Kumaha cageur poto anu dihapus tina iPhone kuring

Cikénéh dihapus

Sanaos perkawis fitur anu sumping sareng ios 8, sareng éta dina Actualidad iPhone anjeun kami ngumumkeun malah sateuacan resmiMasih aya pangguna anu tetep dina versi sateuacanna tina sistem operasi Apple, sareng anu panginten resep kana inpormasi anu bakal kami ngajelaskeun ka anjeun dinten ayeuna. Nyatana, upami anjeun salah sahiji jalma anu kadang ngahapus poto tanpa ningali ogé naon anu anjeun tuang ka tempat sampah, fungsi Poto anu nembe dihapus dina ios 8, bakal cocog sareng anjeun sapertos sarung tangan. Sareng éta masihan sadayana dokumén éta mangrupikeun kasempetan kadua upami anjeun parantos ngahapus ku teu dihaja.

Pikeun tiasa nganggo fungsina, anjeun ngan ukur kedah kana Aplikasi poto, teras pilih pintonan Albeum, anu anjeun mendakan di beulah katuhu handap. Sakali di lebet, anjeun bakal ningali salah sahiji anu nembe disebatna Dihapus. Dina folder éta anjeun bakal ngagaduhan poto anu nembé dihapus tina telepon anjeun. Pikiran anjeun, nembé éta henteu hartosna salami sababaraha minggu. Folder anu sumping pikeun pertama kalina dina ios 8 disimpen salami 30 dinten, anu hartosna pas waktos éta parantos kalangkung, dina prinsipna naon anu anjeun hapus bakal ngaleungit tanpa tilas.

Di jero polder nembé dihapus, anjeun badé mendakan sababaraha kamungkinan. Anu kahiji nyaéta nyalametkeun elemen-elemen anu aya di ditu. Anu kadua, henteu kedah ngantosan sababaraha dinten yén fungsina nandaan sareng ngaleungitkeun sadayana sakaligus. Anu katilu, pikeun cageur sareng mulangkeunana kana folder aslina anu mana éta dihapus. Tangtosna, urang kedah ati-ati nalika urang gaduh iPhone anu lengkep pisan, sabab upami henteu cekap ingetan, poto dina bagian éta tiasa dihapus sateuacan 30 dinten anu ditandaan salaku aturan umum. Naha anjeun parantos nganggo folder anu nembe dihapus dina ios 8?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   AppleManiaco cenahna

    Naha anjeun tiasa ngadamel tutorial ngeunaan cara ngahurungkeun ponsel?
    Sareng anu sanés nelepon?
    Nya éta kuring henteu jelas pisan, naon anu kedah dilebetkeun nalika anjeun naroskeun hal sapertos "PIM" atanapi "PLIM" atanapi "PIN"?

  2.   Nacho cenahna

    Hatur nuhun pikeun nempatkeun tutorial saderhana, aya jalma anu gampang pikeun kuring.

  3.   kiara cenahna

    Naon seniman anjeun, éta kumaha pinter kami, sami sareng ios munggaran anu anjeun anggo.

  4.   Tupapichulo cenahna

    Ieu serius?
    Kuring mayar anjeun lirén nyerat ... Punten !!!!

  5.   gpmalaguti cenahna

    Kuring henteu terang naon anu lumangsung yén albeum anu didamel sacara otomatis naha "autofos" "instragram" snapchat "jst yén poto-poto disimpen gumantung kana aplikasi kalebet" nembé dihapus "TEU NINGGALKEUN NINGGALKEUN !! Éta ngajantenkeun kuring gélo kusabab abdi hoyong dipulut poto sareng teu mendakan albeum éta ... sareng teu aya anu terang kumaha ngajawab kuring. Naha aya anu tiasa ngabantosan kuring ngeunaan kumaha kuring tiasa ningali folder poto éta? Upami tiasa mah kuring bakal ngintun anjeun poto supados anjeun tiasa ningali masalahna tapi anjeun henteu tiasa: Leres atanapi upami anjeun terang program naon waé kanggo milari deui poto-poto anu gratis, hatur nuhun

  6.   Suzanne cenahna

    Abdi mésér ipohenxr sateuacan gaduh 6s Abdi henteu tiasa mendakan poto-poto éta, silih hapus upami aranjeunna némbongan nalika kuring ngala deui, hatur nuhun