Kumaha carana ngadamel cadangan sareng ngahanca sajarah pesen sareng poto dina WhatsApp

cadangan whatsapp

Pasti dina langkung ti hiji kasempetan anjeun naros naha hiji dinten anjeun kedah mulangkeun telepon anjeun atanapi mimitian ti awal ku alesan naon, naon anu bakal kajadian pesen sareng file anu anjeun simpen dina WhatsApp disimpen. Anjeun panginten panginten parantos mangtaun-taun ogé, sareng anjeun terang cara lami nyokong sadaya sejarah éta, ogé ngahanca éta. Bisi wae, hal-hal parantos seueur robih, sareng ayeuna tina aplikasi iPhone éta urang tiasa ngalaksanakeun prosés kalayan gampang.

Upami anjeun masih teu terang aranjeunna, kami bakal ngajelaskeun metoda saderhana pikeun ngadamel cadangan data anjeun iraha waé, ogé pikeun ngajaga cadangan otomatis pikeun sadaya anu anjeun kirimkeun sareng ditampi ngalangkungan WhatsApp. Dina waktos anu sami, kami bade ngajelaskeun léngkah-léngkah anu anjeun kedah nuturkeun upami anjeun kedah ngaksés data ieu ku alesan naon waé sareng malikeun deui kana telepon anjeun. Siap pikeun sadayana ieu Prosés WHatsapp langkung gampil dina iPhone?

Kumaha cara ngadamel cadangan sareng cadangan otomatis

  1. Buka WhatsApp sareng aksés kana tab konfigurasi aplikasi anu anjeun pendakan ayana di handapeun terminal anjeun
  2. Teras ketuk Setelan> Obrolan BaCkup. Ti dinya, anjeun tiasa langsung ngadamel salinan cadangan ku tombol anu nunjukkeun, sareng anjeun ogé tiasa ngaktipkeun atanapi mareuman data salinan anu didamel sacara otomatis.

Kumaha cara mulangkeun salinan data WhatsApp

  1. Pastikeun anjeun parantos lebet sareng terminal anjeun nganggo ID Apple anu sami anu anjeun kagungan sateuacan ngahapus data.
  2. Pasang WhatsApp dina iPhone anjeun sareng ngajalankeun aplikasi na.
  3. Identipikasi anjeun dina aplikasi nganggo data anu sami tina akun anu anjeun badé balikeun ayeuna.
  4. Sakali akun dimimitian, WhatsApp nyalira bakal naroskeun ka anjeun upami anjeun hoyong malikkeun obrolan anjeun tina iCloud nganggo kredensial sateuacanna. Pencét enya sareng éta parantos réngsé.

Naha anjeun ningali kumaha gampangna dilakukeun Cadangan data WhatsApp sareng cageur deui?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   franeti1 cenahna

    Upami ieu henteu diaktipkeun, tapi upami kuring gaduh cadangan iCloud atanapi iTunes, éta moal disimpen deui?

  2.   pilinovo cenahna

    Kuring parantos lami terang ieu ... masalahna, anu handapna nyaéta hanjakalna éta nyimpen paguneman sareng poto tapi pidéo na henteu pernah disimpen = (