Kumaha cara ngirim artos ngalangkungan Bizum

Apple Pay mangrupikeun platform pembayaran anu paling lega di kalangan pangguna ios, nanging, nalika Apple Pay Cash dugi ka Spanyol, urang kedah ngamangpaatkeun platform transfer artos anu sanés sapertos Bizum. Sareng ieu mangrupikeun salah sahiji seueur kamungkinan anu ditawarkeun ka kami ngalangkungan Bizum, sistem pikeun ngirim sareng nampi artos sacara instan sareng gratis yén bank Spanyol nawiskeun ka konsuménna. Gampang pisan dianggo, tapi upami anjeun gaduh mamang dina Actualidad iPhone kami nganteurkeun anjeun manual ku ngarah anjeun tiasa nguntungkeun tina Bizum sahingga ngirim artos ka réréncangan sareng kulawarga.

Naon ari Bizum?

Bizum mangrupikeun platform sanés kanggo pambayaran gancang sareng transfer, kalayan kauntungan éta dilebetkeun kana aplikasi telepon sélulér kaseueuran lembaga perbankan atanapi kiridit anu sayogi di Spanyol, sajumlah ageung bank ngamungkinkeun urang mayar ku Bizum. Ieu cara bank nangtung pikeun platform anu béda anu ditawarkeun di pasar sapertos Samsung Pay, Tapi, aranjeunna gaduh éksklusif pikeun ngadamel "transfer" ieu kalayan gancang, sareng nyatana Bizum saleresna resep mindahkeun, tapi sacara instan, sabab sanaos anjeun ngirim ka nomer telepon, artos bakal ditugaskeun kana rekening bank tina pangguna anu didaptarkeun liwat nomer telepon éta.

Upami bank anjeun aya dina gambar, anjeun untung, anjeun ngan saukur kedah ngaunduh aplikasi na ngadaptar di Bizum dina menu turun-handap. Pikeun ngalakukeun ieu, turutan léngkah ieu:

  1. Buka aplikasi mobile bank anjeun
  2. Milarian ménu lungsur Bizum
  3. Upami anjeun henteu acan didaptarkeun, cukup pencét kana Bizum sareng nampi saratna
  4. Kami bakal masihan anjeun nomer telepon sareng ngirim pesen pikeun mastikeun login

Penting pisan urang nekenkeun kanyataan yén urang ngan ukur tiasa gaduh rekening bank anu ditugaskeun pikeun nomer Bizum, Upami urang badé masihan rekening bank anu sanés ti bank anu sanés, urang kedah nuturkeun léngkah anu sami anu disebatkeun di luhur sareng kami bakal nampi SMS anu mastikeun yén kami parantos ngabolaykeun Bizum ti bank anu sateuacanna sareng éta parantos ditugaskeun kana rekening bank anu énggal. .

Kumaha cara ngirim artos sareng Bizum

Sistem ieu dasarna ditujukeun pikeun ngamungkinkeun urang ngirim artos gancang, nyatana éta sakedapan. Teu aya alesan deui sareng rerencangan "nempatkeun éta kuring yén kuring henteu nganggo leupas ayeuna", sareng éta yén anjeunna bakal tiasa masihan artos ngalangkungan Bizum sacara gancang sareng langsung, ieu mangrupikeun kaunggulan anu sistem sanés teu ngagaduhan . Kieu carana gampang transfer artos tiasa dilakukeun ngalangkungan Bizum naon sababna.

Ieu léngkah anu urang kedah laksanakeun Upami urang hoyong mindahkeun liwat Bizum, anjeun moal ngagaduhan kasusah saluareun mendakan bagian anu leres tina aplikasi ios ti bank tepercaya anjeun.

  1. Buka aplikasi mobile bank
  2. Milarian dina menu turun-handap Bizum
  3. Pencét kana tombol na "kirim artos" sareng pilih jumlah anu bakal dikirim
  4. Pilih salah sahiji tina tilu cara pikeun masihan panampi: Ka kontak anu dipercaya; Pikeun kontak dina buku telepon kuring; Kana nomer telepon.
  5. Ngantosan transaksi janten lengkep sareng nampi konpirmasi

Sakali kami parantos mindahkeun gerakan ieu teu ngagaduhan kamungkinan pembatalan, Upami urang yakin yén kami parantos ngalakukeun kasalahan, urang tiasa nyungkeun balikna ngalangkungan léngkah-léngkah anu bakal urang tinggalkeun di handap garis ieu, atanapi anu sanés anu séjén nyaéta ngahubungi bank kami pikeun nyobaan milari jalan anu tiasa dipiceun. Anjeun ogé kedah émut éta wates operasi maksimum ngalangkungan Bizum nyaéta ngirimkeun 500 euro, ogé wates minimum nyaéta 0,50 euro.

Kumaha carana nyungkeun artos ngalangkungan Bizum

Kauntungan sanés Bizum nyaéta nyuhungkeun artos, Ngalangkungan mékanisme ieu urang tiasa "ngingetan" jalma anu ngahutang artos sabaraha jumlahna pasti, sareng masihan anjeunna kamungkinan pikeun nuturkeun tautan anu bakal sumping ku SMS pikeun ngajantenkeun setoran atanapi transfer jumlah anu anjeunna ngahutang ka urang. Sakumaha parantos kami sebatkeun, urang ogé tiasa ngagunakeun éta upami urang parantos ngalakukeun kasalahan dina ngirim artos, janten urang tiasa gancang ngarengsekeun masalah. Ieu léngkah anu urang kedah lakukeun upami urang hoyong nyungkeun artos ngalangkungan Bizum:

  1. Buka aplikasi mobile bank
  2. Milarian dina menu turun-handap Bizum
  3. Pencét kana tombol na "nyungkeun artos" sareng pilih jumlah anu bakal dikirim
  4. Pilih salah sahiji tina tilu cara pikeun masihan panampi: Ka kontak anu dipercaya; Pikeun kontak dina buku telepon kuring; Kana nomer telepon.
  5. Anjeun bakal nampi SMS nganggo kode anu anjeun kedah lebetkeun dina platform Bizum
  6. Ngantosan transaksi janten lengkep sareng nampi konpirmasi

Sareng intina ieu cara urang kedah nyungkeun artos ngalangkungan Bizum, sapertos ngirim artos wates operasi maksimum ngalangkungan Bizum nyaéta ngirimkeun 500 euro, ogé wates minimum nyaéta 0,50 euro.

Naha aman nganggo Bizum?

Bizum mangrupikeun platform pikeun «transfer» gancang, Kituna, urang henteu kedah ngarepkeun langkung seueur kaamanan dina platform ieu tibatan anu ditawarkeun ku transfer bank atanapi panghasilan, éta henteu langsung dibatalkeun, janten urang kedah ngahubungi bank kami pikeun méréskeun masalah naon waé anu timbul, sareng Luhureun sadaya, éta henteu ngagaduhan asuransi tanggung jawab sipil ditugaskeun sakumaha kajadian ku kartu kiridit.

Pikeun sadayana ieu penting yén urang nganggo Bizum kalayan tanggung jawab anu ditangtoskeun sareng kami nyingkahan transfer ka jalma asing, nyandak tindakan kaamanan upami urang jual beuli ngalangkungan platform ieu, salaku conto. Janten kumaha, kami arepkeun yén tutorial ieu parantos ngabantosan anjeun nganggo Bizum kalayan gampang sareng gancang sareng sadaya kamungkinan anu ditawarkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.