Kumaha cara ngosongkeun rohangan dina iPhone kuring

ngabebaskeun rohangan iphone

Apple sok dicirikeun ku teu kéngingkeun pangguna pikeun ngalegaan ruang panyimpenan alatna nganggo kartu mémori, anu maksa pangguna pikeun mésér modél anu gaduh panyimpenan anu langkung ageung atanapi ngatur ruang anu sami kalayan ati-ati sareng saluyukeun kana maksimal. Seueur jalma anu kesel yén Apple henteu ngaleupaskeun modél 32GB salaku modél dasar sareng seueur pangguna anu teu ngagaduhan pilihan pikeun kéngingkeun modél 64GB kedah mésér modél 16GB. Pikeun sadaya pangguna anu ngagaduhan iPhone kalayan rohangan panyimpenan sakedik, dina iPhone News kami nunjukkeun anjeun sababaraha tips pikeun ngosongkeun rohangan anu dianggo teu perlu ku alat kami, supados tiasa langkung seueur mémori.

PhoneExpander pikeun ngosongkeun rohangan dina iPhone

TeleponExpander

Mimiti, kudu dijelaskeun yén PhotoExpander nyaéta pikeun dipaké babarengan sareng MAC, éta sanés aplikasi kanggo ios. Fungsi utama aplikasi ieu nyaéta nunjukkeun ka kami ukuran anu diilikan ku sadaya aplikasi anu kami pasang dina alat kami sareng masihan kami opsi pikeun ngaleungitkeun langsung.

Hapuskeun cache aplikasi

jelas cache iphone

Kana waktosna, aplikasi nyimpen gambar pikeun nyepetkeun waktos loading kana alat, tapi sakedik-sakedik, rohangan ieu tiasa janten ageung teuing sareng ngeusian bagian ageung tina tempat panyimpenan berharga kami. Pikeun bersihkeun cache iPhone pikeun aplikasi sapertos Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Telegram… Urang tiasa nganggo tweak CacheClearer anu dipendakan dina réo Ryan Petrich http://rpetri.ch/repo.

Sakali dipasang, urang buka Umum> Anggo> Aplikasi sareng kami bakal mendakan tilu pilihan dimana sateuacanna kami ngan mendakan pilihan Hapus aplikasi. Ayeuna urang ogé tiasa balikkeun aplikasi kana kaayaan aslina, saolah-olah urang masang deui, atanapi kosongkeun cache na lengkep, mupus sadaya data anu dikandungna.

Entong nganggo klién mail sapertos Surat

Ngosongkeun rohangan dina iPhone

Aplikasi Surat tetep janten, sanaos fungsi-fungsi énggal anu ditampi ku ios 8, lumayan adil sareng dina sababaraha waktos gagal pikeun urang sadayana anu ngagunakeun intensif aplikasi éta. Surat biasana ngaunduh pesen-pesen mail ka alat, kalayan sadaya rohangan anu dikandung ieu. Nalika kuring parantos nganggo aplikasi mail asli di ios, Mail, kuring ngagaduhan sekitar 1 GB sibuk dina alat kuring ngan ukur pikeun mail.

Pilihan anu pangsaéna pikeun nyingkahan alat urang dieusian ku e-mail anu parantos urang tingali sareng urang henteu kedah konsultasi deui sahenteuna dina jangka pondok, pilihan idéal nyaéta ngagunakeun aplikasi mail asli, sapertos Gmail, Mail, Yahoo atanapi Outlook.

Hapus aplikasi anu kami henteu nganggo

mupus aplikasi pikeun ngosongkeun rohangan dina iPhone

Sababaraha kali urang masang aplikasi ngan ukur ningali kumaha jalanna, hal anu urang parantos laksanakeun sareng komputer urang, tapi dina hal ieu, urang kedah émut yén rohangan parangkat urang diwatesan tanpa kamungkinan ékspansi.

Pareuman pilihan simpen otomatis dina WhatsApp

nganonaktifkeun poto otomatis dina whatsapp pikeun ngosongkeun rohangan dina iPhone

Pilihan séjén pikeun ngosongkeun rohangan dina iPhone Éta diwangun ku nganonaktifkeun pilihan pikeun nyimpen poto dina WhatsApp atanapi klien olahtalatah sanés.

