Kiyeu atanapi henteu kiyeu?

kiyeu iPhone X

Ti saprak ngenalkeun iPhone X parantos aya dua paguneman hébat di sakurilingna: ID Wajah (sareng ngaleungitkeun Touch ID anu teu tiasa dipisahkeun) sareng "kiyeu", atanapi tab, atanapi overhang, atanapi naon waé anu anjeun badé disebat.

Henteu janten masalah naha pendapatna positip atanapi négatip, kanyataanna, éta henteu janten masalah pikeun persaingan. Naon anu kudu diputuskeun ku persaingan nyaéta nyonto éta atanapi henteu nyalin éta, nyandak kalolobaan kaputusan anjeun.

Sateuacan Kongrés Dunya Mobile anu lumangsung, urang ningali seueur pabrik anu nyalin kiyeu. Sababaraha kali tanpa fungsi nyata, atanapi bahkan nyalinna nganggo parangkat lunak. Sesuatu anu bakal sapertos nutupan retakan dina témbok ku tipi, sareng yén tivi aya ngan ukur pikeun baranahan témbok tanpa retakan.

Di MWC kami ningali seueur deui salinan, kadang-kadang terang-terangan. Tapi kami ogé ningali anu sabalikna sareng Samsung. Jelas yén Samsung henteu tiasa maén pikeun nyalin Apple -kurangna henteu dina sadayana- sareng telepon andalan anjeun unggal taun. Éta bakal sapertos nyiptakeun kantong Hermès Birkin tiruan, sareng ngicalna langkung ti $ 10,000 ogé. Langkung saé mésér Hermés aslina.

Kusabab kitu, Samsung kedah maénkeun kaulinan anu sanés, éta kedah nangtoskeun hal anu diferensial sareng ngamangpaatkeun éta sabab cocog pisan pikeun anjeunna. Abdi ngaku Kisaran Samsung Galaxy S spektakuler. Galaxy S8, babarengan sareng Nexus 6P sareng iPhone 5 hideung, mangrupikeun telepon paling éndah anu kuring kantos tingali.

Kami teu tiasa nyarios kirang ngeunaan Galaxy S9. Éta ngajaga layar na ku ujung buleud, anu sanaos henteu fungsional pisan, kuring resep, sareng ampir teu aya ujung na luhur atanapi handapeun. Sentuhan diferensial Galaxy S9 sareng Samsung nyaéta layar ieu, Infinity Display.

Tangtosna, Samsung henteu tiasa nampilkeun ieu tanpa nyebatkeun yén éta henteu ngagaduhan "kiyeu". Cenah mah, upami anjeun nyonto Apple, éta kaulinan anjeun. Upami anjeun henteu nyalin naon anu dilakukeun, langkung saé anjeun nyarios yén anjeun henteu ngalaksanakeunana sareng ngajelaskeun kunaon (sanaos bohong).

Samsung tiasa nyiptakeun "notch", anu teu acan tiasa dilakukeun nyaéta Face ID anu ngamungkinkeun Samsung ngalakukeun tanpa maca sidik. Samsung anu parantos disorot salaku salah sahiji metode favorit pikeun muka konci telepon anjeun. Paporit tina seueur metode anu anjeun gaduh sabab henteu terang mana anu kedah difokuskeun.

Kamungkinan S10 ngagaduhan "Face ID" anu panginten mangrupikeun hiji-hijina cara muka konci, sareng urang bakal ningali kumaha aranjeunna hapunten. Dugi ka éta, Kuring ngantepkeun anjeun video presentasi anu aranjeunna ngaleupaskeun langkung ti hiji pukulan kana iPhone X.

Janten "kiyeu" atanapi henteu "kiyeu"? Waleran abdi nya éta, pikeun Apple, upami "kiyeu". Kusabab seueur alesan. Anu pangpayunna anu paling henteu jelas tapi sabenerna anu paling penting ti sadayana: Siluét iPhone. Pikeun tiasa ningali iPhone ti jauh sareng nyarios yén éta téh iPhone kusabab "kiyeu" éta. Ieu disebut mérek, sareng Apple ngurus éta kalayan saé.

