Kalayan ios 8.3 urang tiasa nganggo Siri pikeun nelepon sareng panyatur

Siri-iOS8.3

Siri mangrupikeun hal anu janten langkung saé sakedik demi tiap versi anyar sistem anu dileupaskeun, sareng ku ios 8.3 éta henteu janten pengecualian. The asisten maya apel Éta beuki lengkep, tepat sareng fungsina, ngajantenkeun pangalaman pangguna kalayan sacara radikal ningkat saprak vérsi kahijina.

Kalayan ios 8 kami ningali fitur anu kalebet anu narik perhatian urang, sareng éta panginten mangrupikeun bagian tina uji coba Siri anu bakal aya di dinya. Apple Watch. Kuring nyarioskeun fungsi "Hei Siri" ku cara urang tiasa "ngahudangkeun deui" éta tanpa némpél iPhone, salami éta nyambungkeun kana kakuatan ngalangkungan kabel Kilat kumargi, upami henteu, sok ngupingkeun bakal ngirangan bedug teuing.

Pungsi ieu hususna mangpaat upami urang henteu gaduh telepon di sisi urang atanapi upami panangan urang pinuh. Nanging, dina salah sahiji fungsi anu paling dasar, sapertos nelepon, urang mendakan éta Siri henteu kéngingkeun ngaktipkeun spiker langsung, sahingga urang kedah ngalakukeunana sacara manual, hal anu henteu sapinuhna kahartos ku cara anu anjeun pikirkeun nganggo henteu némpél sacara fisik alat.

Kabeneran, masalah ieu parantos dibéréskeun dina béta ios 8.3, ngamungkinkeun urang pikeun langsung ngaktipkeun spéker dina telepon upami urang nyungkeun Siri pikeun ngalakukeunana. Sakumaha anu kuring kantos saurna, "Hei Siri" dina iPhone ngan ukur aya upami dipasang, tapi ku Apple Watch écés henteu, sareng di jerona urang mendakan yén éta sok ngupingkeun nyumponan sadaya kabutuhan anu urang peryogikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IV  N (@ ivancg95) cenahna

    Warta anu saé. Pikeun urang anu ngan ukur sanggup nyéépkeun mobil nganggo Bluetooth normal, paréntah "Hei Siri" mangrupikeun terobosan. Hiji hal anu kedah ditambihan nyaéta pilihan pikeun ngagem Siri ku nyebat diri urang sorangan atanapi kode khusus. Ku cara kieu éta tiasa dianggo ku jalma anu nganggo sistem Bluetooth anu henteu ngagaduhan tombol pikeun paréntah sora (sapertos kuring) tanpa kedah nyambungkeun kana adaptor korék api.