Kumaha cara ngosongkeun rohangan di iCloud

iCloud

Sering 5Gb gratis iCloud anu dipasihkeun ku Apple tiasa pondok, tapi pikeun alesan naon waé urang henteu percanten kedah mésér langganan bulanan kanggo langkung seueur rohangan, ku sabab kitu urang kedah ngamanpaatkeun rohangan dina iCloud sareng Léngkah-léngkah ieu saderhana bakal ngabantosan anjeun ngosongkeun rohangan dina iCloud.

Hapus cadangan

Ngahapus cadangan lami kalayan periodisitas anu tangtu tiasa disarankeun pisan, duanana kusabab éta tiasa sepuh pisan kumargi éta ngandung setélan Pribadi anu parantos kadaluarsa, sareng sabab éta panginten tiasa janten ti alat sateuacana anu urang teu gaduh deui. Ngahapus cadangan ieu bakal masihan napas seger kana rohangan iCloud anjeun.

Pikeun mupus cadangan kami bakal angkat ka setélan iPhone, dina bagian iCloud teras lebetkeun bagian éta "Panyimpenan" dimana éta bakal masihan kami inpormasi tina total sareng kasadiaan panyimpenan. Sakali aya urang klik dina "Atur panyimpenan" sareng kami milarian cadangan anu urang hoyong pupus. Dina éta di handapeun ménu kami ngan ukur kedah mencét «Hapus salinan»

hapus-salinan-icloud

Hapus ngan ukur salinan aplikasi anu tangtu

Pilihan séjén pikeun ngatur cadangan nyaéta mupus salinan anu saluyu sareng aplikasi tinangtu, contona, upami urang gaduh seueur daptar offline anu disimpen, ngahapus cadangan Spotify bakal janten ide anu saé Pikeun ngalakukeun ieu kami ngan ukur kedah mencét "Hapus salinan" dina judul biru anu nyebatkeun "tampilkeun sadayana aplikasi" sareng mareuman saklar anu saluyu sareng aplikasi anu dipikahoyong.

Meureun anjeun peryogi langkung seueur rohangan

Upami di bumi anjeun gaduh sadayana suite Apple (iPad, iPhone, Macs ...) iCloud bakal janten sekutu anu saé, sareng tanpa ragu anjeun tiasa resep pisan kana sababaraha langganan bulanan na. Kuring pribadi gaduh langganan 20Gb dina harga kasaksian anu ditawarkeun Apple, anu masihan kuring langkung katenangan ku salinan na. Rencana panyimpenan panggedéna Éta tiasa dipésér dina iCloud sareng "Storage" dina bagian "Change plan storage" sareng ieu harga sareng rohangan anu ditawarkeun ku kami.

  • 5GB - Gratis
  • 20GB - € 0,99 / bulan
  • 200GB - € 3,99 / bulan
  • 500GB - € 9,99 / bulan
  • 1Tb - € 19,99 / bulan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   éksomorf cenahna

    Hahahaha dina android kuring gaduh 20 drive, 20 inedrive, 25 di drop box sareng 50 di mega sareng sadayana gigs gratis hahaha.

    1.    CesarGT cenahna

      Y? ku seueur hal anu saé, naon anu anjeun lakukeun dina halaman wéb iPhone?

    2.    Miguel Hernandez cenahna

      Wilujeng énjing Eximorph. Kuring nempatkeun 15Gb dina Google Drive, 20Gb dina OneDrive, 60Gb dina Dropbox sareng 50Gb dina Mega, sadayana gratis. Salaku tambahan, kuring gaduh 20Gb dina iCloud pikeun € 0,99.

      Ngagaduhan produk Apple henteu hartosna lirén nganggo sésa awan, nyatana seueur diantarana, sapertos Dropbox, mimiti diluncurkeun dina Apple OS.

      Salam sareng hatur nuhun parantos maca.

  2.   Alonso kyoyama cenahna

    Apple henteu ngahijikeun iCloud sareng OSX naha 5GB mangrupakeun lulucon, kuring gaduh 125GB dina ONEDRIVE sareng cadangan Windows Phone kuring henteu nyandak ruang dina akun abdi! Zaz dina sadaya sungut Apple!

  3.   éksomorf cenahna

    Kuring didieu = D Ngolok-olok kuring hahaha. Aranjeunna nyanyi ngeunaan anu pangsaéna sareng kalayan jasa anu pangsaéna sareng naon anu anjeun mayar, kami nganggo gratis sareng hal anu paling matak sedih nyaéta aranjeunna diserang sareng anjeun seuri.

  4.   éksomorf cenahna

    Kuring nembé sadar yén dina OneDrive aranjeunna henteu 20 aranjeunna 1.2 tera = D.