Sacara standar, iraha urang nampi sagala gambar atanapi video ngalangkungan WhatsApp otomatis disimpen kana gulungan. Pilihan ieu sanggup ngeusian kadua gulungan sareng alat urang ku file sareng video anu urang jarang bakal ningali deui. Pikeun nganonaktifkeunana, urang buka Setélan> Obrolan Setélan sareng pupus centang pilihan file Simpen Otomatis. Upami urang hoyong ngahemat gambar atanapi pidéo naon waé, urang kedah mencét kana file anu dimaksud dugi ka ménu nembongan dimana éta nawiskeun kami pilihan pikeun nyimpen dina rol. Di Telegram, sacara standar kami henteu ngagaduhan masalah éta kusabab pilihan éta dinonaktipkeun.

Kosongkeun poto sareng pidéo video na

ngabebaskeun rohangan iphone

Boh poto sareng pidéo anu urang lakukeun sacara praktis unggal dinten nyéépkeun rohangan anu penting pisan dina alat urang sareng ku jalanna waktos aranjeunna tiasa janten beban dina rohangan anu aya dina alat kami. Disarankeun unggal bulan pikeun ngaunduh gambar kana komputer urang sareng mupus na tina alat. Ayeuna seueur jasa panyimpenan awan sapertos OneDrive nawiskeun kami pilihan pikeun unggah poto sacara otomatis ka awan, anu ngamungkinkeun urang, upami urang henteu hoyong ngadamel salinan dina komputer, hapus tina alat langsung ti waktos ka waktos.

Sateuacan ngalakukeun léngkah ieu pastikeun yén sadaya gambar parantos diunggah leres. Perhatoskeun yén layanan ieu mimiti unggah poto anu disimpen dina gulungan nalika aplikasi parantos dipasang sareng idin anu parantos parantos dipasihkeun. Sadaya poto sareng pidéo anu kami candak dugi ka ayeuna moal diunggah sacara otomatis, anu bakal maksa kami ngalakukeun éta ku cara manual.

Streaming musik

Spotify

Upami anjeun salah sahiji pangguna anu biasana ngupingkeun musik dina iPhone sareng anjeun pangguna Spotify, pilihan anu pangsaéna nyaéta ngadangukeun musik ngalangkungan jasa ieu, Kusabab éta boro nyokot rohangan. Salaku tambahan, ku pilihan pikeun diunduh, unggal dinten anjeun tiasa ngaunduh musik anu anjeun paling resep, kalayan tumut kana musik anu diunduh pikeun playback online bakal nyandak rohangan dina alat kami tapi langkung gampang mupus pikeun ngaunduh deui , kumargi henteu anjeun kedah nyambung kana komputer kanggo nambihan deui.

Trik naon anu anjeun anggo ngosongkeun rohangan dina iPhone atanapi iPad? Henteu diragukeun, salah sahiji anu paling diperhatoskeun nyaéta mupus cache aplikasi sareng aya sababaraha hal éta, sanaos aranjeunna ngeusian sababaraha megabyte, antukna tungtungna nyéépkeun panyimpenan internal terminal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jay ngagolér cenahna

    Ngalungkeunana ka tempat sampah hahahaha ios 8 parantos tiasa kéngingkeun kuring miceun apel. Buka musibah

    1.    Paralaks Arthur cenahna

      Upami anjeun henteu terang kumaha ngagunakeunana, sumping ka anjeunna sobat, anjeun bakal ningali masalah l5.1

    2.    Jay ngagolér cenahna

      Kusabab kuring ngalih ka nex6 sareng 5.1, masalah nol. Sadayana gancang pisan tanpa ngamuat waktos atanapi narik. Disarankeun pisan.

    3.    David Perales cenahna

      Perusahaan anu nganggo Nexus 5 sareng ngan sataun saurna ngeureunkeun ngical sareng ngajualna, sanés conto anu pangsaéna pikeun Apple 😊

      1.    Héjo kécap cenahna

        Naha Apple henteu ngalakukeun anu sami sareng iPhone 5 sareng iPad generasi katilu?

