Kumaha cara turun tina ios 8 ka ios 7.1.2

ios-8-ios-7

Apple ngaluncurkeun iOS 17 dina 8 Séptémber, sistem operasi sélulér anyar pikeun iPhone, iPad sareng iPod touch. Seueur paningkatan anu ditambihan kana vérsi anyar ieu, kalayan sakedik parobahan parobihan tapi seueur fitur-fitur anyar sapertos widget, ekstensi, keyboard anyar, jst. Éta panginten seueur anjeun anu henteu acan réngsé ngayakinkeun vérsi anu munggaran ieu, naha kusabab anjeun henteu resep parobihanana, kinerja alat anjeun parantos dikirangan, batréna kirang langkung atanapi anjeun sono ka Jailbreak. Naon sababna, anjeun masih tiasa nurunkeun undak pikeun ios 7.1.2, vérsi pangénggalna sateuacan ios 8, sabab Apple teu lirén nandatanganana. Kami ngajelaskeun kumaha carana ngalakukeun éta.

Éta henteu mungkin deui nganggo cara ieu kusabab Apple parantos lirén nandatanganan ios 7.1.2

Unduh ios 7.1.2

Hal kahiji anu anjeun peryogikeun nyaéta unduh file IPSW tina ios versi 7.1.2. Anjeun moal tiasa ngaunduh deui ngalangkungan iTunes, janten anjeun peryogi tautan langsung, sareng didieu kami nawiskeun aranjeunna:

Sakumaha anu kabuktosan, dina tautan ieu anjeun henteu tiasa mendakan iPhone 6 atanapi 6 Plus, alat anu henteu pernah dipasang ios 7.1.2 sahingga teu tiasa diunduh kana vérsi éta.

Pareuman Teangan iPhone Kuring

Upami anjeun ngagaduhan pilihan "Milarian iPhone abdi" diaktipkeun, anjeun moal tiasa mulangkeun alat anjeun, janten anu pangpayunna nyaéta anjeun nganonaktifkeunana. Buka Setélan> iCloud> Milarian iPhone abdi sareng mareumanana, kanggo anu mana anjeun kedah lebetkeun kecap akses iCloud anjeun.

Balikkeun nganggo iTunes

iTunes-Balikkeun

Sambungkeun alat anjeun ka iTunes, lebetkeun menu na teras pencét tombol Shift (Windows) atanapi Alt (Mac OS X) nalika ngaklik tombol Mulangkeun, sareng jandela bakal kabuka dimana anjeun tiasa milih file IPSW anu anjeun unduh dina léngkah munggaran tutorial ieu. Saatos sababaraha menit, anjeun bakal gaduh alat anjeun deui ka ios 7.1.2.

Dina waktos nyerat tutorial ieu masih mungkin pikeun ngalakukeun prosedur ieu, tapi Apple tiasa nutup "panto" ieu iraha waéDina sababaraha menit atanapi saminggu, anjeun moal terang. Upami anjeun hoyong nuturkeun léngkah ieu, laksanakeun gancang-gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

41 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rey cenahna

    naha pilihan ieu masih sayogi? ipad 2 kuring kaleungitan fungsi kaluaran video sareng ios 8 sareng nganggo kabel aslina anu ngajantenkeun kuring luar biasa dina ios 7.1.2, naha aya anu sanés kajadian ieu? Naha saur anjeun aya solusi atanapi naha kuring nurunkeun turunna pikeun teras teraskeun kaluaran pidéo na?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Kuring henteu sadar aya masalah sareng ios 8 sareng kabel éta, sareng kuring henteu tiasa mastikeun éta. Tapi anjeun tiasa nyobian turun deui ka ios 7.

    2.    Josep cenahna

      Halo raja, hal anu sami kajadian kuring. Kuring ningkat kana ios 8 sareng kabel HDMI-out kuring parantos lirén damel. Upami aya anu ngagaduhan bantosan, éta bakal ditampi pisan!

  2.   Jorge cenahna

    Hiji patarosan, naha ieu ngahapus sadayana dina ipad? Salam

  3.   José cenahna

    Gawe 100%

  4.   yisus041292 cenahna

    Masih tiasa dianggo pikeun iphone 5s anu diuji, kuring moal balik ka ios 8 dugi ka ngalereskeun batréna 😀

  5.   Jorge cenahna

    Nya, kuring nyobian sareng nalika malikkeun cadangan, éta henteu lirén. Cadangan ios 8 henteu tiasa disimpen deui dina ios 7. Éta téh mesum.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Disagigireun ti éta henteu disarankeun pikeun ngalakukeunana, éta henteu pernah dimungkinkeun pikeun malikeun cadangan tina vérsi anu langkung luhur kana anu langkung handap, sahenteuna anu kuring émut.

