Peluncur Kontak Paporit, widget sareng kontak favorit anjeun

Paporit-Kontak-Peluncur

Ti saprak diluncurkeun ios 8, widget pikeun pusat bewara parantos janten salah sahiji topik anu dipikaresep ku pangguna sareng paling kontroversial sareng Apple, anu sawenang-wenang mutuskeun ngaleupaskeun aplikasi ti toko na kusabab henteu nyumponan sarat na, teu lami saatos ngaku deui . Dinten ayeuna aplikasi anyar nembongan anu nambihan widget di pusat bewara, «Peluncur Kontak Favorit», anu namina nunjukkeun, nambihan kontak karesep anjeun pikeun tiasa nelepon aranjeunna, ngirim pesen, nelepon FaceTime atanapi bahkan ngirim pesen WhatsApp.

Kontak Paporit-1

Sakali anjeun masihan ijin aplikasi pikeun ngaksés daptar kontak anjeun, nambihan kana widget éta saderhana. Ku mencét "+" anjeun bakal tiasa milih kontak sareng nomer telepon anu anjeun hoyong tambahkeun kana jalan pintas, sareng aplikasi bakal mendakan jasa mana anu tiasa dianggo sacara otomatis. Poho kedah nambihan kontak kanggo pesen, anu sanés kanggo WhatsApp sareng anu sanés kanggo nelepon, sapertos aplikasi anu sanés. Teu aya anu kajantenan sareng aplikasi ieu, ti saprak anjeun tiasa ngalebetkeun sadaya jasa dina aksés langsung tunggal. Naha anjeun teu resep kana jasa naon? Nya, pareuman tina aplikasi supados henteu némbongan. Ku ngaklik kontak dina widget anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun nganggo sadaya jasa anu anjeun parantos aktipkeun.

Favorit Kontak Peluncur janten salah sahiji aplikasi anu paling saé dina katégori na, sareng gratis. Sanaos anjeun tiasa bayangkeun, éta parantos pameseran terpadu pikeun tiasa muka konci sadaya fungsina. Versi gratis ngan ukur ngamungkinkeun anjeun nambihan tilu jalan pintas, upami anjeun hoyong nambihan deui, atanapi nganggo pilihan WhatsApp, anjeun kedah angkat ka pamariksaan. Sanaos sadayana, éta mangrupikeun aplikasi anu disarankeun pisan upami anjeun badé ngakses kontak karesep anjeun ti mana waé, bahkan tina layar konci iPhone anjeun.

Peunteun urang

réditor-marios

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio cenahna

    Tambahkeun pilihan WhatsApp nyarios yén éta ngagaduhan biaya € 0
    Jarang pisan anjeun kedah mésér pilihan éta upami hargana € 0
    Kumaha pendapat anjeun?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Leres ... éta tiasa janten promosi peluncuran

  2.   Juanito78 cenahna

    Nalika kuring masihan whastapp kontak, obrolan henteu kabuka, tapi paporit sareng anjeun kedah milarian kontakna, kumaha kuring ngalakukeun éta ngarah kuring ka obrolan kontak? hatur nuhun pisan