Konsép Apple Watch kalayan sisi datar

Apple Watch Square

Hiji hal nyaéta iPhone sareng anu sanésna nyaéta Apple Wacth. Perkawis desain kanggo arloji, Apple Watch ayeuna panginten henteu pikaresepeun pikeun sadayana, éta kandel pisan, éta ngagaduhan garis anu rada buleud sanaos sudutna sareng sanaos leres seueur pangguna, kalebet kuring sorangan, sigana urang saé sareng suksés desain pikeun alatna, éta panginten henteu janten anu dipikahoyong ku sadayana.

Sedengkeun pikeun desain modél iPhone 12 anyar, kami henteu percanten yén hal anu sami bakal kajadian sareng kirang nalika asalna tina iPad Pro anu indah di 2018 sareng iPad Air anyar. Sisi lempeng na panginten henteu sapertos érgonomis nalika nyepeng alat éta, tapi teu aya ragu yén desainna éndah, langsing sareng dina hal ieu seuseueurna pangguna sigana resep. Jelas aya pengecualian, ieu jelas tapi aranjeunna langkung naon anu aranjeunna resep dina hal ieu jadi desainer panasaran, Naha henteu nambihan desain ieu kana Apple Watch?

Apple Watch kalayan sisi lempeng dina gaya iPhone 12

Désainer Wilson Nicklaus, ngajalankeun konsép na Apple Watch ku sisi lempeng dina gaya iPhone murni 12. Ieu, anu mangrupikeun konsép anu didamel ku batur ti luar Apple, henteu kedah janten hal anu resmi tapi langkung ti hiji ogé tiasa resep éta kusabab kamiripan sareng alat Apple anyar.

Anu jelas nyaéta lamun konsép Apple Watch Series 7 ieu kajantenan pisan sareng dikokolakeun ngajantenkeun ipis (dina poto éta henteu tiasa ngaapresiasi ogé) éta tiasa éndah, tapi seuseueurna urang biasa kana babak samping sareng éta Jam tangan Apple sapertos kieu saprak édisi kahijina diluncurkeun dina 2015. Éta ogé leres yén jam tangan na ageung sareng ukuranana langkung ipis, tapi desain Apple Watch Series 6 anu pang anyarna mirip pisan sareng generasi anu munggaran.

Naha anjeun resep desain datar ieu dina gaya iPhone 12 leres dina Apple Watch?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.