Kontrol harga cahaya tina iPhone anjeun ka kadua

harga

Dinten ayeuna, 1 Juni, nagara urang parantos ngalebetkeun harga tagihan listrik énggal. Parobihan ieu parantos nimbulkeun kaributan anu hébat boh di jero sareng di luar jaringan, sareng kami gaduh perasaan yén perusahaan listrik ngalakukeun sareng ngabatalkeun sakumaha aranjeunna pikahoyong tanpa aya anu ngeureunkeunana. Kitu cenah, anu pangsaéna pikeun urang laksanakeun nyaéta adaptasi sareng kaayaan sareng ayeuna urang gaduh aplikasi anu panginten pikaresepeun pikeun ieu, com mangrupikeun kasus aplikasi redOS.

Dina hal ieu, aplikasi jaringan nawiskeun ka kami sababaraha parameter anu cukup pikaresepeun pikeun konsumén. Éta nunjukkeun urang sepanjang waktos harga laju 2.0 TD énggal, boh dina bagian puncak, datar sareng lebak. Émut yén:

  • Mangsa puncak: kalayan harga anu pangluhurna, ti 10 énjing énjing ka 2 soré sareng ti 6 soré dugi ka 10 wengi ti Senén dugi ka Jumaah, henteu kalebet liburan.
  • Mangsa polos: harga anu langkung mirah tina 8 dugi ka 10 jam, ti 2 dugi ka 6 soré sareng ti 10 dugi ka 12 wengi
  • Mangsa lebak: kalayan harga anu dikirangan, éta kalebet waktos wengi (ti 0 dugi ka 8 énjing) sareng sadayana jam dina dinten Sabtu sareng Minggu sareng liburan (ngan ukur liburan nasional).

Éta sababna naha terang harga per jam kilowatt penting sepanjang waktos. Sareng aplikasi redOS bakal ngabantosan urang dina hal ieu, nunjukkeun harga salaku konsumen ogé salaku propésional. Urang tiasa nambihan urutan dina kategori harga ritel, paménta, generasi komo émisi CO2. Mangrupikeun aplikasi anu cukup lengkep sareng gratis pikeun terang harga kWh sacara instan.

aplikasi redOS

Sacara logika, aplikasi anu pikaresepeun séjén pikeun ngendalikeun konsumsi sareng méter biasana pikeun perusahaan distribusi listrik, janten pangguna tiasa gaduh kendali konsumsi, tagihan sareng data sanésna sacara online sacara lengkep ngalangkungan aplikasi na. Aplikasi ieu lengkep gratis sareng sayogi di toko aplikasi Apple. Endesa, Iberdrola, Repsol, jsb.

Ieu tiasa janten salah sahiji berita anu éksténsif ngeunaan naon anu masing-masing pangguna ngagaduhan pendapat / keluhan na anu sacara logis aranjeunna biasana henteu resep kusabab naon anu tungtungna digambarkan Dina hartos ieu perusahaan listrik henteu hoyong kaleungitan artos sareng perkawis éta nyaéta ngadistribusikaeun langkung seueur konsumsi dina pita waktos anu kirang dianggo supados ieu henteu fokus kana jam-jam khusus sadidinten, tapi parobihanna henteu resep teuing hayu urang nyarios ...

Kami moal ngiringan kontroversi ngeunaan harga tinggi atanapi henteu listrik, urang nyarioskeun aplikasi anu ngamungkinkeun urang ningali biaya kWh ieu sepanjang waktos. IPhone News tujuanna pikeun nginpokeun ngeunaan aplikasi anu manpaat sapertos kieu sahingga pamaké éta tiasa ningali harga listrik sepanjang waktos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.