  6.   Ruben cenahna

    halo, kuring ngaunduh ios 7.1.2 tapi nalika kuring malikkeun kana ipad ku iTunes kuring henteu ningali file anu kuring unduh, sareng kuring ningali éta diunduh dina desktop ... naon anu kuring tiasa lakukeun?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Tingali upami éta dikomprés sareng anjeun kedah ngaleupaskeun zip na. Panjanganna kedah ipsw

  7.   oletus cenahna

    sareng pikeun ngapdet tina ios 7.1 ka 7.1.2 naha kuring ogé tiasa nuturkeun prosedur ieu? sabab éta henteu kéngingkeun kuring ngapdét kana vérsi sanés anu sanés ti 8.0

    1.    Luis Padilla cenahna

      Ogé ngalayanan

  8.   Leo cenahna

    Abdi 20:08 di Argéntina dina 21/09/2014 Kuring parantos tiasa ngaunduh ti ios 8 dugi ka iOS7.1.2 had Kuring parantos sacara teu update, ayeuna kuring tiasa balik ka jailbreak!

  9.   Feldspar cenahna

    Kuring ngaunduh sareng éta nyaritakeun yén file henteu cocog! Iphone 5 Aya solusi naon?

  10.   Zuly mon cenahna

    Kuring parantos ngamutahirkeun ipad hawa abdi ka ios8 sareng éta lambat pisan ngamuat file naon waé, upami kuring nuju maén atanapi maca buku naon waé ujug-ujug layar janten poék sareng mimiti balikan deui. Punten naon anu tiasa kuring laksanakeun?

  11.   Alfonso cenahna

    Kuring parantos tiasa ngaunduh iPhone 5s
    Sareng dugi aranjeunna henteu ngalereskeun masalah batre sareng di luhur sadaya performa didieu kuring tetep dina ios 7

  12.   Pablo Toledo T.  (@ elprofepablo30) cenahna

    Éta ngawartosan yén file Firmware henteu didukung. 🙁

    1.    Luis Padilla cenahna

      Anjeun moal ngaunduh anu cocog sareng alat anjeun

    2.    oletus cenahna

      Hal anu sami kajadian ka kuring, kuring nyobaan versi CDMA tina alat anu sami (panginten milikna bakal janten GSM sabab basa Spanyol, tapi henteu ...) sareng éta parantos hasil. Ku jalan kitu, pikeun ngapdet tina vérsi ios sateuacanna, sakumaha anu dikoméntaran ku Luis Padilla, éta ogé jalan

  13.   Zuly mon cenahna

    Halo. Nalika kuring ngaunduh deui ios8 pikeun iTunes, kuring ngaunduh langsung ngalangkungan Ipad Air sareng sigana henteu turun sacara lengkep, contona App Kaséhatan henteu diunduh ogé yén éta hurung deui unggal waktos. Kuring asup kana iTunes tapi kuring henteu ningali pilihan pikeun dimuat deui.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Sambungkeun iPad anjeun kana iTunes teras pencét dina Pamulihan. Éta sacara otomatis bakal ngaunduh ios 8 sareng masangkeunana

  14.   Alvaro Grajales G (@Alvarinny) cenahna

    Halo sareng Cheers ka sadayana .. Kuring ngan ukur hoyong terang hiji hal: upami kuring balik ka ios 7.1.2 saatos nganggo iOs 8, naha kuring tiasa jalbreak deui? Hatur nuhun

    1.    Luis Padilla cenahna

      atra

  15.   Jeanjo cenahna

    Hai Luis, hatur nuhun kana bantosan anjeun. Tingali, sateuacan neraskeun kuring hoyong naroskeun naon anu lumangsung sareng eusi iPad ... Naha prosésna tiasa dilakukeun tanpa malikeun (ngosongkeun) samemehna? Kumaha upami eusi iPad (dokumén sareng anu sanésna ...)?
    Nuhun sakali deui. Sing salamet

    1.    Luis Padilla cenahna

      Eusina kedah disimpen sateuacana, sabab anjeun moal tiasa mulangkeun cadangan ios 8 di ios 7.

