Kumaha Pidéo Layar iPhone sareng OS X Yosemite

rékaman-layar-iphone-ipad-yosemite-ios8

Pasti dina langkung ti hiji kasempetan anjeun hoyong tiasa rekam dina pidéo kumaha anjeun parantos réngsé kaulinan favorit anjeun, dina iPhone atanapi iPad, kanggo tiasa ngeposkeunana dina YouTube atanapi ngan saukur pikeun ngirim ka réréncangan anjeun. Atanapi sabaraha kali anjeun mikir yén bakal langkung saé pikeun ngarékam pidéo layar iPhone kami pikeun ngajelaskeun naon anu kedah dijelaskeun ku telepon ka réréncangan atanapi anggota kulawarga anjeun pikeun ningali léngkah-léngkah anu kedah dituturkeun bari teu asa pisan satengah jam dina telepon sabab aranjeunna henteu pati ngartos éta anu anjeun ngajelaskeun.

Hatur nuhun ka Yosemite sareng ios 8 sadayana tiasa dimungkinkeun, ti saprak tanpa kedah masang aplikasi pihak katilu mana waéSakumaha sateuacanna, urang tiasa ngarékam sagala rupa anu kajantenan dina alat urang, naha éta iPhone, iPad atanapi iPod Touch. Saatos ngaluncat kami nunjukkeun anjeun tutorial alit tina  

Salain ti masang Yosemite sareng ios 8, urang kedah ngagaduhan alat anu nganggo sambungan Kilat, iPhone 5 atanapi saluhureuna, iPad 4 atanapi saluhureuna, generasi kalima iPad Mini sareng iPod Touch. Upami urang nyumponan sarat, urang ayeuna tiasa nganggo aplikasi QuickTime pikeun ngarékam layar alat kami.

  • Jang ngalampahkeun ieu, urang angkat ka Launpad sareng urang milarian folder na batur. Dina folder Batur, pencét dina Gancang. Dina waktos ayeuna urang kedah nyambungkeun iDevice urang kana Mac nganggo kabel sambungan Kilat.
  • Léngkah salajengna nyaéta buka menu di luhur layar teras pencét on Arsip. Dina menu ieu kami bakal milih Ngarekam pidéo énggal. Jandéla QuickTime bakal kabuka hideung sareng urang bakal muka tombol rékor anu aya di handapeun layar sareng anu diwakilan ku bunderan beureum. Di katuhueun katuhu na urang bakal mendakan tab turun-turun anu urang kedah pencét pikeun netepkeun dina Bagéan kaméra, asal tina pidéo, anu dina hal ieu nyaéta iPhone, iPad atanapi iPod Touch anu parantos kami sambungkeun kana komputer.
  • Dina bagian salajengna disebut mikropon Urang kedah netepkeun upami urang hoyong nganggo mikropon Mac kami atanapi sora anu diserepkeun ku alat urang. Pilihan terakhir ieu mangrupikeun pilihan upami urang hoyong ngarékam pidéo gim. Di sisi anu sanésna, upami anu urang hoyongkeun nyaéta ngarékam tutorial ngeunaan operasi alat kami, urang kedah milih mikropon Mac kami.
  • Tungtungna, dina bagian pamungkas urang bakal mendakan Bagéan kualitas, dimana netepkeun kualitas rékaman anu badé didamel. Jelas, beuki luhur kualitasna, beuki loba rohangan rékamanana bakal kasorang.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mauricio cenahna

    Pikaresepeun! Hanjakal kuring henteu ngagaduhan MAC sareng kuring henteu tiasa ngalakukeun éta, tapi kuring nganggo éta nganggo REFLECTOR sareng Camstasia supados tiasa ngarékam pidéo layar iPhone kuring.

    Upami anjeun henteu gaduh mac, éta bakal janten pilihan anu pangsaéna.

  2.   Eduardo Dlrg cenahna

    Ismael Hernández Pedraza ieu

  3.   Alexander montoya cenahna

    Kuring tumaros sareng éta digawé sampurna! Hatur nuhun.