Kodeu ios 14 nunjukkeun yén ngan ukur iPhone 12 Pro anu ngagaduhan sénsor 3D ToF

Kaméra 3D

Hal-hal teras-terasan dipanggihan dina kode ios 14 anu bocor sareng seueur pisan rumor anu nawiskeun kami nalika mendakan fungsi-fungsi na anu anyar anu diprogram di dinya. Naon anu ayeuna parantos kapendak parantos dikenal. IPhones salajengna bakal ngempelkeun anu énggal kaméra tukang sareng ToF 3D.

Asép Sunandar Sunarya laser pikeun tiasa gaduh data ngeunaan jarak objék anu nembongan dina gambar anu dicandak ku iPhone. Fitur anu parantos dilaksanakeun dina kaméra payun ti iPhone X. Kabocoran dinten ieu nyaéta numutkeun naon anu kapendak dina kode ios 14, ngan ukur iPhone 12 Pro bakal ngagaduhan sénsor sapertos kitu.

Éta parantos lami dipikaterang yén Apple damel kanggo ngasupkeun a ToF (Waktos Hiber) sénsor pikeun kaméra tukang. Kabaruan dinten ieu nyaéta yén sénsor anu sami ieu ogé bakal dilebetkeun kana iPhone 12 Pro salajengna.

Ieu anu parantos muncul dina ios 14 kode anu parantos bocor sababaraha dinten ka pengker, sareng yén aduk sapertos kitu parantos dihudangkeun ku fitur-fitur anyar anu aya di jero. Dina jalur pamrograman ieu parantos mendakan sababaraha detil ngeunaan iPhone anyar, disebat kode "d5x." Ieu dianggap nunjukkeun yén anu ayeuna dilabélan "d4x".

Ngan ukur dua modél d5x ieu anu dieusian ku sensor ToF internal, janten gampang pikeun nganggap yén éta bakal janten anu payun. iPhone 12 Pro sareng iPhone 12 Pro Max.

Sensor Time of Flight ieu sanés anu énggal. Éta bakal ngagaduhan proyektor infra red anu sami sareng kaméra na Depan TrueDepth dipasang dina iPhone ayeuna tina iPhone X. Hal ieu ngamungkinkeun iPhone pikeun kéngingkeun titik matri unggal gambar kalayan nilai unggal piksel dina pigura sensor ToF. Nilai ieu jarakna tina obyék kana kaméra.

Hatur nuhun kana data jarak ieu dina unggal gambar, kaméra payun ayeuna ngagaduhan fungsi FaceTime atanapi modeu potret, Diantarana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.