Konsép ieu nunjukkeun rumor anu dibawa ka iPad Air 4 anyar

Kadatangan Séptémber ngiringan naékna tingkat sareng konkrit di gosip sakitar produk Apple anyar. Urang sigana bakal ngagaduhan berita ngeunaan siaran minggu payun. A keynote telematics anu kamungkinan ogé ngagaduhan kakuatan dina Oktober nampilkeun iPhone 12 anyar anu bakal mimiti dipasarkeun minggu kadua atanapi katilu Oktober. Salah sahiji produk salajengna diarepkeun nyaéta diperbaharui iPad Air 4 anjeun bakal ninggalkeun desain pigura anjeun pikeun adaptasi sareng Desain iPad Pro. Dina konsép ieu perobihan ieu ditingalikeun sareng anu leres nyaéta hasilna henteu pisan gélo.

IPad Air 4 kalayan desain langkung mirip sareng iPad Pro

IPad Pro ngarobih desain na dina 2018 ku ngaleupaskeun lengkep bezels, ningkatkeun ukuran layar, ngaleungitkeun Touch ID, sareng janten ipis. Desain anyar ieu dijaga ti saprak éta pikeun dua modél iPad Pro sareng pembaruan masing-masing. Gosip nunjukkeun yén éta anyar iPad Air 4 nampi desain anu sami ieu nyorot kaleungitan bezels sareng tombol Home.

Dina konsép ieu didamel ku sedeng Slovenia svetapple.sk nampilkeun hasil adaptasi tina sadaya rumor sakitar iPad Air 4. Urang tingali kumaha bakal ningkatkeun ukuran layar tina 10.5 inci janten 10.8 inci hatur nuhun kana pangirangan pigura sareng leungitna tombol Imah. Touch ID ogé bakal dilebetkeun kana tombol konci dina hiji sisi alat.

Dina gambar urang ogé tiasa ngahargaan kadatangan opat spéker stéréo ka iPad Air 4 ogé iPad Pro. Salaku tambahan, éta ogé bakal nampi konéktipitas USB-C sahingga ngaleungitkeun Kilat pikeun ngeusi batre sareng mindahkeun data. Tungtungna, di jerona bakal dilengkepan ku chip A12.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.