Kumaha cara ngosongkeun rohangan iCloud tina iPhone anjeun

Pasti seueur diantara anjeun anu maca tulisan ieu sareng nonton pidéo ieu sadar yén béja kasalahan kusabab ngagaduhan ruang panyimpenan iCloud lengkep. Pasti seuseueurna anjeun mayar kanggo ngalegaan panyimpenan iCloud, sanaos éta 99 sénti sepi anu ngalegaan sakitar 50GB anu raosna siga kamulyaan. Naha anjeun mayar hal anu anjeun leres-leres butuhkeun? Sugan pidéo ieu bakal kaget anjeun sareng ngabantosan anjeun ngahémat sababaraha euro.

Apple terus nawiskeun kami 5GB pisan langka pikeun panyimpenan iCloud, sanaos kanyataan yén kapasitas iPhone sareng iPad parantos ningkat sacara éksponénsial dina sababaraha taun ka pengker, sareng sanaos poto sareng pidéo anu ditangkep iPhone kami langkung kualitas anu langkung luhur sareng (akibatna) langkung ageung. Dokumén sareng item desktop kami dina Mac kami ogé aya dina iCloud, salinan cadangan sadaya alat kami ... hasilna tungtungna nyaéta 5GB éta henteu kapaké pikeun ampir saréréa. Ieu nyababkeun seueur masalah sabab urang henteu tiasa nyimpen poto urang, atanapi salinan cadangan alat urang, jsb. iCloud mangrupikeun komoditas anu langka tapi peryogi pisan pikeun saha waé anu ngagaduhan iPhone, iPad atanapi Mac, sareng seueur deui pikeun anu gaduh sababaraha ti tilu ieu.

Apple nawiskeun solusi anu saderhana pisan pikeun kami: dilegakeun kapasitas panyimpenan kami dina iCloud, sareng ngan ukur 99 sén kami parantos ngagaduhan 50GB anu tiasa méréskeun sadaya masalah ... saheulaanan. Aplikasi sapertos WhatsApp, poto, video sareng cadangan, data aplikasi ... bahkan 50GB tiasa gagal upami urang henteu ngatur panyimpenan awan urang kalayan saé. Dina pidéo ieu kami nunjukkeun kumaha ngaleungitkeun sagala anu anjeun henteu butuhkeun, Henteu gaduh duplikat data anu nyéépkeun rohangan teu perlu, janten anjeun ngan ukur kedah mayar (upami anjeun kedah mayar) naon anu anjeun leres-leres butuhkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.