Kumaha cageur deui sandi ID Apple anjeun

kecap akses

Hal munggaran anu anjeun pelajari nalika mésér alat Apple nyaéta anjeun kedah gaduh akun iTunes pikeun tiasa ngagaduhan aksés kana mésér aplikasi, cadangan dina iCloud atanapi mésér di App Store. Rekening ieu disebat KTP Apple.

Upami anjeun parantos lami teu nganggo kecap konci anjeun, atanapi ngan ukur henteu émut deui, aya sababaraha cara pikeun meunangkeun deui sareng ngareset éta. Anjeun bakal peryogi inpormasi tiasa ngalakukeun ieu, anu logis, sabab aranjeunna kedah yakin éta aranjeunna masihan anjeun aksés kana akun anu anjeun, tapi dimungkinkeun pikeun ngatur tina iPhone anu sami.

Reset kecap akses nganggo email pamulihan

  1. Buka browser Safari dina iPhone anjeun sareng buka iforgot.apple.com.
  2. Lebetkeun ID Apple anjeun. Émut yén KTP anjeun tiasa janten alamat email atanapi ngan ukur sababaraha karakter sateuacanna tina @.
  3. Pencét kana handap di sisi katuhu luhur layar.
  4. Pilih "Ku email".
  5.  Pariksa email pamulihan sareng turutan pitunjuk pikeun ngareset kata sandi anjeun.

 

Reset kecap konci nganggo patarosan rahasia

  1. Buka browser Safari dina iPhone anjeun sareng buka iforgot.apple.com.
  2. Lebetkeun ID Apple anjeun. Émut yén KTP anjeun tiasa janten alamat email atanapi ngan ukur sababaraha karakter sateuacanna tina @.
  3. Pencét kana handap di sisi katuhu luhur layar.
  4. Pilih "Kalayan patarosan kaamanan".
  5. Cék tanggal lahir anjeun.
  6. Tulis dina tilu réspon kaamanan teras pencét salajengna.
  7. Tulis sareng pastikeun kata sandi énggal anjeunÉmut yén kecap konci sahenteuna kedah 8 karakter, henteu kedah ngandung langkung ti 3 karakter anu sami dina hiji jajar, sareng kedah ngalebetkeun angka, hurup ageung, sareng hurup leutik.

Reset kecap akses anjeun nganggo verifikasi XNUMX-léngkah

Kalayan verifikasi dua léngkah diaktipkeun pikeun Apple ID anjeun, anjeun bakal kedah sahenteuna sahenteuna dua ieu:

  • Sandi ID Apple anjeun
  • Akses kana salah sahiji alat anu dipercaya anjeun
  • Konci pamulihan

Upami anjeun hilap kana kecap akses, anjeun bakal kedah terang dua data anu sanés.

  1. Buka browser Safari dina iPhone anjeun sareng buka iforgot.apple.com.
  2. Lebetkeun ID Apple anjeun. Émut yén KTP anjeun tiasa janten alamat email atanapi ngan ukur sababaraha karakter sateuacanna tina @.
  3. Pencét kana handap di sisi katuhu luhur layar.
  4. Lebetkeun anjeun konci konci terus pencét salajengna.
  5. Pilih anu alat anu dipercaya di mana anjeun hoyong mastikeun idéntitas anjeun (langkung saé iPhone anjeun) teras pencét salajengna.
  6. Tulis kana kode verifikasi samentawis dina alat dipercaya anu dipilih teras pencét salajengna.
  7. Tulis anu énggal sandi terus pencét salajengna.

Upami anjeun parantos ngaktipkeun Verifikasi XNUMX Léngkah pikeun akun anjeun tapi parantos Hilap kecap akses sareng anjeun teu ngagaduhan konci pamulihan, bahkan upami anjeun masih gaduh aksés ka alat anu dipercaya éta moal mungkin pikeun meunangkeun deui kecap akses. Dina hal ieu, anjeun kedah ngadamel Apple ID anyar sareng ngamimitian deui.

