HomeKit ngatur yén urang tiasa ngaktipkeun ngalangkungan Siri sareng ios 8

HomeKit

Kalayan ios 8 masih dina béta, aksés ka HomeKit dina sistem operasi diwatesan, sareng henteuna aplikasi pihak katilu ngajantenkeun teu mungkin pikeun nguji. Tapi éta henteu nyegah Siri parantos ngaréspon sababaraha paréntah patalina sareng HomeKit, automation home Apple.

Kanggo ayeuna, pangguna tiasa masihan paréntah salaku «ngonci panto hareup"Atanapi"hurungkeun lampu dapur«. Salain ti ngajalankeun jinis paréntah ieu, éta ogé bakal tiasa nyayogikeun status obyék di bumi, ngabéjaan urang lamun urang ngantep panto dibuka nganggo manajemén query «Naha kuring ngantunkeun panto dibuka?»

Ayeuna, tanpa aplikasi pihak katilu anu dirojong, Siri ngan saukur ngaréspon ku kasalahanr «Hapunten, abdi nyobian tapi gagal.»

Salaku Apple rinci éta jasa anu bakal ngahijikeun HomeKit urang pendak sareng; panto garasi, lampu, konci panto, termostat, kontrol kaméra IP sareng seueur deui. Ieu asesoris masing-masing bakal ngagaduhan ciri anu unik sapertos status batre, status konci, kacaangan, sareng suhu ayeuna.

HomeKit4

Tujuanana HomeKit nyaéta anjeunnify sareng saderhana kontrol aksésori kanggo bumi, tapi Apple moal ngalakukeunana ku aplikasi anu didédikasikeun. Sabalikna, pamekar kedah milih alat ti pihak katilu atanapi nyiptakeun nyalira pikeun ngontrol aksésori ieu, anu upami ningkat nyaéta aplikasi ieu bakal tiasa meungkeut Siri pikeun ngaktipkeun kontrol terpadu sareng tanpa kedah milih aplikasi sareng setting sacara manual.

Kalayan dina pipikiran ieu, Apple parantos masihan kamampuan pamekar pikeun nyiptakeun sareng ngartikeun kategori aksésori nyalira. «Kami henteu hoyong HomeKit anu diwatesan. Kami hoyong HomeKit nyiptakeun inovasi sareng ngadorong kreativitas", Cenah Kevin McLaughlin, Diréktur rékayasa parangkat lunak Apple, dina presentasi HomeKit di WWDC awal bulan ieu.

Hal séjén anu parantos disiapkeun Apple dina fungsi ieu nyaéta aksés jauh, nyaéta, pangguna malah moal kedah aya dina jaringan WiFi anu sami pikeun ngakses sareng ngendalikeun aksésori HomeKit anjeun. Éta ogé disayogikeun sareng énkripsi tungtung-ka-tungtung antara alat ios sareng asesoris. Naon deui, HomeKit API meryogikeun aplikasi anu dianggo janten payun, janten pangguna terang persis aplikasi mana anu ngendalikeun alatna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.