Kalayan FitRPG anjeun ngarobah Fitbit kana RPG

fitbit

Pinggel Fitbit Éta tiasa janten sumber motivasi anu hadé pikeun aktipitas fisik, tapi upami anjeun peryogi sakedik push tambahan, cobian FitRPG. Nyaeta aplikasi anu nyandak data tina Fitbit sareng ngajantenkeun janten kaulinan anu hadé kalayan jarah, tingkat, misi, sareng sababaraha kompetisi ramah.

FitRPG nyingkronkeun sareng latihan anu dianggo ku gelang jantenkeun sadaya data ieu mangrupikeun peran-peran.

Tina data ieu, nalika anjeun olahraga, anjeun kéngingkeun poin sareng emas anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ningkatkeun statistik karakter anjeun, buka misi pikeun kéngingkeun pangalaman sareng tingkat, «perang boss»Kanggo kéngingkeun langkung seueur manpaat, sareng kompetisi sareng réréncangan anjeun.

Pamustunganana, éta ngeunaan ngarobah latihan rutin anjeun kana gim, sareng ku insentif anu sakedik ditambihan, buka gim langkung o ngalatih sakedik deui bari anjeun aya.

  • Candak ka babaturan Fitbit anjeun ka maok emas sareng pangalaman anjeun. Pamaén anu paling pas meunang. Posisi diri dina méja klasifikasi. 
  • Naha anjeun hoyong langkung motivasi? Teraskeun misi masing-masing timed, mimitian ti leumpang 5.000 léngkah dugi ka ngajalankeun marathon. Kéngingkeun emas sareng pangalaman upami anjeun suksés. Kaleungitan emas upami anjeun gagal.
  • Milarian pikeun naék rangking gancang ngéléhkeun bos sareng leveling up.
  • Anggo emas pikeun cMésér senjata, ramuan, baju wesi sareng asesoris sanés. Anggo ramuan kanggo mulangkeun HP, sareng ngalengkepan senjata kanggo ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun ménang perang ngalawan babaturan anjeun.

Anjeun ngan ukur kedah daptaran nganggo akun Fitbit anjeun sareng mimiti maénkeun bebas. Teu aya iklan atanapi pop-up windows anu tiasa ngaganggu anjeun tina ngahontal cita.

The Integrasi tulang tulang bakal datang, ogé pangendali kabugaran sareng aktivitas fisik sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.