Alun-alun ngajalankeun alat pikeun ngeusi batre ngalangkungan Apple Pay

pasagi-apel-bayar

Téknologi Apple Pay terus maju ku cara gancang-gancang di Amérika Serikat, pikeun hal éta parantos dianggo di nagara éta salami sataun sareng kedah sumebar ku conto, sateuacan ékspansi ngahaja yén éta bakal ngalaman taun payun, mendakan Spanyol di antara tilu nagara anu tadina dipilih pikeun ngabagéakeun Apple Pay kalayan bantuan American Express.

Kuadrat ngumumkeun dina konperénsi pangembang anu terakhir yén éta damel dina alat anu bakal ngijinkeun pamayaran ka sadaya pangguna tina usaha alit ngalangkungan Apple Pay sateuacan akhir taun. Saé saurna sareng beres. Perusahaan parantos ngumumkeun yén sakitar 100 bisnis aranjeunna parantos ngagaduhan alat ieu Kalayan, salian ti sanggup mayar ku Apple Pay, ku ngahijikeun pamaca kartu, aranjeunna ogé tiasa mayar ku kartu kiridit tradisional kalayan belang magnét.

Alun-alun nyarios yén dina ayeuna éta ngan ukur tiasa ngadistribusikaeun 100 alat tapi yén dina waktos pengumuman dina konperénsi terakhir pikeun pangembang, éta ngagaduhan sajumlah permintaan, yén aranjeunna moal tiasa nutupan sadayana tungtutan tapi damel pikeun nutupan éta. Alat ieu anu éta hargana 45 dolar Éta janten kasuksésan anu lengkep, tapi sapertos jinis perangkat keras ieu, hésé pikeun urang ningali éta di luar daérah Amérika.

Alat ieu tiasa dianggo batré tiasa diisi ulang digawekeun sacara nirkabel atanapi nganggo catu daya ngalangkungan USB pikeun nyingkahan masalah pasokan listrik nalika dianggo. Alun-alun diwangun ku chip NFC, pikeun nampi pamayaran, maca stripe magnét sareng cocog sareng kartu kiridit sareng debit.

Hiji pilihan ka Alun-alun nyaéta PayAnywhere, anu ngahontal kasapukan sareng Apple pikeun nyobaan nyumponan kabutuhan usaha leutik. PayAnywhere sayogi di Apple Stores di Amérika Serikat dina harga $ 39,95 sareng 5.000 transaksi munggaran gratis pikeun padagang, tanpa kedah mayar komisi ka Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.