Konsép ieu nawiskeun kami pusat béwara anu lengkep

El pusat iber iOS 8 gancang janten laci bencana sistem anu énggal. Kami henteu ngan ukur ngagaduhan bewara aplikasi tapi ku datangna widget, aya seueur elemen anu ditingalikeun ku pusat béwara sareng tangtosna, cara ngalaksanakeunana ayeuna lumayan tiasa dilakukeun.

Bewara interaktif mangrupikeun léngkah payun dina kagunaan, hal anu boro urang mangpaatkeun di luar aplikasi Apple nyalira ayeuna. Jeung konsép anu anjeun tiasa tingali dina pidéo na di luhur garis ieu, pusat béwara ngalaman facelift pikeun ningkatkeun jauh.

Parobihan utama anu diusulkeun ku konsép na nyaéta kelompok sadaya bewara dumasar kana aplikasi, ngaminimalkeun rohangan anu diilikan dina layar sareng tiasa ningali aplikasi anu leres-leres dipikaresep ku urang. Tangtosna, sadaya bewara mangrupikeun interaktif sareng ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun tindakan anu béda-béda tanpa kedah ngaaksés kana aplikasi éta sorangan.

IOS 9 tiasa hartosna parobihan énggal di pusat béwara. Generasi demi generasi, Apple parantos ngenalkeun parobihan sareng kabaruan di jerona. Taun ayeuna panginten janten waktos pikeun ngarobih cara inpormasi anu muncul dina éta ditepikeun.

Tangtosna, éta moal janten hal anu goréng upami, sajaba ti nikmati pusat béwara anu langkung lengkep, ios 9 nyandak kami layar konci anu langkung seueur gunana, nunjukkeun inpormasi sakilas tanpa kedah berinteraksi sareng anu sanés. Dina Juni urang bakal ninggalkeun mamang sareng WWDC 2015, kaalusan par acara dimana urang salawasna terang berita anu paling penting tina vérsi salajengna tina sistem operasi seluler Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Javier Villegas cenahna

    Teu aya konsép anu langkung saé tibatan IntelliScreenX 8. Jailbreak salawasna payun.