Kumaha carana nambihan nada dering khusus di ios 9

nada-ios-9

Hal anu dipikaresep ku seueur pamilik smartphone anu sanggup nempatkeun nada khusus. Patarosan anu sering anjeun naroskeun ka kami nyaéta kumaha cara nambihan nada dering khusus di ios 9. Jawaban anu gancang sareng rada lucu bakal "sami sareng dina ios 8", tapi sanés jawaban anu urang hoyong pasihkeun, janten kami bakal ngajarkeun anjeun opat padika anu béda sahingga anjeun tiasa nyetél naon anu anjeun paling resep salaku rington. Sanaos kuring perhatoskeun seueur nada éta moal sakumaha saé anu anjeun ngarepkeun, tapi ogé leres aya batur anu pantes. Dina panduan ieu kami bakal ngajukeun opat cara anu béda pikeun nyieun nada dering pikeun iPhone anjeun.

Kumaha carana nambihan nada dering khusus di ios 9

Kalayan iTunes

Kuring ngamimitian ku cara ieu kusabab sigana kuring pangbasajanna sareng éta valid pikeun urang sadayana anu tiasa masang iTunes, anu mangrupikeun pangguna OS X sareng Windows.

  1. Kami milih lagu tina iTunes.
  2. Kami ngalakukeun cmd + io klik katuhu dina lagu teras salajengna meunang inpormasi.
  3. Hayu urang buka tab pilihan.
  4. Kami nunjukkeun titik awal sareng akhir. Pangpangna nempatkeun 40an, sanaos kuring bakal nempatkeun anu kirang.
  5. Kami maén deui narima.
  6. Kami deui ngalakukeun cmd + io klik katuhu, tapi waktos ieu urang milih Ngadamel versi AAC. Urang bakal ningali kumaha urang nyalin lagu, tapi anu anyar bakal ngagaduhan waktos anu parantos kami atur dina léngkah 3.
  7. Urang sered anu énggal lagu pikeun desktop.
  8. Le urang ngarobih perpanjangan tina m4a janten m4r.
  9. Urang ngadamel klik dua kali dina file anyar sareng urang bakal nempatkeun langsung dina bagian Nada iTunes.
  10. Tungtungna, logis, urang bakal nyingkronkeun sareng iPhone urang.

crcreate-ringtone-itunes

m4r

Masalah utama anu kuring tingali sareng sistem ieu nyaéta yén teu mungkin pikeun nambihan diudar atanapi kaluar, hal anu ngamungkinkeun nada janten langkung saé dina sababaraha waktos.

Kalayan GarageBand

Ieu ku jauh metode anu kuring pikaresep. Kuring parantos lami "maén" sareng jenis program sapertos kieu sareng kanggo kuring éta anu paling saderhana. Salaku tambahan, kumargi GarageBand mangrupikeun program perékam sareng éditan audio sadayana, urang tiasa nambihan pangaruh anu dipikahoyong, sanaos hal anu pangsaéna nyaéta kami ngan ukur nambihan fade-in sareng fade-out.

Sateuacan ngajelaskeun prosés panjang anu biasana kuring anggo, kuring badé ngawartosan anjeun yén aya cara anu kadua (anu seueur anu pangpayunna) pikeun nyiptakeun nada sareng GarageBand sareng éta langkung saderhana, tapi kuring henteu resep. Leres tinimbang milih Proyék Kosong kami milih Nada dina léngkah 2, urang tiasa nyiptakeun langkung gancang. Urang ngan ukur kedah nyéred gelombang (léngkah 5) ka awal sadayana, pasihkeun ka Bagikeun teras pilih "Lagu ka iTunes ...". GarageBand otomatis motong lagu janten sahandapeun 40 detik.

