Konsép video IOS 12 kalayan téma poék anu ditunggu-tunggu

Unggal waktos sababaraha fungsi ngeunaan alat salajengna anu Apple rencanakeun diluncurkeun dina pasaran atanapi vérsi salajengna sistem operasi na mimiti diumumkeun, khususna upami urang nyarioskeun ngeunaan ios, para desainer mimiti ngaluarkeun imajinasi anjeun sareng aranjeunna nyiptakeun konsép anu béda ngeunaan naon hasilna akhir.

Sababaraha dinten ka pengker, kami nyebarkeun konsép kumaha iPhone X Plus anu énggal, iPhone kalayan desain na mirip pisan sareng anu ayeuna urang tiasa mendakan di pasar tapi kalayan layar anu langkung ageung. Ayeuna giliran iOS 12, konsép anu menonjol, sapertos taun-taun sateuacanna, pikeun ngaleupaskeun téma anu poék.

Téma poék sok janten salah sahiji kahoyong seueur pangguna, kuring hoyong éta henteu aya pembenaran anu nyata dugi ka Apple taun kamari ngaluarkeun iPhone munggaran kalayan layar OLED, hiji jinis layar anu ngamungkinkeun ngirangan ngirangan batre nalika nganggo téma anu kasang tukang hideung, kumargi henteu sadaya piksel dina layar hurung pikeun nembongkeun inpormasi, ngan ukur anu nunjukkeun warna salain warna hideung.

Konsép anyar ieu ogé nunjukkeun urang balikna fungsi Aliran Panutup, fungsi anu sayogi ngalangkungan aplikasi Apple Music, anu ku éta urang tiasa ngagulung lagu dina modeu lansekap sapertos dina versi sateuacanna ios 8.4, versi anu Apple ngaleungitkeun fungsi ieu ti ios sacara permanen.

Salaku tambahan, éta ogé bakal ngamungkinkeun urang pikeun berinteraksi sareng kadali polumeu dina cara anu langkung gampang tibatan dugi ka ayeuna. Hanjakalna, vérsi ios anu kadua belasna sigana teu nyababkeun urang sakedik berita, Sahenteuna nurutkeun rumor panganyarna ti Bloomberg's Mark Gurman, sabab Apple hoyong fokus dina ningkatkeun stabilitas sareng kinerja sistem operasi na pikeun alat sélulér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.