Kumaha jalanna ios 15 Search anyar

Kadatangan ios 15 bakal nyandak parobihan penting pikeun jaringan Search anu nembé diluncurkeun ku Apple, anu mana éta bakal langkung gampil mendakan alat anjeun anu leungit atanapi dipaling. Kami ngajelaskeun sadaya berita.

Apple ngaluncurkeun sababaraha minggu ka pengker jaringan Search anyar, nambihan kamungkinan mendakan sadaya alat kami, kalebet AirPods kami, berkat partisipasi sadaya iPhone, iPad sareng Mac ti sakumna dunya anu nyiptakeun jaringan anu tiasa dianggo aksésori disambungkeun Apple anu leungit, pikeun milarian nyalira dina peta sareng bantosan ka anu bogana pikeun ngahankeunana. Peluncuran AirTag ogé ngamungkinkeun pikeun milarian objék anu teu aya hubunganana sareng Apple, anu urang tiasa nambihan labél locator énggal ieu, atanapi bahkan mérek sanés sapertos Chipolo One Spot. Kalayan sadaya ieu, jaringan Milarian Apple janten jaringan pamilarian "solidaritas" anu paling ageung ayeuna, dimana sadaya pangguna ngabantosan pikeun milarian objék séwang-séwangan.

Kalayan ios 15, fungsi canggih anyar ditambihan, sababaraha diantarana parantos dipénta ku pangguna pikeun waktos anu lami. Sapertos sumpingna pembaruan ieu, saatos usum panas, Pareuman iPhone moal nyegah anjeun pikeun tiasa milarian dina peta, sanajan éta béak batréna. Kalayan ios 15, iPhone bakal teras tiasa dipanggihan, bahkan pareum, tanpa batré atanapi tanpa sinyalna. Éta bakal nganggo énergi minimum anu sayogi pikeun ngadamel AirTag teras nyambungkeun kana alat anu sayogi sanés anu bakal lokasina dina peta anu ngémutan anu bogana upami kapendak.

Urang ogé tiasa nampi bewara nalika urang ngalih tina alat dina jaringan Milarian urang. Upami anjeun ngantunkeun konci, atanapi ransel anu tiasa dilacak nganggo AirTag, atanapi anjeun hilap iPad anjeun damel, anjeun bakal nampi bewara saatos anjeun tinggaleun. Salawasna langkung saé aman tibatan hapunten, janten urang tiasa nyingkahan objék urang kumargi sateuacan urang angkat ti tempat dimana aranjeunna urang bakal diperingatkeun yén urang ngantunkeun aranjeunna. Anjeun tiasa nyetél lokasi anu aman, sapertos bumi anjeun, dimana anjeun moal nampi bewara upami anjeun tinggaleun. Fungsi anyar pikeun milarian jaringan énggal anu bakal masihan seueur perkawis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Miguel cenahna

    Spanyol sareng sebutan damn na * APEL * ...