Kumaha carana eunteung aplikasi dina layar utama dina ios sareng iPadOS 15

Aplikasi duplikat dina ios sareng iPadOS 15

Kadatangan ios sareng iPadOS 15 parantos sumping warta hébat kana alat Apple. Salah sahiji hal anyarna nyaéta modeu konsentrasi, alat ngahindaran produktivitas sareng gangguan. Alat ieu ngamungkinkeun pangguna ngahasilkeun modeu anu béda pikeun situasi anu béda sareng ngawatesan panggunaan sistem operasi gumantung kana jinis kaayaan. Modeu ieu parantos kénging tiasa menduplikasi aplikasi dina layar utama, pilihan kustomisasi anu sigana mah pikareueuseun tapi éta ngandung hartos: tiasa ngagaduhan aplikasi anu sami dina layar anu béda tina springboard urang.

Modeu konséntrasi dina ios 15

Modeu Konsentrasi datang ka ios sareng iPadOS 15

Modeu Konsentrasi ngabantosan anjeun pikeun waspada kana naon anu penting pikeun anjeun sareng nempatkeun sésana. Pilih modeu anu ngamungkinkeun ukur béwara anu anjeun badé nampi, janten anjeun tiasa ngahaturanan saratus persén kana padamelan anjeun atanapi ngan saukur linggih tuang teu kaganggu. Anjeun tiasa milih salah sahiji pilihan tina daptar atanapi nyiptakeun anu cocog sareng anjeun.

Cara konséntrasi ieu mangrupikeun kaayaan dimana urang tiasa ngarobih tingkah sistem operasi. Diantara pilihan-pilihan éta, urang tiasa batesan jalma anu ngahubungi kami atanapi aplikasi anu kami anggo. Salaku tambahan, urang tiasa nyaring bewara mana anu urang hoyong némbongan di pusat béja sareng ngajadwalkeun aktivasina modeu éta nyalira.

Tapi salah sahiji pilihan anu paling penting sareng paling pikaresepeun nyaéta konfigurasi springboard ku layar utama. Nyaéta, urang tiasa milih layar mana anu bakal ngawangun papan lorong modeu konsentrasi éta sorangan. Ku cara kieu, urang tiasa gaduh anu khusus pikeun jaringan sosial anu tiasa urang ngaleungitkeun nalika urang dina modeu konsentrasi 'Study', salaku conto.

Tulisan anu aya hubunganana:
iOS 15 sareng watchOS 8 bakal ngamungkinkeun urang masang apdet kalayan panyimpenan anu kirang sayogi

Janten anjeun tiasa nyalin aplikasi dina layar utama

Titik terakhir ieu aya hubunganana sareng kustomisasi layar utama tina modeu konsentrasi ngenalkeun pilihan kustomisasi énggal dina ios sareng iPadOS 15. Ieu tiasa menduplikasi aplikasi dina layar utama. Éta masuk akal sabab upami nganggo modeu ieu, urang tiasa ngawatesan layar utama anu ngagaduhan aplikasi anu urang peryogikeun dina hiji kaayaan sareng dina kaayaan anu sanés urang peryogi éta.

Kusabab kitu, Apple parantos kéngingkeun nyalin ikon aplikasi pikeun pikeun tiasa gaduh dina unggal layar aplikasi anu dimaksud sareng maénkeun sareng modeu anu dibahas di luhur. Nanging, Big Apple henteu tiasa ngawatesan panggunaan pilihan kustomisasi ieu sareng anu panasaran nyaéta urang tiasa ngalengkepan layar sadayana sareng ikon jalan pintas kana hiji aplikasi. Anggo? Sanes.

Dina raraga duplikat ikon hiji aplikasi urang gaduh dua pilihan:

  • Akses ka Perpustakaan Aplikasi, pencét sareng tahan ikon teras sered ka kénca pikeun nempatkeunana dina layar utama.
  • Akses Spotlight, panggihan nami aplikasina, pencét sareng tahan ikon teras sered ku cara anu sami sareng cara anu sateuacanna.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.