Konsép munggaran ngeunaan naon sigana iPhone X Plus

Salaku rumor munggaran mimiti medar ngeunaan kumaha katingalina generasi saterusna iPhone, generasi anu ayeuna henteu ngan ukur nimbulkeun keraguan éstétika, tapi ogé ngajantenkeun urang heran kumaha ngaran nomina na, parantos angkat ti 8 dugi ka 10.

Sababaraha dinten ka pengker, Bloomberg nyebarkeun berita anu nyatakeun éta Apple tiasa ngaluncurkeun tilu terminal anyar taun ayeuna: terminal "ékonomi", terminal tinggi sareng terminal anu layarna langkung ageung tibatan anu ayeuna. Terminal kalayan layar pangageungna, bakal ngahijikeun payuneun 6,5 inci, ngajantenkeun desain anu sami sareng anu iPhone X parantos dileupaskeun, tapi ku cangkéng anu langkung alit, jelas. 

Teu heran, désainer turun kana bisnis sareng mimiti ngaluarkeun imajinasi anjeun, imajinasi anu aranjeunna tangkap dina video konsép anu kami nunjukkeun di luhur. Dina pidéo ieu, urang tingali naon anu sigana modél anyar 6,5 inci dibandingkeun sareng modél ayeuna. Tapi salian ti éta, urang ogé ningali kumaha hasilna upami Apple nambihan warna énggal dina kisaranana.

Pidéo ieu nunjukkeun kami kumaha iPhone anyar dina emas sareng abu abu. Tapi salaku tambahan, sareng meureun pikeun menerkeun padamelan anu parantos dilakukeun, anjeunna nunjukkeun ka kami naon anu iPhone sareng dual SIM, hal anu Apple henteu kantos janten pendukung tapi anu bakal janten berkah pikeun seueur pangguna anu kapaksa nyandak dua telepon dina dinten ka dinten.

Ngalaksanakeun SIM duaan bakal janten langkah mundur dina rencana anu bakal datang yén perusahaan kedah nerapkeun eSIM, SIM éléktronik, tapi sigana bakal dipaksakeun tunda rencana implementasina, kumargi ayeuna saeutik pisan operator na anu nawiskeun jasa ieu. Hiji conto anu jelas aya dina Apple Watch LTE, Modél ieu ngan ukur aya di grup nagara anu leutik pisan kusabab alesan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.