Anu biasana kuring lakukeun nyaéta ieu:

  1. Kami buka Garageband.
  2. Kami nyiptakeun anu anyar Proyék kosong.
  3. Kami milih Rékam ngalangkungan mikropon atanapi input online.
  4. Urang pencét kana nyiptakeun.
  5. Urang sered audio dina jandela GarageBand na urang ngalihkeun gelombang ka awal sagalana.
  6. Kami ngédit audio na. Pikeun ngalakukeun ieu, urang pencét dina gelombang dua kali pikeun ningali éditor di handapeun.
  7. Upami anu dipikahoyong nyaéta mupus anu henteu dipikahoyong, dina saluran di handapeun, kami mencét bari mindahkeun kursor pikeun milih potongan anu bakal dipupus (kami ngahapus ku cmd + X). Naon anu kuring lakukeun nyaéta ngaleungitkeun sapotong leutik anu saatos akhir anu kuring hoyongkeun pikeun nada kuring. Sakali kuring parantos ngaleungitkeun potongan gelombang éta, dina jandéla luhurna kuring parantos tiasa ngaleungitkeun sésana ku tombol hapus.
  8. Maka urang tiasa nyiptakeun fade-in sareng fade-out. Pikeun ngalakukeun ieu kami bakal némpél dimana anjeun ningali dina gambar, anu ngamungkinkeun kami ningali garis polumeu. Teras kuring nyarankeun ngadamel dua poin: hiji dimana urang hoyong diudar dimimitian sareng anu sanés di tungtungna, sapertos anjeun tiasa tingali dina gambar.
  9. Dina tungtung gembleng pananda tungtung lagu pisan disumputkeun. Kedah seret segitiga pemberontak éta ka tungtung naon anu urang parantos diédit.
  10. Hal anu salajengna nyaéta buka Bagikeun na pilih "rington ka iTunes ...". ITunes otomatis bakal kabuka sareng nada na bakal mulai diputer.
  11. Ayeuna urang ngan kedah ngaganti nami (upami urang hoyong) dina iTunes sareng nyingkronkeun nada sareng iPhone urang.

nada-garageband-2

nada-gb-34

Garageband-tone-567

garageband-tone-8

garageband-tone-9

Sareng Audiko

Sakumaha anu dicarioskeun Cijulang dina koméntar, aya ogé halaman wéb pikeun nyiptakeun nada khusus. Abdi ngabayangkeun bakal aya deui, tapi kuring parantos nyobian na sigana saderhana sareng gancang dianggo. The wéb nyaéta Audiko sareng ogé ngagaduhan aplikasi di App Store, tapi anjeun kedah ngabagi nada sareng iTunes teras balikeun ka iPhone. Upami anjeun kedah nganggo komputer, langkung saé éta langsung dilakukeun tina wéb. Pikeun nyiptakeun nada sareng wéb Audiko anjeun kedah ngalakukeun hal ieu:

  1. Hayu urang ka halaman http://es.audiko.net
  2. Urang pencét kana Beban.
  3. Kami milih lagu na ti mana urang hoyong nimba nada.
  4. Nalika kuring réngsé ngamuat, urang ngalih ti juru handap pikeun milih bagian anu dipikahoyong, émut yén aranjeunna kedah kirang ti 40 detik.
  5. Kami nunjukkeun, upami urang hoyong, luntur sareng kaluar.
  6. Kami pencét dina "Ngadamel nada dering"(Éta anu kuring baca, kuring henteu terang naha éta kasalahan ti kuring atanapi tina wéb).
  7. Teras we milih iPhone.
  8. Kami pencét dina Dmomotan.
  9. Akhirna, sapertos biasa, urang nyingkronkeun nada sareng iPhone ngalangkungan iTunes.

audio

Kalayan program ti App Store

Ieu mangrupikeun hal anu kuring teu kantos dilakukeun ogé saur kuring kuring kantos ngalakukeun sareng sistem GarageBand, tapi kuring mairan salaku pilihan. Kami ngan ukur kedah milarian "nada dering", "Pembuat nada dering", "Nyiptakeun nada" sareng hal-hal anu sami di App Store sareng anjeun bakal ningali seueur aplikasi pikeun éta. Aya seueur gratis, seuseueurna, tapi ku watesan sareng sababaraha fungsi, ampir sadayana. Sakumaha saurna mah, kuring nyebatkeun éta salaku pilihan, tapi paling kamungkinan urang bakal nganggo iTunes upami urang gaduh iPhone, janten kuring henteu pikir ieu mangrupikeun pilihan anu anjeun pikaresep. Kuring ngantepkeun anjeun duaan anu paling sering dianggo.

