Kalayan ios 8 urang tiasa pulih poto teu kahaja dihapus

Aplikasi poto dina ios 8

Dina presentasi panganyarna tina ios 8 Dina Keynote dinten Senén, kami ningali yén Apple museurkeun seueur fitur-fitur anyar sistem operasi na dina fotos. Kalayan parangkat lunak énggal pikeun alat sélulér iOS 8 pangguna bakal ngagaduhan langkung pilihan organisasi dina aplikasi Poto, alat éditan énggal, pikeun masihan touch pribadi pikeun ieu sareng dasarna kaasup kana Perpustakaan Poto ICloud. Pamekar anu parantos nyobian béta munggaran ios 8 parantos diverifikasi yén dua albeum anyar nembongan dina aplikasi, nembé ditambihan sareng énggal dihapus.

Kalayan folder terakhir ieu urang bakal ngagaduhan aksés kana poto anu anyar urang hapus, janten upami éta teu dihaja dihapus urang tiasa ngaksésna sareng mindahkeun poto ieu deui ka folder sanés pikeun ngajagaana. Tétéla albeum ieu nembe dihapus simpen pikeun waktos anu kawates sadaya poto ieu, janten kami ngagaduhan waktos pikeun ngarobih kasalahan urang. Poto anu dihapus ieu bakal disimpen dina perpustakaan awan iCloud urang.

Poto aplikasi néwak

apel henteu nyarioskeun fitur ieu dina presentasi ios 8, tapi pastina seueur pangguna bakal resep terang yén sanaos aranjeunna ngahaja mupus poto anu dicandak, aranjeunna bakal tiasa ngempelkeun deui gancang, kumargi folderna bakal fungsina salaku tempat sampah. Dina waktos ayeuna sabaraha lami poto ieu bakal tetep dina albeum teu dikenal sareng sabaraha anjeun tiasa nyimpen. Kumaha upami diémutan ku gambarna nyaéta urang ogé tiasa ngahapus tina folder ieu sareng teras-terasan. Pasti dina sababaraha dinten pamekar anu nguji béta bakal masihan kami langkung seueur inpormasi ngeunaan éta.

Kumaha saur anjeun ngeunaan fitur ieu anu parantos kapendak dina ios 8?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pelaonegzo cenahna

    Anu tiasa aranjeunna tambahkeun nyaéta kieu, nalika kuring ngaganti poto kana folder énggal poto éta tetep aya dina folder utama sareng henteu dipotong upami henteu disalin éta rada pikaboseneun sabab upami kuring ngadamel folder pikeun nempatkeun sababaraha poto éta sabab kuring henteu hoyong q aya dina folder utama…. cageur poto siga ideu anu saé

  2.   Javier cenahna

    Cageur mail sareng poto tina iPhone anu kuring dipaling