  2.   Keiron batu cenahna

    Kuring terang seueur jalmi nganggo iPhone 16 GB anu nyicingan ampir satengah atanapi langkung dina musik sareng gambar sareng pidéo ... Solusi paling gampang na paling saderhana: anggo awan sapertos Dropbox (anu mangrupikeun WONDER) sareng hapus sadayana anu parantos anjeun unggah di dinya ti gulungan (anjeun tiasa teras ngaunduh atanapi ngirimkeun tautan nalika anjeun peryogi) sareng pikeun musik éta saé pisan ngaleungitkeun lagu-lagu anu anjeun henteu ngupingkeun deui (Kuring parantos angkat ti 124 lagu janten 32 sareng ayeuna kuring gaduh seueur ruang) sareng upami anjeun gaduh ogé Spotify Premium langkung saé tibatan langkung saé. Hal sanés anu kuring nyarankeun nyaéta mupus aplikasi sareng ngaunduh deui (unggal pembaruan ngajantenkeun aplikasi langkung beurat sareng anjeun tiasa ngala deui rohangan). Dina 5 GB iPhone 16S kuring masih aya 7 kanggo ngeusian

    1.    Laura cenahna

      Halo!! Naha kuring tiasa ngahubungi anjeun pikeun ngabimbing kuring ngeunaan masalah dropbox? Abdi gaduh panyimpenan panyimpenan kalayan 8 gb poto sareng aplikasi .. tapi kuring henteu acan tiasa masang whatsapp. Hatur nuhun!

      1.    Keiron cenahna

        Tangtosna: 3 tapi saderhana pisan sareng aplikasi anu sami parantos ngajelaskeun kalayan gampang pisan: 3 Dasarna, anu anjeun pasihan aksés kana poto kana aplikasi dropbox nalika éta ngagaduhan Wi-Fi bakal ngamimitian ngirim poto sareng sakali éta aya anjeun tiasa ngaluarkeun éta tina gulungan. Unduh aplikasi tina komputer anjeun sareng lebetkeun akun anu sami. Pikeun ngaunduh hal-hal tina Deopbox dasarna bagikeun tombol sareng unduh.

      2.    Ignacio Lopez cenahna

        Hal pangsaéna anu tiasa anjeun lakukeun nyaéta muka akun Microsoft OneDrive (éta nawiskeun langkung seueur ruang tibatan Dropbox) sareng masang aplikasi na. Pertama kali anjeun muka aplikasi, éta bakal nyungkeun ijin anjeun pikeun sacara otomatis ngunggah sadaya poto anu anjeun candak tina momen éta sacara otomatis kana awan nalika anjeun gaduh jaringan Wi-Fi. Prosésna saderhana pisan. Kuring miharep kuring parantos ngabantosan.

  3.   Julian Torres cenahna

    Saha waé anu terang kumaha cara ngosongkeun rohangan anu dianggo ku aplikasi iMessage, kuring parantos ngahapus sadaya pesen kuring sareng ngan ukur ngaleutikan sakedik

  4.   Miguel Teu Deui cenahna

    Kalayan jailbreak anjeun tiasa

  5.   Melissa cenahna

    Halo! Naha aplikasi CacheClearer ngan ukur tiasa dianggo upami iphone abdi jailbroken?

  6.   Aom cenahna

    Solusi pikeun sadayana ieu iDoctor Device, aplikasi anu saé pisan, ayeuna kuring nganggo iPhone 6 nganggo IOS 8.4.1 sareng mupus sadaya cache aplikasi anu nyéépkeun waktos penting dina waktosna.
    Anu ku anjeun aya di App Store anu gratis sareng anu mayar,

  7.   Papirin lopez cenahna

    Ngosongkeun rohangan dina iPhone 4s
    sareng 6 .. Kuring nyéépkeun artos dina aplikasi, awan, musik sareng sajabana.
    Éta bisnis ageung pikeun perusahaan
    tapi sanés kanggo palanggan, anu gaduh
    mayar sagala rupa, Internét, telepon sélulér,
    Awan, aplikasi tinangtu, Musik
    Mimiti aranjeunna henteu kéngingkeun kuring pikeun mindahkeun
    musik ti taun 4 nepi ka 6. sabab upami aranjeunna
    nusucas kuring sareng kuring mayar aranjeunna seueur
    nyanghareupan perusahaan séjén, tangtosna upami aranjeunna
    Abdi mésér ti Apple, janten yeuh… Éta henteu adil.

  8.   Jose Samanez cenahna

    dina aplikasi kuring ngagaduhan 9.9 ... aranjeunna nawiskeun pikeun ngirangan ieu tapi kuring masih ningali éta

  9.   Alejandra Garcia cenahna

    KUMAHA SAYA NGÉRÉNÉS RUANG "LAIN"? Abdi ngagaduhan 6 GB sareng kuring henteu terang naon ari éta?

  10.   Juan Méra cenahna

    Kuring parantos nganggo pembersih cache tweak sareng kuring parantos pulih 3 GB tanpa mupus poto atanapi aplikasi. Éta mangrupikeun saran anu saé pisan.