Konsép Babak Apple Watch, nganggo kaméra sareng Touch ID

Konsép Apple Watch

Nalika Apple ngenalkeun éta Apple Watch Dina Séptémber 2014, seuseueurna urang resep naon anu urang tingali. Éta ngagaduhan desain anu pikaresepeun sareng presentasi apel sok saé, khususna nutupan kakuranganana. Cupertino Smartwatch sumping sareng Digital Crown, layar munggaran anu ngabédakeun kakuatan anu kami terapkeun sareng Siri, tapi éta henteu kalebet GPS (anu paling dikritik) sareng batréna henteu salami anu dipikahoyong.

Pikeun ningali sagala rupa anu urang hoyong, atanapi naon anu dipikahoyong ku desainer, aya konsépna. Bulan kamari, Adrian Berr anjeunna diterbitkeun salah sahiji ieu conceptos di mana urang tiasa ningali poin anu menarik. Anjeun ngagaduhanana dina gambar anu anjeun tiasa tingali di handap ieu sareng sorotan anu dipibanda Toel ID, éta ku henteu ningali jelas kuring ngabayangkeun éta bakal aya dina layar, Kaméra 2MP sareng kamampuan ngagunakeun gerakan, sapertos salah sahiji ketuk pikeun ngonci / muka konci, dua ketukan pikeun Siri, sareng tilu kasét pikeun ngaktipkeun geter atanapi tiiseun.

Apple Watch sareng Touch ID dina layar

Konsép Apple Watch

Tapi konsép henteu lengkep upami bagian tina parangkat lunak anu bakal digunakeun henteu ogé disayogikeun. Konsép ieu ngagunakeun aplikasi ampir pasti anu tiasa urang anggo dina iPhone. Sanaos kedah dipikaterang yén aranjeunna langkung saé, aya hiji hal anu teu diperhatoskeun ku Berr: Apple nganggo layar AMOLED dina jam tanganna sareng latar hideung ku alesan: yén batréna langkung lami. Layar AMOLED ngan ukur nyéépkeun piksel anu nuju dianggo. Anu hideung, kirang konsumsi. Upami urang nganggo warna lampu ios 7 sareng payun, batréna bakal dikeringkeun langkung gancang. Tapi, kumaha waé ogé, éta mangrupikeun konsép sareng diantarana anjeun kedah masihan imajinasi gratis. Konsép Apple Watch Konsép Apple Watch: Aplikasi

Teras aya ogé anu bentukna bunderan. Diaku, jam tangan katingalina langkung saé buleud, tapi éta ogé gumantung kana naon anu ditingalikeun ku jam tangan ieu. Upami arloji pinter kedah nunjukkeun urang inpormasi ngeunaan aplikasi, buleud atanapi urang tingali kirang dina ukuran anu sami atanapi urang ningali sakedik deui nyandak rohangan anu langkung. Hal anu pangsaéna dina kasus ieu nyaéta pikeun nyobaan sareng mutuskeun naha urang resep atanapi henteu.

Désainna henteu kunanaon, tapi kuring pikir éta henteu aya anu tiasa nyarios yén Apple ngagaduhan titik éta. Kumaha pendapat anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ale cenahna

    Bulan kamari? Proyék na ti Jun 2014 ...

  2.   Keko jones cenahna

    Konsép ieu ti taun 2014, anjeun ngan ukur kedah perhatoskeun yén éta ngagaduhan ios 7, nganggo App Musik lami sareng disebat iWatch. Komo hargana naon éta panginten langkung atanapi kirang.

    Touch ID mawa éta dina puncak anu kaluar di handapeun, ningali gambar éta jelas yén anjeun ngagaduhan ramo anjeun ditempatkeun di dinya pikeun ngaktipkeunana.

    Éta konsép pikareueuseun ogé.

  3.   Pablo Aparicio cenahna

    Halo, anu parantos nyebarkeunana, sakumaha anjeun tiasa tingali dina tautan, ngalaksanakeunana, nyalin sareng némpelkeun, «Dipasang: 14 Pébruari 2016»

    Hiji salam.