Konsép watchOS 9 prédiksi datangna widget sareng wajah nonton anyar

Kadatangan Séptémber sinonim sareng peluncuran sistem operasi énggal sacara resmi di Apple. Salami sababaraha minggu ka payun urang bakal terang dinten peluncuran iOS, tvOS, sareng iPadOS 15, salian ti macOS Monterey sareng watchOS 8. Tilu bulan uji coba sareng pamekar sareng pangguna anu didaptarkeun dina program béta umum bakal mungkas siklus sistem operasi anu énggal. Nanging, seueur anu parantos netepkeun pandanganana dina taun payun. Konsép ieu nunjukkeun naon anu hoyong sababaraha muncul watchOS 9 jeung kadatangan widget kana jam tangan pinter, desain ulang layar utama sareng seueur deui anu urang analisa di handap.

Widget, desain layar utama, sareng seueur deui dina konsep watchOS 9 ieu

Konsép ieu asalna tina tangan 9to5mac sedeng anu parantos aya payuneun ampir mana waé pangembang anu sanés dina nunjukkeun naon prediksi na pikeun datangna watchOS 9 taun payun. Konsépna parses item watchOS fokus kana anu diantarana peryogi parobihan atanapi parobihan konsép pikeun ningkatkeun kagunaan alat.

Parobihan anu mimiti diwanohkeun dina konsepna nyaéta tilu panggero anyar pikeun Apple Watch. Anu mimiti ngagaduhan sababaraha tata letak dina font Macintosh aslina. Desain ieu tiasa nganggo panangan, sareng sadaya nomer jam dina layar, sareng latar mitos tina apel atanapi sareng latar hideung sareng hurup dina warna Apple klasik. Bola sanés anu sanés bakal dikenalkeun ku Ted Lesso. Gumantung kana konsépna, sababaraha bidang kedahna langkung senang sareng kirang fungsina, sabab watchOS 9 kedah ngagaduhan sadayana. Sphere ieu bakal ngagaduhan Ted anu bakal ngarobih rarayna, masihan sphere anu pikaresepeun.

Akhirna, bidang anu terakhir disebut 'Relax' bakal ngenalkeun latar tukang animasi anu bakal robih unggal-unggal urang konsultasi sareng Apple Watch sareng warna waktosna bakal bénten-bénten gumantung kana latar animasi anu dipiboga. Telepon anyar ieu bakal nambihan sentuhan kreativitas anu diperyogikeun dina update watchOS ageung.

Tulisan anu aya hubunganana:
Upami anjeun ngagaduhan Apple Watch Series 2, anjeun bakal tetep teu aya di watchOS 8

Mangsa anu ngajangjikeun pikeun smartwatch anu teras-terasan

Layar utama watchOS teu acan robih ti saprak sistem operasi anu munggaran. Émut yén éta téh palebah panel terkenal kalayan sadaya aplikasi anu dipasang dina Apple Watch. Nanging, pikeun seueur rarancang parantos luntur sareng pungsionalitas organisasi ieu henteu aya gunana. Kusabab éta watchOS 9 tiasa kalebet parobihan dina pangaturan layar utama ieu.

WatchOS 9 konsép

Sakumaha anjeun tiasa tingali, konsep na nunjukkeun organisasi nangtung tina aplikasi anu diatur tilu ku tilu. Kanyataanna, kami bakal ngabagéakeun polder anu tiasa didamel ku nempatkeun hiji aplikasi tibatan anu sanés. Salaku tambahan, urang tiasa ngarobih posisi aplikasi sapertos urang ios atanapi iPadOS: ku mencét aplikasi sareng aksés kana modeu éditan. Kukituna, kustomisasi aplikasi utama bakal sayogi bahkan dina layar utama.

Parobihan anu paling drastis dina konsép watchOS 9 nyaéta nalika aranjeunna nganalisis naha aplikasi, komplikasi sareng pusat kontrol. Ayeuna, pusat kontrol ngamungkinkeun pangguna pikeun ngaksés tindakan spésifik kalayan gancang. Dina konsép ieu disokong ku mendesain ulang pusat kontrol dina watchOS 9 ngamungkinkeun pamekar ngawangun aplikasi nyalira salaku widget sareng sanés aplikasi. Saterasna, konsépna mastikeun yén seueur aplikasi henteu kedah aya sareng ngan ukur kedah janten widget.

WatchOS 9 konsép

Nyiptakeun jinis eusi anyar ieu bakal sayogi ku berkat panggunaan sareng perluasan WatchKit SDK anu dianggo ku pangembang pikeun ngawangun sareng ngahijikeun aplikasi na dina watchOS. Sababaraha widget anu pikaresepeun tiasa janten pamundut tina batré alat kami, jalan pintas anu énggal diintegrasikeun dina pusat kontrol atanapi visualisasi aspek aplikasi aktip langsung ti pusat kontrol.

Hiji cara atanapi anu sanésna watchOS 9 dimaksudkeun pikeun janten titik balik dina sistem operasi Apple Watch. Pikeun seueur jalma, watchOS 8 badé ngawujudkeun parobihan anu parantos dipénta ti saprak watchOS 3. Nanging, sadaya harepan aranjeunna murag nalika Apple nampilkeun sistem operasi anu teras-terasan dina WWDC 2021. Urang bakal ningali lamun dina Juni 2022 Apple nawiskeun kami sistem operasi anu didesain ulang pikeun kakuatan alat anu ngembang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.