Kontinuitas atanapi Handoff pikeun Mac sateuacan 2012

bt-40

Sababaraha dinten ka pengker kuring nyebarkeun bentuk aktipkeun Handoff dina iPhone, iPad sareng Mac anjeun, tapi dina waktos anu sami kami ningali yén seueur urang henteu ngagaduhan Mac anu pangénggalna sareng, ku alatan éta, urang moal tiasa ngaraosan kauntungan ieu.

Saatos nalungtik aya sababaraha pilihan éta tiasa dilakukeun pikeun cocog pikeun fungsionalitas ieu tanpa mésér komputer énggal, anu henteu pantes pikeun 99 persén kasus.

Asal muasalna jadi masalah nyaéta Bluetooth, anu dugi ka anu diproduksi dina pertengahan 2011 didamel sareng Bluetooth 2.1 + ERD protokol anu cukup dasar anu dilebetkeun kana 2007. Bypassing nu vérsi 3.0 taun 2009 sareng 4.0 taun 2010.

Kami anggap yén sarat anu panginten diperyogikeun nyaéta ditandaan ku periferal desktop sareng sakedik deui, pikeun alesan éta vérsi 2.1 nyumponan kabutuhan bandwidth anu diperkirakeun dina transfer 3 megabit per detik sedengkeun sadaya vérsi engké aya dina 24 megabit per detik.

Janten sistem frekuensi radio, jinisna ogé tiasa diukur dumasar kana kakuatan maksimum sahingga anjeun ngahontal. Éta tilu kelas: Kelas 1 kalayan kakuatan 100 mW sareng kisaran 30 méter, Kelas 2 Kakuatan 2.5 mW sareng kisaran 5 dugi 10 méter sareng Kelas 3 kalayan kakuatan 1 mW sareng ukur saukuran saméter.

 

Vérsi anu diperyogikeun pikeun dianggo Handoff nyaéta 4.0, anu kalebet Bluetooth klasikéta Bluetooth gancang (Dumasarkeun WiFi) sareng protokol na Konsumsi rendah Bluetooth (Énergi Low Energy atanapi BLE, anu tiasa dianggo sareng tumpukan sareng protokol na énggal milarian ngadamel tautan saderhana gancang).

Masalahna nyaéta sistem Bluetooth ieu dina komputer tina pertengahan 2011 anu diwangun-di sareng aranjeunna moal hoyong ngarobihna di toko resmi mana waé, tapi, aya dua pilihan pikeun ningkatkeun BT sareng nyobian kéngingkeun pungsi Handoff:

Ku cara adaptor éksternal BT 4.0 ngalangkungan USB.

  1. Dina Preferensi Sistem, anjeun kedah mastikeun yén BT dikenal sareng tiasa dianggo.
  2. Pilih ku cacat.
  3. Anjeun ogé kedah nyarioskeun sistem anu nganggo setasion kalayan sekuen «sudo nvram bluetoothHostControllerSwitchBeh behavior = »salawasna»«

Sistem ieu parantos dianggo dina sababaraha sistem sareng di batur éta geus ninggalkeun périferal tanpa sambungan.

Ngarobih papan BT

Pikeun iMac 21,5 inci ti tengah taun 2011 aya pituduh ngeunaan iFixit de kumaha ngarobih papan anu ngandung Bluetooth anu sanésna nganggo vérsi 4.0 protokol.

La pituduh pikeun 27 versi inci, tapi iMac ti pertengahan 2010, anjeun ogé ngagaduhan éta dina platform anu sami. (Hatur nuhun MBerry pikeun sumbangan)

Naséhat ahli

Saatos nyarios sareng sababaraha Genius ti Apple Store, aranjeunna nyarankeun yén, kecuali upami anjeun gaduh tingkat luhur pangetahuan, tong pipilueun ngarobih piring. Kitu ogé, sistem anu sanés tiasa ngarugikeun anjeun 10 euro tapi nyingkirkeun bug naha éta bakal dianggo dina iMac anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carmen rodriguez cenahna

    Nuhun MBerrios, kuring henteu mendakan, kuring lebetkeun kana tulisan.
    Sing salamet !!

  2.   Jose cenahna

    Sareng urang anu ngagaduhan Macbook Pro ti 2010 teu tiasa ngarobih chip Bluetooth? Naha pantes éta usb bluetooth?

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Leres, anjeun ogé tiasa, kanyataanna dina jaring aya langkung seueur inpormasi ngeunaan laptop tibatan desktop ... anjeun gaduh pituduh dina tautan ieu:
      http://www.faq-mac.com/tutoriales/activar-handoff-mac-pro-2010/52208

      1.    Jerman cenahna

        Inpormasi hébat Carmen.

        Ati-ati link na kanggo MacPRO 2010 sareng patarosan Jose kanggo Macbook PRO 😉 Di mana kuring ogé resep hehe.

        hatur nuhun

  3.   Leonardo cenahna

    Sareng urang anu ngagaduhan iMac ti 2009 naha mungkin pikeun ngarobahna?

  4.   Nada cenahna

    Hayu urang tingali sabaraha lami ka sora banter pikeun ngritik tulisan ieu ... sumbangan anu saé pisan, Carmen, hatur nuhun.

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Nuhun Toño!

  5.   Fran cenahna

    Sareng dimana anjeun kéngingkeun papan BT 4.0?, Nyaéta, naon rujukan komponénna ...

