Klip diénggalan ku nambihan latar tukang kanyataanana

klip

Kalayan sékrési ios 14.5, jalma-jalma ti Cupertino parantos nyandak kasempetan pikeun ngaluncurkeun pembaruan penting tina aplikasi video pondok Clips, aplikasi anu ngahontal vérsi 3.1 sareng éta nawarkeun kami pangalaman réalitas augmented anyar anu ngan ukur aya dina iPhone 12 Pro sareng iPad Pro (2020 atanapi engké) ku ngahijikeun sénsor LIDAR.

Pembaruan anyar aplikasi Clips ieu bakal nganggo scanner LIDAR pikeun ngarobah pamandangan di sakuriling urang nambahan unsur-unsur anu béda sapertos confetti, hérang, haté, lampu neon ... Hatur nuhun kana ARKit, aplikasi tiasa ngaidentipikasi jalma-jalma dina pidéo éta pikeun nembongkeun épékna duanana di payuneun sareng di tukangeunna.

Naon anu énggal dina versi 3.1 tina aplikasi Clips

  • Pilih tina tujuh ruang réalitas anu ditambih, kalebet pita lampu warna, nebula magis, pop confiveti, sareng lantai jogét anu hirup.
  • Tambihkeun dimensi anyar pikeun pidéo anjeun kalayan ruang réalitas anu ditambih, hatur nuhun kana scanner LiDAR sareng janten épék réalistis anu hébat anu diterapkeun dina kontur kamar.
  • Ngagabungkeun ditambah réalitas rohangan sareng labél emoji, stiker sareng téks pikeun masihan pidéo anjeun langkung kapribadian.
  • Nalika nganggo Klip dina iPad sareng ningalikeunana dina layar kadua, togél antara ngan ukur pidéo atanapi sakabéh panganteur.
  • Ngédit téks dina poster sareng labél nganggo iPhone dina orientasi lanskap.
  • Pilih sababaraha proyék sakaligus pikeun gancang mupus atanapi nyalinna.
  • Meunang béja nalika stiker, poster sareng épék énggal sayogi dina Klip.

Aplikasi Klip sayogi kanggo anjeun unduh gratis. Pikeun tiasa ngaraosan épék anu teu aya hubunganana sareng kanyataan anu ditambih (ngan ukur aya dina iPhone 12 Pro sareng iPad Pro kisaran ti modél 2020), alat urang kedah janten iPhone 7 atanapi engké, iPad generasi ka 6 atanapi engké, atanapi iPad Pro ti 2017 atanapi engké.

Klip (Tautan AppStore)
klipbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.