Kumaha Ngajempékeun paguneman masing-masing dina WhatsApp (Cydia)

bisu-paguneman-whatsapp

Raja olahtalatah instan ayeuna nyaéta WhatsApp, dituturkeun raket ku Facebook Messenger, sanaos kanyataanna seueur pangguna, kalebet kuring sorangan, resep sareng rutin nganggo Telegram, anu parantos kami bicarakan sacara éksténsif dina iPhone Aktualidad, tapi salami henteu janten langkung populer di kalangan pangguna, WhatsApp bakal teraskeun janten aplikasi anu paling sering dianggo.

Nalika untungna atanapi hanjakalna urang nyiptakeun atanapi ditambihan kana hiji kelompok, mimitina Mangrupikeun ide anu pangsaéna pikeun hubungan sareng babaturan, kenalan atanapi kulawarga sasarengan, tapi nalika aya seueur pangguna, éta tiasa janten ngimpina, utamina nalika telat wengi, sababaraha anggota grup kajantenan nyerat hal sareng sésana pangguna nuturkeun anjeunna kumargi sapeupeuting tiasa ngiringan alat anu ngahambat urang ti bobo.

Solusi anu paling épéktip dina waktos ayeuna nyaéta Ngajempékeun kelompok sareng sadayana parantos beres. Tapi upami urang ngagaduhan réréncangan, kenalan atanapi dulur anu henteu lirén naros ka kami, ngirim pesen, pidéo, poto atanapi ngan saukur nyarios omong kosong hanjakalna kami henteu tiasa nganggo pilihan bisu, sabab éta ngan ukur aya pikeun grup, anu urang tiasa angkat tanpa béja salami 8 jam, saminggu atanapi sataun. Pilihan ieu sayogi masing-masing dina aplikasi Telegram, tanpa kedah mendakan diri dina jero grup.

Hatur nuhun kana Jailbreak urang tiasa Ngajempékeun paguneman masing-masing pikeun nyingkahan nampi béwara. Tweak Ieu se disebat WA ShutUp aya di repo Bigboss  dina harga $ 0,99 sareng kompatibel sareng ios 7 sareng 8. Pikeun ngaktipkeun operasi tweak ieu sami sareng nalika urang Ngajempékeun grup WhatsApp, urang kedah ngagésérkeun ramo ka kénca dina paguneman éta konfigurasi pilihan némbongan sareng pilih waktos anu urang hoyong tiiseun pangguna. Paguneman bakal nambihan speker anu disumputkeun pikeun nunjukkeun yén pangguna éta khusus aya bisu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   23 iuh cenahna

    Buuk abu !!!

  2.   platinum cenahna

    Sigana luar biasa yén éta mangrupikeun aplikasi olahtalatah anu paling sering dianggo dina waktos ayeuna sareng ngagaduhan kakirangan sapertos kieu ....