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Rujukan aya dina pituduh anu sami, éta gumantung kana komputer anjeun, sareng éta tiasa dipésér dina iFixit anu sami atanapi nyandak résiko dina eBay.
      Upami anjeun henteu yakin, tanyakeun ka iFixit sareng aranjeunna bakal ngajawab anjeun sakedap.
      Wasalam

      1.    Diego cenahna

        Pariksa dina halaman iFixit sareng kuring henteu mendakan dimana papan 4.0 kanggo modél pertengahan 2011 upami anjeun tiasa nempatkeun tautan éta bakal langkung saé

        Gracias

  6.   Manu cenahna

    Muy bueno

    1.    Manuel Gallego cenahna

      Kanggo Mac med 2011 teu kedah ngarobih papan sabab Bluetooth anjeun LE sareng kompatibel anjeun tiasa ningali dina: perkawis Mac ieu> inpormasi sistem> perangkat keras> Bluetooth.
      Naon anu lumangsung nyaéta Apple henteu ngaktipkeunana dina Macs 2011 kuring henteu terang kunaon tapi éta tiasa diaktipkeun sareng teu kedah ngarobih chip naon ..
      Dina tutorial ieu aranjeunna ngajelaskeun ka anjeun:
      http://forums.macrumors.com/showpost.php?p=20015070&postcount=609

      1.    Carmen rodriguez cenahna

        Nuhun !! Kuring henteu nempatkeun sumber ieu kusabab iMac kuring ti pertengahan 2011 henteu jalan sareng kusabab teu aya koméntar kuring henteu terang naha éta ngan ukur kuring atanapi dulur.

        Disebutkeun, aya cara katilu pikeun Handoff, hatur nuhun kana kontribusina !!

        (Catetan; Kuring parantos ngaleungitkeun salah sahiji koméntar, yén anjeun parantos mendua deui, mugia anjeun henteu kapikiran ...)

        1.    Diego cenahna

          Kuring nyobian nganggo iMac pertengahan 2011 sareng éta henteu jalan ogé, ayeuna tutorialna ngan ukur nyebatkeun yén éta kanggo macboockair sareng Mac mini

          1.    Manuel Gallego cenahna

            Halo! Émut yén léngkah 12.13,14, 15, XNUMX sareng XNUMX kedah dilakukeun dina Mac-XXX anu munggaran ... Sareng dina anu terakhir nembongan, kuring gagal di dinya sareng hal anu kuring gagal nyaéta narjamahkeun halaman teras terminal paréntah parantos aranjeunna rupi-rupi sareng henteu jalan.
            Ku jalan kitu, dina program 0xED teu kedah milarian sareng ngagentos, éta tiasa dilakukeun ku cara tangan. Mangpaat pikeun léngkah salajengna pikeun ngarobih nomer MacBookAir1,1 jsb ...
            Kuring miharep éta tiasa dianggo pikeun kuring, éta sampurna pikeun kuring.
            -
            Pikeun milarian terang naha Mac cocog, pencét dina (apel kénca di luhur) > ngeunaan Mac ieu> inpormasi sistem> perangkat keras> Bluetooth
            Sareng aya anjeun kedah nempatkeun
            Vérsi LMP: 0x6
            Bluetooth LE: enya (didukung)
            Upami éta nembongan, éta panginten tiasa manpaat.
            Sing salamet. Sing salamet !!!

  7.   Manuel Gallego cenahna

    Sawangsulna!! Éta henteu dianggo pikeun kuring pertama kalina nalika ngarobah data binér ku 0xED yén anjeun kedah ati-ati pisan nempatkeun sadayana persis sami tapi anu kadua kalina kuring lakukeun upami éta hasil!

  8.   Elmike11 cenahna

    Carmen sareng Manuel: anjeun béntang hébat! 🙂
    Abdi henteu ngagaduhan Mac tapi janten topik anu saé.
    Ngomong-ngomong.
    Naha éta tiasa dilakukeun sakaligus nganggo ipad 3?
    Salam.

  9.   MBerry cenahna

    Abdi henteu tiasa mendakan modél dewan BT 4.0 pikeun iMac 27 inci ti 2010, upami aya anu ngagaduhan data, kuring bakal ngahargaan éta.
    Pos anu saé.

  10.   iphonemac cenahna

    Pos anu saé! eweuh ngeunaan akhir Macbooks 2008, leres? Kuring ogé parantos melong «macrumors» tapi aranjeunna henteu nempatkeun nanaon. Saur mesin kuring langkung ti teu nganggo sanaos sanaos damel saé sareng Yosemite. salam!

  11.   nona jahat cenahna

    Naha aya konfirmasi dina modél khusus adaptor USB anu tiasa dianggo?

  12.   Sebastian cenahna

    salaku data, ieu mangrupikeun modél kartu kanggo mésér kanggo Macbook pro akhir 2011 (milik xD).
    Abdi ti Chili tapi kuring bakal mesen ka Amérika Serikat atanapi Éropa (sanaos peryogi 1 sasih)
    BroadCom BCM94331PCIEBT4AX BCM4331

    1.    Sebastian cenahna

      Hapunten éta modél BCM94331PCIEBT4CAX

      1.    MBerry cenahna

        Anjeun henteu terang modélna pikeun 27 inci iMac pertengahan 2010

  13.   hijiac cenahna

    Halo, ieu ogé dianggo pikeun mac book pro 2011, naon anu kuring kedah ngarobih papan atanapi ngarobih kode?