynote. Naha anjeun bakal sono? Ieu masing-masing salah sahiji anyar anu bakal dipiboga ku iPhone 7 numutkeun tim analis KGI.

Saé sareng geulis, tapi henteu mirah. IPhone 7 utamina bakal ngaropea iPhone 6s, tapi parobihan desain disayogikeun pikeun édisi salajengna, urang émut yén 2017 nandaan ulang taun kasapuluh tina peluncuran iPhone, sareng sadayana nunjukkeun yén Apple bakal buru-buru ngaluncurkeun édisi khusus sareng karakteristik pikeun memperingati tanggal penting ieu.

Diprosés prosésor sareng gamut warna

IPhone 7 Ditambah Kaméra Ganda

Tim KGI yakin yén Apple bakal ngalebetkeun Apple A10 SoC anyarna dina alat éta, pikeun nyayogikeun éta kakuatan maksimum anu sayogi dina pasaran. Nanging, dinten ayeuna iPhone 6s sareng iPhone SE gampil ngabela nyalira tina sadaya usulan dina level aplikasi, henteu kedah rancunit. Laju CPU bakal ningkat janten 2,4 GHz, paningkatan anu signifikan tina Apple A9 ayeuna.

Éta sanés ngan ukur hiji na anyar anu menarik, dina tingkatan desain urang bakal ningali sababaraha parobahan éstétika, tapi warna anu anyar bakal ditambihan. Kami émut kumaha jalma anu kagum ku hideung hideung anu ditawarkeun Apple dina iPhone 5, tapi masalahna sareng cét anu nyababkeun Apple gancang-gancang ngaleungitkeun modélna. Nanging, KGI mastikeun yén Apple bakal ngaluncurkeun warna anyar, katelah "piano black", anu bakal ngagentos "space grey", nawiskeun kami hideung anu langkung murni sareng langkung hideung, sapertos anu urang pendakan dugi ka ayeuna di Apple. Nanging, ieu «piano hideung»Badé sumping dibarengan ku«hideung herang"Apple sok dicirikeun ku hideung herang, sapertos anu kami mendakan tina iPhone 3G dugi ka iPhone 4s, kulit patén deui.

Perbaikan tingkat hardware diteruskeun

iPhone 7 hideung

Dina hal pamutahiran internal, iPhone 7 bakal nawiskeun SoC anu didamel ku TSMC sakumaha anu parantos kami koméntar di luhur, tapi dina bagian ukuran sareng résolusi kami masih kénéh macet dina 2014, Apple bakal tetep 4,7 inci sareng 5,5 inci modél Plus. Sanaos panel iPhone 7 bakal ditingkatkeun sareng téknologi warna ngalangkungan parangkat lunak (numutkeun KGI), aranjeunna moal ningkatkeun résolusiana, bagian sanés anu bakal ditangtoskeun pikeun iPhone taun 2017, panginten iPhone 10 Anniversary.

Kaméra mangrupikeun salah sahiji aspék anu parantos dikaitkeun paling seueur, KGI gancang mastikeun sistem kaméra duaan pikeun iPhone 7 Plus ku zum optik, diwangun ku kaméra sudut sareng anu klasik. Kadua kaméra bakal ngagaduhan sénsor 12 MP sareng tangtosna aranjeunna bakal ngajaga stabilisasi gambar optik. Ieu mangrupikeun fitur anu modél 4,7 inci ogé bakal diwariskeun, kanyataanna, éta diasumsikeun yén kaméra anu ayeuna aya dina iPhone 6s Plus bakal aya dina iPhone 6 inci. Apple ogé parantos ningkatkeun sistem flash pikeun ningkatkeun kualitas gambar kaméra iPhone dina kaayaan cahaya anu hampang, tugas anu ditunda, janten dua dugi ka opat LEDs.

Memori RAM ogé bakal dugi ka 3GB, hal anu urang mimiti cangcaya, sareng langkung seueur ku kasalahan KGI, nanging, panyimpenan minimum upami turun tina 16GB dugi ka 32GB, sedengkeun panyimpenan maksimal ogé tina 128GB dugi 256GB, berita saé pikeun jalma anu kirang ruang. Hal anu KGI ogé mastikeun sareng ngareuwaskeun kami nyaéta sertifikasi IPX7, anu bakalan ngajantenkeun cai mobile dugi ka hiji méter salami tilu puluh menit. Sadaya ieu urang kedah ngantosan dugi ka kaping 7 kanggo terang pasti.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Enterprisee cenahna

    Kusabab kuring henteu ngagaduhan anu sanés, sigana kuring bakal tetep iPhone 6s sareng ngantosan taun payun, kuring henteu ningali fitur anu ngajantenkeun kuring ngarobah ponsel sareng mayar anu anyar.

    1.    lonplei cenahna

      Abdi sami tapi nganggo 6 plus kuring. Upami gosipna leres, anjeun ngan ukur bakal ningali parobihan saku.