Kumaha carana nurunkeun ka ios 8.1.2 pikeun tiasa Jailbreak

ios-Download

Apple ngaluarkeun versi anyar ios dinten salasa kamari, khususna 8.1.3, kanggo méréskeun sababaraha bug sareng ningkatkeun performa dina alat anu paling kapangaruhan ku pembaruan ka ios 8. Éta ogé kalebet paningkatan peryogi kirang rohangan pikeun ngapdet alat anjeun tanpa nyambung ka iTunes. Tapi hal anu paling luar biasa ngeunaan pembaruan ieu nyaéta anjeun moal tiasa jailbreak, janten upami pikeun anjeun ieu masalah na anjeun hoyong balik deui ka ios 8.1.2 kanggo masang Cydia dina alat anjeun, anjeun kedah terang yén éta masih tiasa sareng urang ngajelaskeun kumaha ngalakukeunana.

Prosedur ieu masih dimungkinkeun nalika nyebarkeun tulisan ieu kusabab Apple masih asup versi 8.1.2. Saatos anjeun lirén ngadaptarkeun na, moal aya deui cara pikeun ngaunduh kana vérsi éta, sareng sakali ios 8.1.3 dipasang dina alat anjeun anjeun kedah tetep dina vérsi éta tanpa kamungkinan ngaunduh ka anu sanés. Kami bakal ngabéjaan anjeun nalika Apple lirén ngadaptarkeun na kami bakal komunikasi dina tutorial ieu.

Unduh ios 8.1.2

Anjeun kedah ngaunduh vérsi 8.1.2 khusus pikeun alat anjeun. Di dieu anjeun gaduh tautan pikeun tiasa ngalakukeun éta ti server Apple nyalira:

iPhone

iPod Toél

iPad

Sambungkeun alat anjeun kana iTunes

Sambungkeun iPhone, iPad atanapi iPod Touch anjeun kana iTunes sareng nyadangkeun naon anu tiasa kajantenan. Sakali alat anjeun disimpen deui, anjeun tiasa mulangkeun cadangan atanapi ngonpigurasikeun salaku énggal, urang pasihkeun kana pilihan anjeun.

Balikkeun-iTunes

Akses iTunes, pencét dina ikon iPhone, iPad atanapi iPod Touch sareng dina tab Ringkesan pencét dina "Mulangkeun iPhone" kalayan tombol Alt (Mac OS X) atanapi Shift (Windows) dipencet. Jandéla teras bakal kabuka nanyakeun anjeun nunjukkeun file anu mana anu kedah dianggo. Waktosna kanggo milih file "ipsw" anu anjeun unduh tadi. Upami anjeun ngagaduhan kasalahan, pastikeun éta khusus pikeun alat anjeun. Saatos sababaraha menit, iPhone, iPod atanapi iPad anjeun bakal balik sareng ios 8.1.2 sareng anjeun tiasa Jailbreak tanpa masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kalangkang cenahna

    Halo, kuring nyobian panjara iPad 2 anu kuring mundut, kuring parantos nempatkeun ios 8.1.2 sakumaha tutorialna, kuring bakal ngalirkeun panjara ka éta sareng masihan kuring kasalahan yén drivena leungit sareng éta ngintun kuring ka masang iTunes anu parantos dipasang sareng kuring ngadeteksi alatna bakal ku nempatkeun versi anyar iTunes? Dimana kuring tiasa ngaunduh anu sateuacanna? Geñraciss