Ieu daptar nada anu kuring parantos ngadamel pikeun kuring nyalira sareng sababaraha anu dipénta:

Kumaha ngarobih nada dering WhatsApp atanapi Facebook

Pikeun Cngarobah nada Wharsapp, Anjeun kedah angkat ka Setélan tina WhatsApp nyalira, béwara pesen Anyar atanapi pesen kelompok, aya anjeun ngarobih nada.

Éta Facebook Éta tiasa dirobih dina setélan ios, di sana anjeun bakal ngagaduhan pilihan kanggo ngarobih nada bewara tina aplikasi anu sanés.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fernando (@Garza_Real) cenahna

    Tutorial anu saé, leres pisan dipedar step by step. Kuring bakal nyobian Garasi, ti saprak ayeuna kuring ngalakukeun éta sareng iTunes nalika anjeun ngajelaskeun dina cara anu munggaran.

    Pokokna kuring masih ngaraos sedih pisan yén Apple henteu ngijinkeun éta "asli".

    Pablo, saur anjeun panulis anu pangsaéna jauh sareng paling objektif, teraskeun, punten.

    Salam!

  2.   Cijulang cenahna

    Tutorial anu saé pisan dugi ka ayeuna kuring nganggo audiko dina halaman wéb anjeun, kuring ngaunduh kana pc sareng nyingkronkeunana sareng iTunes. salam

    1.    Paul Aparicio cenahna

      Halo Felipe. Sigana mah pilihan séjén anu saé. Kalayan idin anjeun, kuring nambihan 😉

  3.   Cijulang cenahna

    punten pablo, sagala anu aya mangfaatna kedah dibagi. salam

  4.   ceremé cenahna

    Upami anjeun pangguna jailbreak anjeun bakal langkung gampang ... sareng unlimtones.
    Anjeun ogé tiasa ngaunduh nganggo unlimtone dina iPhone anu nganggo jailbreak sareng mindahkeun éta ka PC kalayan program sapertos itools sareng di sana anjeun nyingkronkeunana sareng iTunes sareng nada-nada éta sah pikeun iPhone naon waé tanpa jailbreak ...
    Buaaaa sering tostón sareng anjeunna henteu ngajelaskeun ka kuring sakumaha anu kuring pikahoyong.

  5.   Gerardo Sánchez cenahna

    Naha léngkah munggaran masih jalan? Kuring ngalakukeun ieu dina MAC kuring sareng klik dua kali sareng file m4r dimaénkeun dina MUSIK

    Naha aya anu ngajelaskeun ka kuring naha ieu kajantenan?

  6.   Roberto cenahna

    Sakitu kanggo rington bangsat

  7.   lungguh cenahna

    inpormasi palsu teu aya pilihan Nyiptakeun versi AAC

  8.   Walter cenahna

    Abdi nembé mésér IPhone SE sareng kalayan léngkah-léngkah éta TEU mungkin. Pilihan anu nembongan dina jandéla anu ditingalikeun sanés ... ...
    Sareng daptar nada kosong, kuring henteu ngagaduhan pilihan pikeun nyingkronkeun ogé teu tiasa nyalin sareng nempelkeun nada dering saatos kuring motong éta sareng kuring tiasa ngarobih perpanjangan janten rm4

  9.   Mc cenahna

    Hal anu paling gampang nyaéta kalayan program Twistedwave, éta bahkan tiasa muka video mp4 salaku audio sareng ngarobah kana sababaraha jinis format audio,

  10.   Pepe cenahna

    upami éta tiasa dianggo tapi kanggo nyiptakeun vérsi acc sanés nganggo tombol katuhu, anjeun kedah milih lagu teras pencét dina file (kénca luhur) sareng dina drop-down pilih konpérénsi teras aac. Ngadamel file nganggo durasi énggal dipilih sareng nami lagu sami, sered kana desktop, ganti nami extension (F2) (éta naroskeun ka anjeun mastikeun yén anjeun badé ngarobih perpanjangan, pencét nampi) sareng éta waé. Sambungkeun iPhone sareng singkronisasi nada (pilih folder dimana file na ayana. Pébruari 2016