Klip diénggalan kanggo ngalereskeun bug dina Pamandangan

Aplikasi Clips tetep nambihan paningkatan sareng koréksi penting pikeun fungsi anu saéna. Dina hal ieu urang gaduh vérsi 2.0.1 yén sanaos leres éta henteu nambihan seueur teuing parobihan dibandingkeun sareng versi sateuacanna anu diluncurkeun sabulan katukang, éta ngajawab masalah anu penting dina operasina.

Waktos Ieu éta ngan ukur koreksi na jelas dijelaskeun dina catetan tina aplikasi éta sorangan: «Ngalereskeun masalah anu tiasa nyegah gambar Pamandangan dina iPhone X tina puteran upami lokalisasi ditumpurkeun".

Perbaikan dina kasempetan ieu henteu fokus kana nambihan fungsi énggal dina aplikasi Clips, tapi ogé penting pikeun aranjeunna ningkatkeun sareng ngarengsekeun masalah dina pengoperasian aplikasi, sapertos halna dina vérsi anyar ieu anu diluncurkeun sababaraha jam ka pengker ku Apple .

Pikeun sadayana anu henteu terang aplikasi ieu urang tiasa nyarios yén Clips mangrupikeun aplikasi ios anu ngamungkinkeun urang ngadamel sareng ngabagi video lucu ku téks, épék, gambar sareng seueur deui. Maranéhanana bisa tambahkeun téks animasi kana pidéo nalika ngarékam. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngagabungkeun sababaraha klip pidio sareng poto pikeun ngadamel hiji video kontinyu, teras nambihan épék sapertos saringan, emoji, sareng musik.

Dina hal ieu di Pamandangan selfie nyaéta tempat koreksi ieu dilaksanakeun sareng nyaéta kami tiasa nganggo kaméra TrueDepth iPhone X pikeun ngagentos latar tukang pidangan animasi 360-gelar, anjeun tiasa milih pemandangan bentang atanapi abstrak, éta ngamungkinkeun anjeun nganggo Millennium Falcon, Megadstructor ti Star Perang, sareng Sadayana ngagaduhan kamungkinan nganggo saringan kanggo selfie anu ngamungkinkeun urang nyampur sareng latar urang sorangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.