Ieu bakal janten iPhone Air [konsep]

iphone-hawa

Konsép anu tiasa urang tingali salami mangtaun-taun perkawis alat énggal anu diarepkeun ngalangkungan kisaran anu jembar pisan, tina hal anu saderhana pisan nepi ka desain anu lengkep anu mustahil pikeun dilaksanakeun. Unggal waktos énggal iPhone atanapi iPad, seueur desain naon anu janten produk anyar mimiti muncul dina internét, sareng kadang-kadang urang mendakan hal anu leres-leres aya koméntar.

Ieu kasus salah sahiji konsep anu paling pikaresepeun anu urang tingali dugi ka ayeuna. Sakumaha urang terang, kabijakan Apple ngeunaan na iPhones, nyaéta pikeun ngarobih desain luarna unggal dua taun pikeun masihan anjeun facelift lengkep sareng ngahasilkeun inovasi utama pikeun langkung cocog sareng paménta pasar ayeuna.

Désainer Frederic Ciccarese ku Ciccarese Design masihan kami ideu ngeunaan naon anu urang tiasa ngarepkeun iPhone 6, desain anu bakal caket pisan sareng iPad Air, anu bakal ngajantenkeun alat anu langkung ipis sareng langkung énggal tibatan iPhone 5s ayeuna. Sakumaha urang tiasa tingali, desainna sorangan henteu ngarobih sakedik, sadaya anu dilakukeun nyaéta bentukna iPad sareng bawa ka terminal ieu.

iphone-hawa-1

iphone-hawa-2

Éta pastina desain anu saé sareng, henteu sapertos anu sanés, éta cocog sareng padamelan anu dilakukeun ku Apple akhir-akhir ieu. Éta ogé bakal janten ide anu saé pikeun asumsi éta ngagedekeun layar yén generasi saterusna iPhones bakal sangsara. Sareng anjeun, naon saur anjeun?

Inpormasi lengkep - Tujuh tip pikeun moto poto bentang anu langkung saé tina iPhone anjeun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

14 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio cenahna

    Balik kana kurva iPhone 3G, anu sigana mah saé pikeun kuring.

    1.    Francisco Jiménez Sicardo cenahna

      Kuring ogé pikir éta saé, sajaba ti éta kuring resep langkung saé, kuring ningali éta langkung raoseun dina panangan

    2.    Milo cenahna

      Jigana naon anu bakal datang nyaéta iPhone anu langkung ipis, saur kuring kurva moal balik deui kana iPhone

  2.   josechal cenahna

    Hayu, hayu gosip iPhone 6 dimimitian ayeuna, éta bakal janten anu salajengna anu kuring mésér

  3.   Anonim cenahna

    Naha aya anu langkung atanapi kirang ngaramal nalika Apple badé ngaluncurkeun langkung seueur iklan TV kanggo 5s 5c sareng ipad? Hiji-hijina anu kuring tingali nyaéta anu ti 5c dina TV Spanyol
    Éta kusabab panasaran sareng kusabab kuring resep iklan, éta seni anu dilakukeun ku Apple

    1.    Luis R cenahna

      Jigana dugi ka Pébruari aranjeunna nyandak anu énggal, nalika ledakan parantos réngsé atanapi nalika galaksi s5 badé dileupaskeun

  4.   99 cenahna

    Sareng konsép na dimimitian…. Hartan parantos!

  5.   Pak Rax. cenahna

    Nya, éta awon pisan, kaleresan.

  6.   Juanka cenahna

    Éta mangrupikeun kurva anu sami tina iPhone lami 2G, 3G sareng 3GS. Upami aranjeunna balik kana modél lami, éta hartosna yén aranjeunna parantos béak imajinasi pikeun desain anu énggal sareng langkung saé.

  7.   Milo cenahna

    Sigana mah, sigana mah rada Galaxy sareng kuring henteu nyangka yén Apple balik deui kana kurva saatos ngantunkeun aranjeunna ogé dinten ayeuna aya rébuan telepon kalayan jenis desain éta upami aranjeunna mutuskeun ieu pikeun iPhone 6 salajengna aranjeunna bakal angkat balik ka tukang

  8.   chutA7X cenahna

    Abdi mendakan hal éta saé pisan, mirip pisan sareng 3GS kuring

  9.   Juan cenahna

    Kuring henteu resep yén aranjeunna ningkatkeun layar, éta bakal sapertos nyobian janten sami sareng smartphone anu sanés: /

  10.   JUANKY cenahna

    Sigana kuring mah desain inovatif, sabalikna éta kawas balik ka jaman baheula, upami kuring mikir yén iPhone 6 bakal langkung ipis sareng langkung énténg sareng teu anéh yén éta ogé disebat iPhone Air

  11.   jose padron cenahna

    Desain iphone anu sanés bakal saé, urang biasa kana iphone anu sami sareng anu sateuacanna