Konsep Apple Watch sareng kiyeu kaméra

Kiyeu Apple Watch

Gambar anu anjeun tingali henteu nyata. Saatos nyarios ieu sareng ngécéskeun titik anu paling penting dina tulisan ieu muncul patarosan: Naha anjeun hoyong Apple Watch kalayan desain kaméra ieu di payun? Kabeneran aya nu bisa jadi leuwih pajeulit ngajawab ti anjeun ngabayangkeun dina mimitina. Ningali desain render ieu urang tiasa ningali yén éta nyamar saé, sanaos leres yén gaduh kaméra di payuneun jam tangan henteu kapaké pikeun ngarobih desain.

Saatos jam anu diluncurkeun atanapi langkung tepatna dibere salaku rencana kerja Meta, nyaéta Facebook anyar Zuckerberg, urang sakali deui nganggap ayana bagian ieu dina layar alat. Bloomberg ngaluarkeun gambar tina smartwatch Meta anu bakal datang kalawan halis ieu nu nambahkeun kaméra jeung sakabeh panon balik deui ka Apple pikeun mikir atawa ningali naon anu bakal kajadian lamun teguh Cupertino ditambahkeun hal kawas éta.

Kiyeu Apple Watch

Nyatana, Apple Watch Series 7 ayeuna mangrupikeun jam tangan anu paling lengkep di pasar, anu paling laris sareng anu paling narik. Gaduh kaméra di payuneun jam tangan tiasa dianggo pikeun nelepon pidéo atanapi nyandak selfie, tapi naha ieu diperyogikeun? ragu asalna nalika urang leungit sababaraha layar pikeun nempatkeun kaméra kami teu yakin kana éta kami bakal ngagunakeun pisan, tapi kaméra bakal aya. Urang tiasa ngaluarkeun datangna Face ID dina prinsipna sareng langkung seueur kana naon anu kajantenan sareng MacBook Pro énggal, janten jinis rendering ieu nunjukkeun ka urang kumaha jam tangan Apple tiasa nganggo kaméra ieu sareng sanés anu sanés.

Jelas unggal jalma béda-béda sareng pasti seueur anjeun mendakan mangpaat pikeun gaduh kaméra dina jam tangan anjeun sareng seueur anu sanés henteu. Kami tungtungna bakal ningali naha jinis kiyeu ieu dilaksanakeun atanapi henteu dina Apple Watch, ayeuna éta mangrupikeun rendering anu henteu nyata. Teras urang bakal ningali kumaha mangpaatna dina dinten-dinten nu undoubtedly hal pangpentingna pikeun kuring mun anjeun tambahkeun jenis ieu parobahan desain.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nirvana cenahna

    Masalahna aya dina sadaya alat.
    Hadé tanpa kiyeu, sarta kuring miharep teu di hiji ieu dina jam apal. Solusi:
    1. Pasang komponén dina layar,
    2. Jieun komponén leutik sarta nyieun spasi dina milimeter dina layar, sarta dina leyuran ieu nyieun alat millimetrically badag.
    Sacara éstétis kiyeu katingali awon
    Éta pendapat abdi

  2.   abeluko cenahna

    Éta tanpa ngémutan yén sajaba ti ngorbankeun layar, urang bakal ngorbankeun% anu luhur pisan tina interior, anu ngarugikeun batré anu signifikan atanapi ningkatkeun ukuran jam éta sorangan, kecuali aranjeunna nempatkeun kaméra sapertos anu munggaran. NOKIA dimana teu aya anu béda, gaduh résolusi anu goréng pisan sareng piksel ukuran fists ...