Nike Run Club kéngingkeun pembaruan ku nambihan rupa nonton modular anyar, modeu wengi, sareng corétan olahraga

Sababaraha taun ka pengker Apple ngamimitian karir sareng Nike, mérek olahraga, tandem anu nyababkeun diluncurkeun sensor pikeun sneaker anu aya hubunganana sareng iPods kami pikeun ngawas latihan urang. Tapi ieu henteu réngsé di dieu, iPhone, sareng khususna Apple Watch nuturkeun sinergi antara Apple sareng Nike. Justru éta Apple Watch anu bahkan ngagaduhan édisi khusus Nike. Sareng dinten ieu kami nyungkeun berita anu aya hubunganana sareng anjeunna Apple Watch Nike Series 6… Aplikasi na Nike Run Club énggal-énggal waé diénggalan sareng anu ngagaduhan bidang anyar anu bakal ngamungkinkeun urang waspada kana sadaya palatihan urang.

Kalayan pembaruan Nike Run Club anu énggal ieu, Apple Watch ayeuna kalebet wajah nonton olahraga modular énggal. A lingkup dirancang pikeun nawiskeun sababaraha komplikasi, éta ogé kalebet a Tombol ngamimitian gancang pikeun latihan, jumlah km km bulanan, sareng latihan anu dipandu kalayan eusi anu diénggalan sareng palatih énggal. Pembaruan yén salian ti bidang anu anyar ieu ogé kalebet modeu énggal Nike Twilight, anu ngamungkinkeun urang layar anyar nalika urang ngalakukeun latihan anu dirancang janten langkung cerah dina wengi. 

Nalika kami nganggo aplikasi Nike Run Club dina Apple Watch salami sési latihan, urang ayeuna bakal ningali métrik anyar anu bakal ngabantosan kami pikeun ngawas unggal tahapan ngajalankeun kami. Salaku tambahan, ku kamungkinan ningali total kilométer urang tiasa kéngingkeun idéal ngeunaan rata-rata sareng cadence urang. Pikeun memotivasi urang pikeun tetep ngajalankeun, Nike Run Club nawiskeun fungsi anyar anu ngamungkinkeun urang ningali latihan urang. Ku cara ieu urang ogé tiasa kéngingkeun "medali" supados motivasi urang tetep luhur, sareng urang bahkan tiasa ningali corétan ieu nalika dial. Tangtosna, tetep diémutan yén sadaya anu aya hubunganana sareng bidang Nike ngan ukur aya di Apple Watch Nike, anu sanésna henteu ngagaduhan bidang ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Yesus cenahna

    Naha anjeun terang kunaon kuring henteu tiasa gaduhna?
    Kuring gaduh nike series 6 sareng aplikasi anu dipasang

  2.   Jaime cenahna

    Halo, hayu urang lebetkeun entri anu kuring damel dina aplikasi Nike anu aranjeunna henteu muncul deui dina aktipitas, naha kuring hiji-hijina?