Konsep iPhone anu endah tapi henteu dipikaresep

Konsép iPhone

Kalayan taun énggal, gosip ngeunaan kemungkinan iPhone anyar mimiti disada kuat. Anu upami henteu aya anu énggal dina hal nami-nami anu dipilih ku Apple pikeun terminal na bakal janten iPhone 7 parantos masihan seueur ngobrol. Tangtosna, konsép anu urang tingali dina rumor anu kuat henteu saluyu sareng naon anu tiasa ditingalikeun ku Apple dina acara taunan na. Terlebih deui, kadang-kadang aya kasus sapertos dinten ayeuna dimana panarimaan di kalangan masarakat tinggi, tapi teu mungkin yén anu ditepikeun sapertos anu dina gambar anu urang nunjukkeun ka anjeun ayeuna.

Tapinaha iPhone ieu moal tiasa janten iPhone 7 upami sampurna sareng sadayana resep? Sabenerna kusabab Apple henteu ngagarap téknologi anu tangtu sareng teu aya anu nunjukkeun parobihan tangtosna, langkung-langkung ku hasil anu diala ku terminal sanés anu bakal nyonto naon anu sababaraha pangguna sono kana iPhone.

Konsép iPhone

Khususna, kanyataan yén éta gaduh dua layar parantos mangrupikeun hal anu anjeun leres-leres tiasa dikaluarkeun. Nyatana, terminal anu ngalebetkeun aranjeunna ngan ukur hasil dina hal liputan média ngeunaan konsép na. Pikeun sésana, seueur bahan nyalira sareng komitmen pikeun 5 inci salaku hiji-hijina ukuranana sigana henteu mangrupikeun gagasan anu Apple pikahoyong pikeun éta. iPhone hareup 7, anu mimitina bakal ngajaga dua modél dina pasaran.

Este Konsép iPhone resep éta, sapertos seueur anu sanés anu urang nunjukkeun sateuacan presentasi resmi. Tapi sanaos pernah aya kasus yén konsép anu paling suksés janten kanyataan, Apple ampir sok kaget salaku anjeun tiasa yakin ngeunaan éta. Naha anjeun hiji-hijina anu henteu resep ieu iPhone 7 konsép?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   anonim cenahna

    Kuring ogé resep pilem fiksi anime sareng sains sareng éta henteu naha éta tiasa aya, ayeuna saha waé anu nempatkeun 5 halaman sareng latar epik tiasa nyiptakeun iphone xD, hardware anu jelas anu aya anu ngajelaskeun ka kuring naon éta! Aranjeunna parantos ngusahakeun pisan desainana, upami sadayana saderhana ... urang bahkan tiasa ngumbara ka payun.