Konéktipitas Bluetooth sareng Wifi, konci pikeun Apple Watch

Apple-Watch

Upami urang ningali spésifikasi Apple Watch urang tiasa ningali éta gaduh konektipitas WiFi b / gNanging, nalika Apple nyarioskeun fitur na, nunjukkeun yén Apple Watch bakal nganggo konéktipitas 3G / WiFi iPhone anjeun pikeun ngaksés internét. Naon intina yén jam pinter Apple gaduh konektipitas WiFi? Naha henteu ngantepkeun éta nyambung langsung kana jaringan nirkabel kami sahingga masihan otonomi? Sabalikna tina naon sigana, éta sanés whim Apple (henteu waktos ieu) atanapi kasalahan dina spésifikasi. Kami ngajelaskeun sadayana di handap.

Pasti anjeun terang AirDrop, cara anyar pikeun ngabagi file antara alat anu mimiti dianggo ku Apple sareng ios 7. Anu henteu seueur anu terang nyaéta jinis sambungan ieu sanés ngan saukur sambungan Bluetooth klasik pikeun mindahkeun data, tapi nganggo Bluetooth 4.0 (kakuatan handap) pikeun ngawangun konéksi tapi teras nganggo koneksi WiFi (langkung gancang) pikeun mindahkeun data. Ku cara kieu urang ngagaduhan efisiensi langkung luhur kusabab mindahkeun gancang sareng solokan batré handap. Salajengna, konéksi ieu sacara praktis otomatis, tanpa kedah ngalebetkeun kecap akses atanapi nempatkeun alat dina "modeu katingali", sapertos kasus Bluetooth klasik.

Apple-Watch-Kaméra

Sambungan "dobel" ieu anu ngamungkinkeun, contona, anu Apple Watch tiasa dianggo salaku kadali jarak jauh pikeun kaméra maturan sawangan pikeun poto anu bakal dipoto. Éta moal mungkin ngan ku sambungan Bluetooth. Éta ogé anu nyababkeun éta henteu cocog sareng model sateuacan iPhone 5, kumargi éta henteu cocog sareng konektipitas ieu. Fungsi anyar ios 8 sareng OS X Yosemite (Continuity, Handsoff, AirDrop ...) dumasarkeun kana konéktipitas anu sami ieu, sareng ku sabab éta éta cocog sareng komputer Mac dugi ka 2011.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   iPhone cenahna

    Sakumaha biaya Apple Watch di Spanyol? Abdi bogoh ka anjeun!!

    1.    Nasario cenahna

      Konéktipitas nyaéta konéktipitas, pamekar ngahontal hal-hal anu mengesankan, sareng jailbreak ngabuka kamungkinan sajajalan.

  2.   Alan Gad cenahna

    Hebat, éta apel nonton batu orok
    Btw patarosan, naha anjeun hoyong sawangan tina kaméra iphone dina jam apel?