Kumaha cara miceun kartu kiridit tina iPhone anjeun kalayan gampang

Jalma-jalma urang biasa ka sadaya lingkungan ios sareng macOS sacara umum, tungtungna teu perlu nyimpen seueur inpormasi boh dina bentuk Safari sareng dina bentukna nyalira. iCloud Keychain. Janten sanésna, Apple masihan kami, kumaha carana tiasa sanés, metode pikeun mupus data ieu anu parantos kami simpen sareng kami henteu hoyong deui aya.

Nalika urang mésér barang-barang, nganggo atanapi henteu sareng Apple Pay, kami ngagaduhan utiliti pikeun nyimpen data pamayaran sareng kartu kiridit kami di ios, kami bakal ngajarkeun kumaha ngahapus data ieu. Hayu urang wisata iPhone setélan deui.

Hayu urang angkat ka dinya sareng léngkah-léngkah saderhana, mimiti sadayana urang kedah angkat ka ios App Store sareng dina tab naon waé kami ngeklik gambar profil kami di sudut katuhu luhur layar. Submenu tina Apple ID bakal kabuka, urang kantun pencét deui dina Apple ID kami sareng éta bakal naros ka kami lebet nganggo kecap konci atanapi nganggo Touch ID. Sakali kami di jero urang ngan saukur ngalih kana pilihan tina "Inpormasi pamayaran". Ayeuna urang kedah ngahapus kartu kiridit anu urang tambihan ku ngaleungitkeun sadaya konténna yén anjeun parantos ngarékam teras pencét "réngsé" di pojok katuhu luhur.

Kumaha cara miceun kartu tina Apple Pay

Pilihan sanésna nyaéta mupus kartu kiridit langsung ti Apple Pay, kanggo ieu urang lebetkeun "Setélan" terus kana fungsina "Dompét sareng Apple Pay", pas di jero urang kantun milih kartu anu hoyong dipupus, pencét dina tab "inpormasi", sareng nalika turun ka handapeun menu navigasi kami mendakan kamungkinan «Hapus kartu». Ku ngalakukeun ieu, kami ogé bakal ngaleungitkeun kartu Apple Pay sahingga éta moal kaluar salaku pilihan pembayaran dina Safari ogé, éta gampang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.