Kumaha cara nelepon sareng nampi telepon ti iPad anjeun nganggo ios 8

ios-8-terusan

Nalika Apple manjangan panggunaan pidéo pidéo ngalangkungan FaceTime ka sadaya alat ios sareng Mac, telepon masih diwatesan kana iPhone, dugi ka ayeuna. Ieu tiasa janten berpotensi ngaganggu upami, contona, anjeun nampi telepon nalika anjeun damel dina Mac atanapi nganggo iPad sareng iPhone anjeun di rohangan anu sanés.

Ayeuna, ku iOS 8 sareng Mac OS X Yosemite, anjeun tiasa nampi telepon sanés ngan ukur dina iPhone anjeun, tapi ogé dina iPad sareng Mac anjeun. Ieu kusabab fungsi anyar disebut Continuity, sareng éta bakal mangpaat salami sadaya alat disambungkeun kana jaringan Wi-Fi anu sami sareng akun iCloud anu sami. 

Kumaha cara nelepon sareng nampi telepon tina iPad, iPod touch atanapi Mac nganggo iPhone anjeun

-Buka aplikasi setélan, buka bagian na iCloud sareng verifikasi yén sadaya alat anjeun nyambung ka akun iCloud anu sami.

-Balik kana tampilan Setélan utama teras lebetkeun bagianna FaceTime. Pastikeun pilihan na Telepon iPhone éta nyambung ka iPad sareng iPhone anjeun.

-Sambungkeun kadua alat pikeun jaringan Wi-Fi anu sami.

-Ayeuna anjeun tiasa muka aplikasi kontak iPad anjeun, pencét kontak naon waé sareng sauran bakal disada.

ipad-panggero

-Peta ieu bakal ngaluncurkeun aplikasi anu mirip sareng tampilan dina iPhone sareng éta bakal nginpokeun ka anjeun yén anjeun nelepon ti alat sélulér.

-Anjeun ogé bakal ningali spanduk dina iPhone anjeun nunjukkeun yén telepon nuju nelepon. Upami anjeun mencét spanduk ieu, aplikasi Telepon bakal dibuka na anjeun tiasa neraskeun sauran ti alat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

19 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   José Carlos cenahna

    éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring

  2.   Fromero23 cenahna

    Boh dina iPad 2 henteu janten corétan sareng nutup

  3.   Jose Malaikat cenahna

    Éta parantos dianggo sampurna pikeun kuring sareng hawa ipad kuring. Kumaha carana abdi tiasa dianggo sareng Mac? Hatur nuhun.

  4.   Keiron cenahna

    Pikeun ngalakukeunana dina Mac anjeun kedah ngantosan vérsi ahir OS X Yosemite atanapi pasang béta umum dina mac

  5.   Javier cenahna

    Éta dianggo pikeun kuring pas kuring ningkatkeun (iPad4 / iPhone5), tapi ayeuna henteu jalan deui. Naha aya solusina?

  6.   Marite cenahna

    Hebat. Éta jalan sampurna

  7.   Jose cenahna

    Kuring kaleungitan ipad mini 16gb, kumaha kuring tiasa mendakanana?

  8.   Daniela cenahna

    Éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring

  9.   Gustavo cenahna

    Jalma anu ngalaman kasusah atanapi henteu dianggo pikeun aranjeunna, naha aranjeunna ngamutahirkeun atanapi mulihkeun? Vérsi ios 8 naon anu parantos dipasang dina alatna?
    hatur nuhun

    1.    Joaquín cenahna

      Pikeun kuring sami anu seueur mairan. Kadang-kadang anjeunna nampi telepon. sareng henteu ngantep kuring nelepon. Palsu ku muka aplikasi telepon sareng ditutup deui. Naha anjeun pikir kuring kedah ngareset ipad?

