Kota Hoopa ti Dr. Panda, gratis pikeun waktos anu kawates

hoopa-kota

Deui urang ngobrol ngeunaan kaulinan anu pangageungna di bumi, gim anu dirancang pikeun barudak ti 6 dugi 8 taun pamekar Dr. Panda, pamekar anu sakedik-sakedik ngajantenkeun tempat diantara para gegeden App Store sareng Toca Boca . Waktos Ieu urang ngobrol ngeunaan kaulinan Hoopa City, gim anu ngagaduhan harga biasa di App Store 2,99 euro tapi pikeun waktos anu kawates urang tiasa ngaunduh gratis. Dina kaulinan ieu barudak alit kedah ngararancang sareng ngawangun Kota Hoopa nyiptakeun jalan, bumi, toko, pom bensin ...

Kalayan Kota Hoopa budak leutik urang kedah ngagunakeun imajinasina pikeun ngawangun ti désa alit ka kota ageung, nyampur sadaya pilihan anu disimpen ku kaulinan. Salajengna, ku ngagabungkeun bahan anu béda anjeun tiasa ngawangun elemen anu henteu sayogi langsung ngalangkungan buruan, sapertos pom bensin, kebon ... Siga sadaya gim ti developer ieu, gimna anjeun moal kaganggu ku iklan atanapi kamampuan mésér di jerona.

Fitur Kota Hoopa

  • Ngawangun kota sorangan, kumaha anjeun resep!
  • Maén sareng ékspérimén ku 7 unsur sapertos cai, listrik sareng bata
  • Pendakan sadayana gedong anjeun tiasa ngawangun!
  • Simpen sababaraha kota! Upami anjeun hoyong ngawangun kota anyar, anjeun kedah kana layar awal. Kota-kota bakal disimpen sacara otomatis.
  • Manual Hoopa otomatis bakal ngahemat kombinasi gedong anu parantos anjeun mendakan. Nalika ngawangun gedong anyar, anjeun tiasa mariksa kombinasi dina manual dina beulah katuhu luhur.
  • Anjeun ogé bakal tiasa terang gedong mana anu parantos anjeun ngawangun sareng mana anu anjeun henteu acan mendakan.
  • Maénkeun kumaha anu anjeun pikahoyong. Teu aya wates waktos atanapi aturan anu ketat!
  • Henteu aya pembelian di aplikasi atanapi iklan pihak katilu.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.