Upami henteu, pikir ayeuna sabaraha kali anjeun ngabédakeun iPhone anu dipareuman salaku iPhone dugi ka ayeuna, ogé ningali tombol Imah sirkular. Sababaraha kali sampéanna kandel sareng ageung pisan sahingga aranjeunna sesah ngabedakeun telepon mana anu aya di jero, tapi tombol Imah sok aya anu nyarios: "Kami iPhone." Ayeuna urang ngagaduhan "kiyeu". Di dunya dimana telepon sadayana aya gelas, hiji-hijina cara pikeun ngabédakeun éta nyaéta ku hal anu teras-terasan dina layar, sareng aranjeunna parantos hasil.

Sésana alesan pikeun ngagaduhan "kiyeu" téh, tibatan, alesan pikeun nyarios yén "henteu masalah naon éta". Conto opini anu paling nyata tina iPhone X sareng "kiyeu" na nyaéta indung kuring. Aranjeunna masihan anjeunna iPhone X pikeun Natal. Anjeunna resep pisan. Kami nyetél ID Wajah pikeun anjeun dina sababaraha menit munggaran sareng anjeun parantos ngagantungkeun éta. Éta henteu ngagagalkeun anjeunna. Anjeunna ogé ngartos ayeuna-ayeuna sapuan anu anyar, anu dugi ka ayeuna, kaluar sacara alami (bahkan dina iPad, dimana aranjeunna henteu tiasa dianggo).

Y "kiyeu" mangrupikeun hal anu parantos masihan sami. Anjeunna henteu acan naroskeun naon éta, anjeunna henteu naros naha éta aya, anjeunna henteu nyarios nanaon. Atanapi cara anu sanés, éta acuh. Ieu mangrupikeun opini anu parantos kami dengar ti seueur pangguna iPhone X: "Saatos 5 menit anjeun hilap yén éta aya." Sareng éta leres.

Teu aya alesan pikeun nyobaan ngaleungitkeun "kiyeu" dina modél ka hareup, éta mangrupikeun hal anu henteu ngaganggu. Nanging, éta mangrupikeun hal anu nambihan seueur gambar merek, seueur paguneman, seueur publisitas. Sareng anjeun terang, teu aya publisitas anu goréng.

Abdi teu tiasa ngabayangkeun batur anu lirén ngagaleuh iPhone X nguntungkeun Samsung Galaxy S9 kusabab "kiyeu". Sareng ieu, tungtungna, anu penting.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Hell_Noize cenahna

    Aranjeunna moal nyalin kiyeu sareng ngaregepkeun ngeunaan éta. Tapi presentasi na mangrupikeun salinan konyol tina intina ... sareng anu nyarios kalem tiasa mundur tina panggung. nondescript na tanpa narik nanaon.

    Aranjeunna masih gaduh jalan anu panjang pikeun ngamimitian ningali kalangkang Apple

  2.   perusahaan cenahna

    Kuring sapuk pisan sareng tulisan éta, kuring ogé resep wengi sareng gaduh layar maksimum tibatan gaduh band hideung, éta mangrupikeun hal anu henteu ngaganggu atanapi kuring henteu terang naon éta, langkung layar langkung saé, sateuacan aranjeunna nyarios yén éta seueur bingkai iphone sareng ayeuna aranjeunna ngawadul yén éta gaduh sababaraha, Éta bakal masalah nempatkeun tombol sareng kaméra sareng sensor kaluar tina jero hénpun bahkan ku sabab éta bakal milarian anu tiasa disebatkeun, tombol na henteu sapertos bentukna, leres-leres wengi mangrupikeun hal anu khas sareng hiji-hijina cara kanggo gaduh layar anu maksimal.