Jieun ID Apple

  1. Aksés ka App Store
  2. Gulung ka handapeun teras pencét dina nyambungan
  3. Pilih Nyiptakeun ID Apple anyar
  4. Eusian kolom sareng anjeun bakal ngagaduhan ID Apple anyar.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gambar placeholder Miguel Maldonado cenahna

    Abdi hilap kontraséna

  2.   3334470618 cenahna

    Abdi henteu tiasa lebet sél kuring kana apal kuring

    1.    3334470618 cenahna

      sareng waleran kuring

  3.   Enedino Angelino alonso cenahna

    Abdi henteu tiasa muka akun iPhone

  4.   Alexa cenahna

    Abdi hoyong akun énggal

  5.   Pedro Antonio Gutierrez norges cenahna

    Pesen pamulihan henteu nampi

  6.   Naum ykegawa cenahna

    Gusti satia.

  7.   Victor aguilef cenahna

    Kuring henteu émut apple id abdi bo abdi tiasa ngamutahirkeun wassp kuring sabab éta naroskeun kecap akses kuring

  8.   Veronica cenahna

    Abdi henteu tiasa milarian akun Apple, naon anu kuring kedah lakukeun?

  9.   Yolanda cenahna

    Halo, kuring henteu tiasa ngaksés telepon sélulér kuring, sabab éta nanyakeun ka kuring pikeun KTP kuring, sareng anu saleresna, kuring hilap kana kecap akses, kumaha kuring tiasa ngangken deui?

  10.   Yolanda cenahna

    halo abdi hilap kecap akses kuring kana ID dina sél kuring, sareng kuring henteu ngagaduhan aksés kana éta sabab éta naroskeun ID ka abdi punten hatur nuhun

  11.   Martha Basante cenahna

    Wilujeng énjing kuring hoyong terang kumaha kuring tiasa ngareset id dina iphone 4s kuring.
    Kuring nyambungkeun kana laptop kuring sareng akun sanés anu sanés milik kuring nembongan sareng mustahil pikeun kuring ngatur kontak sareng whatsapp kuring.
    Nalika kuring mésér hapé éta parantos dianggo tapi aranjeunna mikeun ka kuring gratis sahingga kuring tiasa nempatkeun rekening énggal dina nami abdi sareng anu ditingali kuring henteu terang saha éta sareng kusabab kuring henteu ngagaduhan sandi éta diblokir.
    Punten, upami anjeun gaduh solusi pikeun masalah kuring, kuring ngahargaan kolaborasi anjeun.

  12.   Jael rincon cenahna

    Abdi hoyong anjeun ngabantosan kuring milari kecap konci anu kuring hilap éta 8 karakter kanggo ngahapus akun abdi sareng ngantepkeun tel kuring kosong.
    Dupi anjeun ngabantosan kuring nekat.

  13.   Carmen cenahna

    ID apel kuring dinonaktipkeun, abdi henteu terang kunaon, kumargi kuring henteu hilap ID atanapi kecap akses kuring, kuring parantos lebet kana wéb sareng ngalakukeun sadayana, ngaganti kecap akses sareng sadayana sampurna, tapi nalika kuring nyobian dina telepon, kuring tong ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun nanaon, sareng pesen "Error Verifikasi, Apple ID atanapi kecap akses na, lepat" Abdi leres henteu terang naon anu kedah dilakukeun.

  14.   Luis cenahna

    IPhone 5 mini kuring sareng di lebetkeun ku pc kuring sareng éta diformatkeun sareng iTunes tapi éta naroskeun id sareng kecap akses kuring anu kuring parantos nyiptakeun sareng icloud id sareng kecap akses kuring kumaha kuring tiasa dina layar sinyal anu nempatkeun chip kaluar 3g tapi kuring henteu tiasa lebet. Éta deci pikeun muka tiasa nelepon ngawartosan naon anu kuring tiasa lakukeun Kuring parantos ngalakukeun seueur usaha sareng nanaon masihan kuring sataun anu kuring tiasa milari deui sandi sareng id kuring