  5.   Abdi hoyong cenahna

    Nalika aranjeunna henteu tiasa bersaing pikeun kualitas, diperyogikeun bersaing pikeun kuantitas ... upami aranjeunna resep pisan sareng andrid sareng winphone na ... naon sih anu aranjeunna lakukeun di dieu .... teu aya anu sapertos ningali dina hal anu khusus sareng henteu penting ngagaduhan hal anu langkung saé upami tiasa dibandingkeun sareng anu hébat ... XDDDD

  6.   éksomorf cenahna

    Nalika apel ngalungkeun iphone quad hd, quad atanapi octa core dina 2 ghz atanapi langkung, 3gb ram kalayan langkung ti 8 mgp dina kaméra hahaha maka urang nyarioskeun purun anu kualitas.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Wilujeng énjing Eximorph, alat ios anu ngagaduhan ciri-ciri hardware ieu sapertos anu teu kapikiran sabab teu perlu kusabab optimasi anu dijantenkeun ios tina perangkat kerasna. Dina waktos anu sasarengan, ngukur kualitas kaméra ku megapikselna rada sesat.

  7.   Danilove anjeun cenahna

    Apple henteu peryogi quad atanapi octa core, henteu perlu, sareng dual core éta parantos ngagaduhan kinerja anu langkung saé tibatan anu kuring gaduh quad atanapi octacore, sareng saluhureun 1,4GHz. Janten anjeun tetep nutupkeun sungut anjeun eximorph

  8.   éksomorf cenahna

    Dani saur anjeunna nuju ngaroko hal nalika nyerat koméntar =) sareng Miguel saur anjeunna ngan ukur nyandak poto nganggo iphone 6 na hahaha.
    Upami urang badé nyarioskeun perkawis optimasi, urang kedah nyarioskeun fitur sareng di antawis seueur hal sanés naha ios ragrag pondok, anu atra, langkung seueur fitur, prosés latar tukang anu kirang, peryogi kirang perangkat keras anu mulih sareng ngantepkeun iphone dina samentawis q android terus maju sahingga kahareup. Nalika anjeun tiasa ngalakukeun satengah tina hal anu tiasa anjeun laksanakeun dina android urang nyarioskeun optimasi 😉

  9.   Yesus cenahna

    Kuring ngan bakal nyarios: pikeun naon waé iPhone sok éléh salaku ponsel anu pangsaéna sareng anu dipikahoyong dimana-mana .. kedah aya anu ngagaduhan .. henteu saur anjeun?

  10.   M Aldita Aimeé cenahna

    Miguel, naon anu kuring hoyong terang sabab upami kuring parantos ngabébaskeun rohangan dina ICloud, sareng ogé dina iPhone kuring, naha éta tetep muncul dina iTunes yén kuring ngagaduhan 9.4 gigs dina poto?

  11.   jobs cenahna

    Hiji drive 40GB gratis permanén, 200GB gratis salami 2 taun. total 240GB

  12.   Asup akal cenahna

    Pikeun jalma-jalma anu ngan ukur butuh telepon, Android naon waé bakal tiasa saé (sanaos henteu resep, contona, kamampuan mésér ku mayar sidik iPhone na saatos 5). Pikeun urang anu resep kana ékosistem Apple, Android henteu kapake.
    iCloud ngahijikeun sadaya alat mérek Apple anu ngagaduhan.
    Conto (diantara ratusan) ngamimitian nulis email dina iPhone, tinggalkeun satengahna tanpa ngalakukeun tindakan (simpen, jst.), Buka alat atanapi komputer Apple anu sanés, buka program mail sareng mendakan pesenna di dieu pikeun ngarengsekeunana. nyerat sareng ngirimna.
    Candak poto nganggo iPhone anjeun sareng panggihan langsung dina sadaya alat Apple atanapi komputer anjeun. Sareng seueur deui

  13.   Asup akal cenahna

    Sareng pikeun anu cinta sareng Samsung na, langkung gampang pikeun aranjeunna ningali halaman ieu, Untungna, iPhone anu nganggo sistem kotak pasir na kebal tina hal-hal éta (kecuali jailbreack parantos dilakukeun, hal anu beuki rumit sareng éta henteu pantes. nyeri)
    http://cso.computerworld.es/seguridad-movil/al-dia-se-crean-4500-programas-maliciosos-para-android?xtor=EREC-5

  14.   Arnold cenahna

    Kuring hoyong naroskeun sacara bébas, naon anu lumangsung nyaéta kuring ngaktipkeun perpustakaan poto iCloud, sahingga poto kuring tiasa diunggah kana iCloud sareng sadaya alat Apple kuring. Intina nyaéta yén éta mangrupikeun méga panyimpenan panginten kuring éta cadangan murni tapi kamari kuring ngahapus sekitar 500 poto ti iPhone kuring kusabab kuring parantos nganggo iPhone sareng pertengahan GB iPhone sareng dinten ayeuna kuring muka iCloud sareng aranjeunna ogé henteu aya. Kumaha kuring nyandak aranjeunna mupus ukur tina iPhone kuring pikeun ngahémat rohangan di dinya? HELP, éta ngadesek