Kumaha cara ngaunduh INKS gratis kalayan aplikasi Apple Store

tinta-1

Ti jaman ka jaman, Apple biasana masihan sadaya pangguna anu nganggo aplikasi Apple Store aplikasi atanapi buruan. Dina kasempetan ieu, urang-urang ti Cupertino masihan kami aplikasi INKS, gim anu sanésna urang kedah ngagabungkeun kasenangan pinball sareng tantangan téknis terampil anu ngamungkinkeun urang nyiptakeun karya seni bari bal ngancurkeun sadayana dina jalur na. Unggal-unggal urang ngalangkungan blok warna, aranjeunna ngabeledug nyiptakeun kembang api anu éndah nyiptakeun lapisan warna-warni sareng ngarékam sajarah visual gim nalika urang nyampurnakeun cara maénkeun.

tinta-3

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar dina tulisan ieu, INKS diideuan ku karya Miró, Matissse, Jackson Pollock sareng Bridget Riley. Unggal méja bakal janten karya seni anu béda nalika bal ngalirkeun. INKS nawiskeun kami cara anyar pikeun mikaresep mesin pinball klasik. INKS gaduh harga biasa di App Store 1,99 euro, tapi pikeun waktos anu dugi, dugi ka 16 Oktober, urang tiasa ngaunduh sadayana gratis ngalangkungan aplikasi Apple Store.

Unduh INKS gratis

  • Anu mimiti Urang kedah gaduh aplikasi Apple Store dipasang, enya atanapi leres, kanggo tiasa ngaunduh.
  • tab Panggihan, urang kedah turun dugi ka mendakan Ex ekslusif kanggo anjeun, dimana kami tiasa ningali logo aplikasi na.
  • Dina bagian √©ta, penc√©t dina Unduhan. Dina jand√©la anu bakal muncul, penc√©t dina Free download.
  • Promocode bakal dipidangkeun di handap. Di beulah katuhu luhur jandela, penc√©t dina Redeem, pikeun ngamimitian unduhan aplikasi INKS gratis.

Upami anjeun henteu ngagaduhan aplikasi Apple Store dipasang, ieu aya tautan langsung supados anjeun tiasa ngamangpaatkeun panawaran ieu gancang-gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Archetypal cenahna

    Hatur nuhun peringatan!

  2.   fabio padilla cenahna

    √Čta nyaritakeun y√©n ID kuring ngan ukur dianggo pikeun dip√©s√©r di appstore colombia.