Kumaha cara ngaunduh INKS gratis kalayan aplikasi Apple Store

inks-1

Ti jaman ka jaman, Apple biasana masihan sadaya pangguna anu nganggo aplikasi Apple Store aplikasi atanapi buruan. Dina kasempetan ieu, urang-urang ti Cupertino masihan kami aplikasi INKS, gim anu sanésna urang kedah ngagabungkeun kasenangan pinball sareng tantangan téknis terampil anu ngamungkinkeun urang nyiptakeun karya seni bari bal ngancurkeun sadayana dina jalur na. Unggal-unggal urang ngalangkungan blok warna, aranjeunna ngabeledug nyiptakeun kembang api anu éndah nyiptakeun lapisan warna-warni sareng ngarékam sajarah visual gim nalika urang nyampurnakeun cara maénkeun.

inks-3

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar dina tulisan ieu, INKS diideuan ku karya Miró, Matissse, Jackson Pollock sareng Bridget Riley. Unggal méja bakal janten karya seni anu béda nalika bal ngalirkeun. INKS nawiskeun kami cara anyar pikeun mikaresep mesin pinball klasik. INKS gaduh harga biasa di App Store 1,99 euro, tapi pikeun waktos anu dugi, dugi ka 16 Oktober, urang tiasa ngaunduh sadayana gratis ngalangkungan aplikasi Apple Store.

Unduh INKS gratis

  • Anu mimiti Urang kedah gaduh aplikasi Apple Store dipasang, enya atanapi leres, kanggo tiasa ngaunduh.
  • tab Panggihan, urang kedah turun dugi ka mendakan Ex ekslusif kanggo anjeun, dimana kami tiasa ningali logo aplikasi na.
  • Dina bagian éta, pencét dina Unduhan. Dina jandéla anu bakal muncul, pencét dina Free download.
  • Promocode bakal dipidangkeun di handap. Di beulah katuhu luhur jandela, pencét dina Redeem, pikeun ngamimitian unduhan aplikasi INKS gratis.

Upami anjeun henteu ngagaduhan aplikasi Apple Store dipasang, ieu aya tautan langsung supados anjeun tiasa ngamangpaatkeun panawaran ieu gancang-gancang.

Apple Store (Tautan AppStore)
Apple Storebebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Archetypal cenahna

    Hatur nuhun peringatan!

  2.   Fabio padilla cenahna

    Éta nyaritakeun yén ID kuring ngan ukur dianggo pikeun dipésér di appstore colombia.