  10.   Javier cenahna

    Halo Gustavo,
    upami leres éta diénggalan janten 8.0.2 (Kuring henteu acan malikkeun), nalika kuring nampi telepon upami aranjeunna kaluar dina iPad kuring (henteu saleresna mah kaleresan), sareng kanyataanna kuring henteu tiasa nelepon ti iPad.
    Naha anjeun pikir kuring kedah mulangkeunana?

  11.   Freddy cenahna

    Wilujeng siang Gustavo, kuring ngamutahirkeun sareng ogé mulangkeun iPad kuring. Nelepon asup tapi nalika kuring nyobian ngajawab aplikasi ditutup sareng moal ngantep kuring ngajawab. Ogé nalika nyobian dipencét éta dimimitian tapi aplikasi ditutup sareng kuring teu tiasa nelepon

  12.   Gustavo cenahna

    Hai, abdi gaduh iPhone 5s (dibalikeun kana 8.0) sareng ipad 2 (dibalikkeun janten 8.0.2). Éta lumaku pikeun kuring tanpa masalah. Tina iPhone 2 dugi ka ayeuna kuring diajar yén nalika aya anu ngapdet - tibatan malikkeun - aya waé anu henteu tiasa dianggo leres. Kuring nyarankeun éta, saatos cadangan - kuring resep dina iTunes - balikkeun. Émut yén malikeun cadangan lambat, tapi éta bakal masalah kasabaran. Dina ipad 2 abdi tina 64, dibungkus ku aplikasi sareng ku wates kapasitas, éta butuh waktu kuring sapoé. Éta ogé masihan kuring rohangan tambahan. Kabeneran

  13.   JORGELANZ cenahna

    IPad 3 kuring ngan ukur kedip-kedip sareng balik ka layar nalika nyobian nelepon. Kuring gaduh Iphone 5c sareng duanana aya dina akun Icloud anu sami.
    Babaturan anu ngagaduhan Iphone 5 kéngingkeun nomer na dina Setélan, Facetime, tapi sanés kuring.
    Jelas éta mangrupikeun kalemahan serius tina IOS 8.0.2!

    PS: Kuring parantos ngalereskeun kadua tim sareng masih masalahna

  14.   Wilmer cenahna

    Sadayana sampurna, hiji-hijina hal nyaéta kuring teu tiasa nelepon ti ipad kuring, kuring nampi telepon anu sampurna tapi kuring henteu tiasa nampi, naon éta?

  15.   Antonio cenahna

    Éta jalan sampurna pikeun kuring, anjeun ngan ukur kedah ngaktipkeun Facetime dina kadua alat (iPad sareng iPhone)
    🙂

  16.   Javier cenahna

    Kalayan 8.1 éta parantos tiasa dianggo pisan

  17.   Renato cenahna

    Sareng naha anjeun hoyong ngobrol dina telepon sareng batur anu nganggo Wi-Fi anu sami sareng anjeun anu sigana tilu léngkah ti anjeun? Naon absurdity. Sareng di luhur nganggo akun iCloud anu sami? Hébat, anjeun ayeuna tiasa ngobrol nyalira tina iPhone ka iPad. Beureum super cool.

    1.    siakornYoloswag cenahna

      Janten jelema bodo, anjeun tiasa ningali yén anjeun teu gaduh iPhone anjeun ngagaduhan telepon sélulér anu ngan ukur dianggo pikeun nelepon, anu anjeun carioskeun sanés panggunaan anu dipasihkeun, upami anjeun nampi telepon dina iPhone anjeun sareng anjeun aya iPad anjeun, anjeun tiasa ngajawab tina iPad tanpa kedah milari iPhone anu anjeun gaduh dina méja atanapi tempat sanésna, sareng telepon anu anjeun tampi henteu kedah dina Wi-Fi, iPad sareng iPhone anu anjeun kedah dina jaringan Wi-Fi anu sami kanggo tiasa ngalakukeun fungsi eta, haha ​​jelema anu teu sopan na.