  3.   Jimmy iMac cenahna

    Tina sudut pandang kuring, masihan iPhone X ka indung anu miceun artos, xk janten anjeunna diajar ngagunakeun WhatsApp sareng nyandak 4 poto pikeun anu kuring mésér kanggo Android pikeun harga 150 €, anjeunna henteu badé nganggona sakumaha tiasa masihan gék.

    1.    Nacho Aragonés cenahna

      Anjeun henteu terang indung kuring, éta nunjukkeun.

  4.   Asier cenahna

    Janten anjeun langkung resep pikeun gaduh kiyeu supados masarakat terang yén anjeun gaduh iPhone, upami teu kitu jalma bakal nyangka éta telepon anu sanés. Sahenteuna anjeun tulus sareng ku cara anjeun ngaku yén anjeun gaduh iPhone kusabab sikep, sanés mangrupikeun telepon anu langkung saé.

    1.    Nacho Aragonés cenahna

      Kabeneranna nyaéta anjeunna nyarios di tingkat perusahaan, naha atanapi henteu aranjeunna kedah ngadamel telepon sélulér kalayan "kiyeu" sareng kumaha Apple ngamanpaatkeun hal kontroversial. Hiji-hijina hal anu kuring parantos nyarios dina tingkat pangguna, dina sababaraha waktos, nyaéta yén henteu janten masalah sabab anjeun tungtungna henteu ningali éta atanapi merhatoskeunana.

      1.    perusahaan cenahna

        Sigana kuring yén naon anu anjeun carioskeun henteu ngagaduhan logika, upami kuring mésér Ferrari kuring hoyong dipikaterang yén kuring aya dina Ferrari kuring henteu acan ningali Ferrari kalayan panda kamuflase (mobil anu saé pisan panda ku jalan, rai ka ngalereskeun, tanpa masalah sareng tiasa dianggo sapertos anu pangsaéna), dina telepon sélulér sanés kusabab éta iPhone, upami kuring resep Samsung sareng kuring mésér anu terakhir kuring resep ningali yén éta mangrupikeun anu terakhir tina anu kuring resep, maka anu murni éta pikeun whatsapp sareng nelepon kalayan xxxxx mobile Oke, enya, tapi kuring sanggup kusabab ékonomi kuring ngamungkinkeun, sareng kuring resep téknologi sareng telepon sélulér kusabab logis kuring mésér naon anu kuring resep, sareng leres yén ningali layar anjeun terang yén éta mangrupikeun iPhone X sareng pikeun Merek mangrupikeun hal anu khas, hal anu pikeun merek anu sanés bakal saé telepon sélulér na menonjol ti sésana, henteu masuk akal pikeun naroskeun saha waé ngeunaan naon anu aranjeunna resep atanapi naon artosna dihasilkeun, saha waé anu mésér naon anu paling dipikaresepna, sadayana jalma sélulér ngagaduhan hal anu saé sareng anu goréng sareng aranjeunna ngagaduhan bénten, naon masalahna Hayu urang milih anu urang resep, kuring henteu paduli kana iPhone, Samsung, Xiaomi, jsb…. Éta masing-masing mésér naon anu aranjeunna pikahoyong sareng naon anu dipikahoyong, hayu urang nempatkeun kualifikasi naon waé pikeun éta.

  5.   tanda cenahna

    Irung éta, pikareueuseun dimana waé anjeun ningali, éta bahkan méré kuring nyeri sirah pikeun salawasna waspada irung saeutik tina irung patut kaleuleuwihan, éta naha kuring mésér iphone 8 tambah 256gb, kuring terang yén kuring bakal salawasna mikir ngeunaan pita Hideung, poto dina gim dina aplikasi, sareng kuring henteu tahan, ogé berkat dua garis di luhur sareng handapeun iphone 8 anjeun tiasa néwak langkung saé nalika maén, kuring nyobian iphone x sareng katingali siga lauk leueur.