Kalayan tvOS 15 urang tiasa lebet nganggo Face ID tina iPhone

Sadaya kahoyong kami pikeun parobihan tvOS utama kalayan datangna vérsi na 15 ngaleungit salami WWDC21 yén urang nembé hirup langsung ngalangkungan Actualidad Gadget. Henteu aya renovasi layar utama atanapi fungsi répolusionér, tapi, kami mendakan "detail anu disumputkeun" anu ganjil.

Ayeuna urang tiasa gampang log in sareng ngeusian data dina tvOS nganggo Face ID dina iPhone urang. Jinis integrasi ieu anu ngajantenkeun Apple TV produk anu khusus disarankeun pikeun pangguna Apple sacara umum, kalayan jarak anu jauh ti TV Smart anu langkung populér sareng langkung parah.

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, integrasi HomePod Mini sareng Apple TV mangrupikeun salah sahiji sababaraha hal anu anyar ngeunaan tvOS 15. Nanging, detil ngeunaan integrasi ogé sigana urang pikaresepeun. Ayeuna urang bakal tiasa log in langkung gancang dina aplikasi atanapi jasa urang diintegrasikeun sareng Apple TV nganggo langsung Face ID atanapi Touch ID iPhone kami, sakumaha urang tiasa tingali dina néwak yén para sahabat 9to5Mac dimana urang tiasa ngahargaan sistem idéntifikasi anyar ieu.

Ku cara ieu sareng ngalangkungan béwara, konci konci iCloud bakal disingkronkeun sareng bakal nawiskeun alternatif anu leres ka urang, sahingga nyungkeun alat ios anu paling caket ka urang, umumna iPhone urang. Sanaos leres yén integrasi sistem idéntifikasi ngalangkungan TV Jauh terpadu di ios parantos saé, ayeuna urang mendakanana dina tingkat integrasi maksimal sabab urang ngan ukur kedah mencét béwara sareng ngaidéntifikasi nyalira ngalangkungan Face ID atanapi sistem anu sanés anu urang anggo sacara rutin. Naon waé anu tiasa ningkatkeun integrasi tvOS bakal ditampi sanaos aya cai tiis anu dibawa WWDC.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.