Kumaha cara turun tina ios 8.0.1 ka ios 8.0 saatos lepat apdét Apple

Kumaha masang ios 8

ios 8.0.1 parantos sayogi pikeun waktos anu pondok kusabab sababaraha bug anu langkung serius tibatan kuring nyobian ngalereskeun. Upami anjeun parantos ngapdet alat ios anjeun, kamungkinan ayeuna iPhone anjeun henteu tiasa néwak sinyalna ti operator anjeun atanapi upami anjeun ngagaduhan iPhone 5s atanapi salah sahiji iPhone 6s, sénsor Touch ID henteu tiasa dianggo pikeun anjeun oge

Pasti jalma anu jawab mencét tombol pikeun ngahasilkeun firmware anu aya kasalahan ayeuna oyag tangtosna damel, jenis kasalahan sapertos kieu teu aya alesan tapi untungna, éta ngagaduhan solusi pikeun urang. Upami anjeun parantos ningkatkeun ka ios 8.0.1, aya cara pikeun balik ka ios 8.0 sareng didieu urang ngajelaskeun kumaha ngalakukeunana.

  1. Mimiti mah unduh ios versi 8.0 anu saluyu sareng alat anjeun, di dieu anjeun tiasa mendakan kompilasi tautan pikeun diunduh langsung firmware.
  2. Nalika firmware diunduh, urang tiasa tetep maju sareng hal anu salajengna anu kedah dilakukeun nyaéta nonaktipkeun pungsi "Milarian iPhone abdi". Kanggo ngalakukeun ieu, urang buka menu Setélan> iCloud> Milarian iPhone abdi. Teras, aranjeunna bakal naros ka kami kecap akses tina ID Apple anu aya hubunganana sareng terminal.
  3. Nalika kami parantos ngaunduh sistem operasi, urang sambungkeun iPhone atanapi iPad kana komputer nganggo iTunes idipasang
  4. Ayeuna urang angkat ka bagian anu tab alat anu nembé sambungkeun nembongan sareng kami mencét tombol pembaruan atanapi mulangkeun bari nahan tombol Shift upami urang nganggo Windows atanapi Alt dina hal nganggo OS X.
  5. Ayeuna jandela anyar bakal kabuka anu bakal ninggalkeun urang pilih rute na di mana mangrupikeun vérsi akhir tina ios 8 anu parantos kami unduh. Urang ngan ukur kedah milih éta sareng ngantepkeun prosés na réngsé.

Nuturkeun ieu tutorial kana seratna, anjeun tiasa anggo alat anjeun normal deui dina hitungan menit. Mangrupikeun prosés anu matak matak pikaboseneun tapi diperyogikeun upami anjeun parantos ngapdét kana ios 8.0.1.

Apple ayeuna damel jam-waktos pikeun ngaleupaskeun ios 8.0.2 kanggo ngalereskeun bug iOS 8.0 sareng ios 8.0.1. Pasti, dieunakeun serius pisan hiji anu aranjeunna komitmen ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Fran cenahna

    Kelemahan ieu nyaéta yén upami anjeun teu acan nyadangkeun ios 8.0 sateuacan unggah ka ios 8.0.1, anjeun moal tiasa unggah salinanna, kumargi cadangan ios 8.01 henteu valid pikeun vérsi anu saencana. Jigana anjeun kedah nunjukkeun éta dina tulisan.

    1.    lologan cenahna

      Kuring parantos ngapdet ngalangkungan OTA ka 8.0.1 sareng sateuacan ngaunduh kuring ngadamel salinan cadangan sareng disimpen deui tanpa masalah

      1.    Juan Fran cenahna

        Kusabab kitu anjeunna henteu ngantepkeun kuring naon anu dituduhkeun, upami mungkin pikeun pangurus ngahapus pesen kuring supados henteu bingung. 🙂

  2.   guru guru cenahna

    Kuring parantos ngaunduh pembaruan tapi éta henteu ngijinkeun kuring masang éta kusabab éta parantos dihapus ... naon anu kuring kedah lakukeun? Éta ngan ukur masihan kuring pilihan pikeun masangna sareng henteu ngantep kuring

  3.   luis cenahna

    Kumaha kuring terang naha éta GSM atanapi CDMA, dimana kuring tiasa ningali? Hatur nuhun