Kumaha cara nelepon ti iPad

nelepon-ti-ipad-4

Versi anyar sistem operasi pikeun komputer Mac, Yosemite, parantos nyayogikeun seueur fitur-fitur anyar anu pikaresepeun anu ngamungkinkeun anjeun ngahijikeun iPhone sareng iPad kalayan Mac. Tina ngirim file langsung tina iPhone atanapi iPad kami ka Mac sareng sabalikna , janten tiasa muka aplikasi anu kami ngajalankeun dina salah sahiji iDevices kami dina Mac, hatur nuhun kana Handoff. Ngeunaan Terusan, anu ngamungkinkeun urang nelepon sareng ngirim telepon ti Mac kami, pilihan anu raoseun pisan, kami parantos nyarios sareng anjeun dina hiji waktos.

Tapi dinten ieu, urang kedah nyarioskeun kumaha urang kedah ngonpigurasikeun iPhone sareng iPad urang supados urang tiasa nelepon sareng nelepon ti iPad urang. Pilihan ieu raoseun pisan upami urang konsultasi inpormasi atanapi ngalakukeun manajemén anu sanés dina iPad urang, urang gaduh iPhone di rohangan anu sanés sareng urang kedah nelepon telepon tapi urang henteu resep badé angkat tina sofa.

Mimiti sareng sarat anu penting pikeun tiasa nelepon ti iPad urang éta kadua alat disambungkeun kana jaringan Wi-Fi anu sami (sapertos Mac kami upami kami badé nganggo éta pikeun nelepon) sanésna, anjeun tiasa ngalakukeun tés anu anjeun pikahoyong, tapi anjeun moal tiasa nelepon.

Siapkeun iPhone supados tiasa nelepon ti iPad

Prosedur na sami dina dua kasus. Urang kedah lebetkeun Setélan> FaceTime sareng ngaktipkeun tab Telepon iPhone. Teras, urang angkat ka iPad, sareng kami ngadamel parobihan anu sami. Setelan> FaceTime> aktipkeun tab Telepon Telepon. tina iPhone.

Sakali kami parantos ngaktipkeun layanan dina kadua alat, urang kedah lebet kana nomer telepon tina kontak anu saha urang hoyong kontak ngalangkungan iPad, tanpa nganggo iPhone sareng pencét dina ikon telepon biru pikeun netepkeun telepon.

nelepon-ti-ipad-3

 

Henteu matak lieur sareng FaceTime, anu nunjukkeun kamungkinan urang ngadamel pidéo ngan ukur pidéo atanapi audio liwat internét, tanpa nganggo garis telepon urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   gloriabere cenahna

    éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Masalah anu anjeun gaduh?

      1.    gloriabere cenahna

        Wilujeng énjing, sakuduna mah kuring gaduh sadayana nganggo akun icloud anu sami, kamari kuring ngagentos kana Mac, sareng nalika nelepon nelepon kuring ipad kedip-kedip sakedap teras tetep sami, hatur nuhun pisan pikeun ngajawab kuring.