Kumaha cara ngadamel telepon FaceTime sareng alat Android atanapi Windows

FaceTime parantos nampi seueur fungsionalitas saatosna ios 15 sareng iPadOS 15, kami ngabayangkeun yén teleworking dipromosikeun ku pandemi parantos aya hubunganana sareng éta, utamina upami urang tumut kana akun datangna aplikasi sapertos Zum anu parantos ngancik dunya "stagnan" tina pidéo saacan ayeuna.

Salah sahiji novelty utama FaceTime sareng ios 15 sareng iPadOS 15 nyaéta kamungkinan nelepon ogé sareng alat Android atanapi Windows kalayan gampang. Pendakan sareng kami kumaha nelepon FaceTime tungtungna sareng saha waé, henteu paduli naha éta ngagaduhan iPhone, Samsung, Huawei sareng bahkan ti Windows.

Ieu mangrupikeun fitur anu urang teras-terasan nyarios dina saluran YouTube kami, dina ios 15 tip sareng trik video kami anjeun tiasa ningali kumaha ngamangpaatkeun pungsionalitas ieu. Sabenerna komunikasi sareng pangguna Android atanapi Windows ngalangkungan FaceTime gampang pisan, hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun nyaéta muka FaceTime sareng dina layar utama tombol bakal nembongan di kénca luhur anu nyarios: Ngadamel tautan. Upami urang pencét kana tombol ieu, ménu anu ngamungkinkeun urang pikeun ngabagi tautan FaceTime sareng aplikasi anu béda bakal kabuka.

Ogé, di handap ieu kami mendakan ikon héjo anu nyatakeun: Tambihkeun nami. Ku cara kieu urang tiasa nambihan judul khusus kana tautan FaceTime sareng ngajantenkeun gampang pikeun pangguna anu nampi éta pikeun ngaidentipikasiana. Urang tiasa ngabagi tautan FaceTime ngalangkungan aplikasi utama sapertos Surat, WhatsApp, Telegram atanapi LinkedIn. Fungsi AirDrop bahkan muncul dina kamungkinan, hal anu henteu pernah lirén pikeun kuring ngingetan yén éta dirancang pikeun alat sanés Apple sareng AirDrop henteu cocog sareng ieu.

Éta gampangna anjeun tiasa ngadamel sési FaceTime sareng pangguna mana waé paduli naha aranjeunna nganggo ios, iPadOS, macOS, Android atanapi Windows.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan cenahna

    Judulna kedah nyarios:
    «Pikeun alat Android atanapi Windows»
    (atanapi "nuju")

    Sabalikna:
    "Kalayan alat Android atanapi Windows"

    Ieu bakal langkung pas pikeun ideu tulisan.

    Hatur nuhun…