Kumaha cara turun tina ios 8.0.1 ka ios 8.0

iPhone-iPad-ios-8

Naon Apple dinten ayeuna nganggo ios 8.0.1 anu badé nyandak buntut, éta pasti. Sedengkeun dina Cupertino huluna digulung kusabab gagal update anu dileupaskeun dinten ieu, iOS 8.0.1, anu parantos nyababkeun seueur pangguna bakal ditingalkeun tanpa jaringan sélulér sareng tanpa Touch ID, utamina anu nganggo iPhone 6 sareng 6 Plus énggal anu diénggalan ngalangkungan OTA, dina Cupertino aranjeunna parantos réaksip gancang sareng mundur pembaruan, anu henteu tiasa diunduh deui tina sérverna. Nalika ngantosan anu anyar bakal dileupaskeun anu ngalereskeun masalah, naon anu tiasa dilakukeun jalma anu ngamutahirkeun? Hiji-hijina jalanna nyaéta balik ka ios 8.0, anu dimungkinkeun sareng saderhana. Kami ngajelaskeun saléngkah-saléngkah.

Unduh ios 8.0

Pilih vérsi anu saluyu sareng modél anjeun sareng unduh kana komputer. Émut yén file kedah ditungtungan ku extension "ipsw"Upami éta zip, cobian unzip atanapi ganti nami.

iPad:

iPhone:

ipod touch:

Balikan deui sareng iTunes

iTunes-Balikkeun

Sambungkeun alat anjeun kana komputer, buka iTunes sareng pencét Shift (Windows) atanapi Alt (Mac OS X) bari ngaklik tombol Mulangkeun. Jandéla bakal dibuka dimana anjeun tiasa milih file anu anjeun unduh tadi. Prosésna bakal ngamimitian sareng tungtungna anjeun bakal ngagaduhan ios 8.0 dipasang dina iPhone atanapi iPad anjeun, ngantosan Apple ngaleupaskeun pembaruan énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   José cenahna

    Sareng iPad 3 kalayan ios 8 parantos kéngingkeun éta fatal hang !!! aplikasi anu henteu kabuka… .FATAL