      1.    Jeanjo cenahna

        Hatur nuhun Luis, éta anu kuring takwa ... Tapi naon hasilna tina alpicarring prosés na? Nyaéta, naha kuring tiasa ngalakukeun nurunkeun turunna teu kaleungitan file na? Atanapi iPad éta kedah dibalikeun deui?
        Nyaéta nyimpen sadayana "sacara manual" tiasa PISAN hésé pisan ... Nuhun deui !!

        1.    Luis Padilla cenahna

          Anjeun kedah mulangkeun, upami éta tiasa nyababkeun anjeun seueur masalah

  16.   Tobarivm cenahna

    Nya, teu aya cara pikeun downgrade ti ios 8 ka ios 7.1.2 sareng 5S; diuji nganggo GSM sareng CDMA. Pesenna kaluar yén firmware na teu cocog. Kuring parantos mariksa naha éta masih ditandatanganan ku Apple sareng, dina tiori na, leres. Kuring ogé parantos nyobian ngalakukeun pamasangan ios 8 anu bersih sareng turun tapi henteu. Kuring ogé parantos nyobian dina modeu DFU sareng anu sanés. Upami aya anu ngagaduhan jalan anu sanés, kuring bakal ngahatur nuhun, upami henteu urang ngantosan pembaruan ios 8 salajengna sareng parikeun 🙁

  17.   Nicolas cenahna

    Diuji ayeuna 23 Sep, 22.00:2 pm Spanyol. Di Ipad XNUMX Wifi, éta henteu jalan, teguh pesen henteu cocog, diusahakeun sadayana sareng teu aya jalanna, éta henteu jalan

  18.   mario bogoh cenahna

    Hatur nuhun pisan kana usaha anjeun pikeun ngabantosan masarakat, parobihan ti 100. janten 8 dianggo pikeun kuring 7.1.2% Kuring jelas Gusti mberkahi anjeun pikeun hartosna ieu anu ngabantosan pisan ku mario lovo ti el salvador

  19.   Luis cenahna

    Buenas tardes. Nalika muka konci zip kuring henteu mendakan file IPSW. Naha ieu ngalakukeun salah? hatur nuhun

  20.   Cristian cenahna

    Naha aya anu terang metode anu sanés?

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Apple nutup kamari kamungkinan turunna tingkat. https://www.actualidadiphone.com/ya-puedes-bajar-ios-7-1-2/
      Éta henteu tiasa dilakukeun deui ku cara anu sanés.

  21.   Anronata cenahna

    Sasaurang terang kumaha cara ngaunduh buku-buku ayeuna, sateuacan anjeunna ngantunkeun di IBooks, ayeuna kuring ngaunduh tapi teu terang dimana anjeunna ngantunkeunana, éta tanpa mayar kanggo aranjeunna. Hatur nuhun

  22.   Carlos cenahna

    Halo alus, decarge
    file kanggo balik deui ka vérsi 7.1.2 sareng nalika ngadekompresikeun kuring henteu tiasa mendakan file ipsw

  23.   Andrés cenahna

    Halo, dina waktos ayeuna kuring ngagaduhan ios8.1.2 sareng kuring kedah ngaunduh kana ios7.1.2 cara ieu anu kuring parantos lakukeun sababaraha kali sareng éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, naon anu kuring lakukeun ??? Tulung

    1.    Ignacio Lopez cenahna

      Apple lirén nandatanganan iOS 7.X janten ayeuna mustahil turun tingkat kana vérsi éta.
      Salam.

  24.   villa cenahna

    Kuring gaduh idéal 5an énggal kalayan 7.0.4 pikeun ngalakukeun panjara anu aranjeunna ngawartoskeun ka kuring yén kuring kedah ngamutahirkeun ka 7.1.2 kalayan alat naon anu kuring tiasa mutahirkeun kana vérsi khusus éta tanpa bade 8.1.2

    1.    Luis Padilla cenahna

      Anjeun teu tiasa, anjeun ngan ukur tiasa ngapdet kana ios 8.1.2. Kuring henteu weruh naha anjeun terang yén vérsi ieu ogé ngagaduhan Jailbreak, upami anjeun resep ogé.

  25.   Laura cenahna

    Hei Luis Padilla, naon anu kuring lakukeun upami nalika kuring réngsé nimba konfigurasi iPhone 5s kuring kuring nampi pesen anu nyebatkeun "The iPhone" iPhone "henteu tiasa disimpen deui. Aya kasalahan anu teu dikenal (3194). » ?

  26.   Luis Padilla cenahna

    Éta moal tiasa dilakukeun deui, sakumaha dituduhkeun dina tulisan.