Kumaha Turun Turun tina ios 8.1.3 janten 8.1.2

Downgrade

Sabab iOS 8.1.3 nutup panto ka Jailbreak, seueur jalma panginten hoyong uih deui masang iOS 8.1.2, anu moal mungkin upami henteu Apple tetep asup iOS 8.1.2.

Pikeun sadayana anu parantos ngapdet alat sareng anu dipikahoyong downgrade, Prosésna saderhana pisan, sareng sabab éta parantos kajadian taun kamari ieu, kuring ragu yén Apple bakal lirén ngadaptarkeun iOS 8.1.2 dugi ka Jailbreak kanggo ios 8.1.3 dileupaskeun (ayeuna nalika nyarios kieu aranjeunna angkat sareng nutup: D), panginten kusabab seueur fitur énggal antara sistem mangrupikeun ideu anu dicandak ti komunitas jailbreak, atanapi ngan ukur kabeneran, saha anu terang.

Kumaha cara turun tingkat? Nya, éta sapotong jajan, pikeun ngalakukeun downgrade anjeun kedah gaduh sistem iOS 8.1.2 dina file ".ipsw", éta tiasa didapet tina PC anjeun dina kasus iTunes saacanna ngaunduh éta (biasana aya dina jalur% Appdata% / Local \ Apple \ Apple Software Update) atanapi upami anjeun teu gaduh éta unduh tina internét (dina halaman wéb ieu contona).

Sakali anjeun ngagaduhan file na, ngan éta bakal diperyogikeun nempatkeun iPhone dina modeu DFU (mencét kadua tombol «Bumi sareng Blokir» dina waktos anu sami salami 10 detik teras lepaskeun tombol konci TANPA ngaleupaskeun tombol Home, sareng ngantepkeun anu terakhir diteken salami 10 detik deui), nalika alat dina DFU iTunes bakal ngingetkeun yén éta parantos mendakan iPhone / iPod / iPad dina modeu pamulihan, dina waktos éta anjeun kedah mencét konci na "SHIFT pikeun Windows" o «PILIHAN pikeun MAC» sareng tombol RESTORE iTunes sareng jandela bakal nembongan dimana anjeun kedah milih file IPSW anu ngandung ios 8.1.2, saatos dipilih iTunes bakal neraskeun mulangkeun alat sareng masang vérsi éta tina sistem.

Downgrade

Ahirna kuring hoyong terang sabaraha jalma anu hoyong turun, terang panarimaan anu ngagaduhan ios 8.1.3 sareng sabaraha jalma anu resep ngajaga Jailbreak.

Upami anjeun gaduh patarosan, tong ragu bagikeun ka kami, kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

25 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sapic cenahna

    🙂 Setoy sareng anjeun, dina naon akhir-akhir ieu Apple ngamungkinkeun anjeun mutuskeun naha anjeun cicing dina versi anu ngagaduhan jailbreak .. Ngajual langkung seueur alat .. Salah sahiji alesan pikeun kameunangan iPhone 6 sareng 6+ sabab aranjeunna terang yén Aranjeunna mésér alat anu aranjeunna tiasa ngaropea ku karesepna. Pasti persentase penjualan sareng i6 sareng 6+ moal sami upami anjeun terang yén anjeun moal tiasa dipersonalisasi ... Éta pendapat kuring sareng kuring henteu ngabagi-bagi pikeun nyiptakeun kontropérsi, henteu salah paham .. Éta mah pendapat.
    Teu aya cilaka pikeun Apple anu henteu datang saé .. 😉

  2.   rodristone cenahna

    Abdi henteu tiasa ngaunduh, kumargi nalika kuring unduh éta badé kaluar saolah-olah lagu
    naon anu abdi lakukeun

  3.   Jusep cenahna

    Ngamangpaatkeun sareng jogét, leres?

  4.   Juan cenahna

    Naon anu kuring kedah lakukeun sakali file pos diunduh.
    Naha kuring ngarobih papanjangan kana IPSW?

    Hatur nuhun sateuacanna

  5.   Jibril Wu cenahna

    Kuring parantos ngaunduh zip sababaraha kali tapi file IPSW henteu némbongan, naon anu kuring tiasa lakukeun?

  6.   tagihan cenahna

    Halo, naha aya anu terang kumaha ngahapus bewara setélan yén 1 dina warna beureum kuring nurunkeun turunna sareng katingalina yén kuring parantos nyobian kalayan lencana anu jelas, henteu aya pembaruan, sareng anu sanésna sareng henteu aya anu tiasa dianggo upami aya anu terang kumaha ngahapus bewara anu ngaganggu ieu?

  7.   Paulinathalia Somerhalder cenahna

    Kuring mencétan konci, jandéla henteu pernah kaluar

  8.   Ivan cenahna

    Pembaruan iOS 8.1.3 pikareueuseun, éta nyatakeun éta ningkatkeun kinerja tapi janten langkung parah, Apple punten kuring balik ka ios 7🙏🙏. http://youtu.be/8UZ7ezuHi_E

  9.   Ruben cenahna

    Halo, wilujeng siang, abdi hoyong terang upami sadaya data abdi bakal dihapus nalika diturunkeun ka iOS 8.1.2

    1.    Juan Colilla cenahna

      Leres, éta sababna anjeun kedah pastikeun anjeun gaduh cadangan data

  10.   Lucie cenahna

    Sagala rupa anu kuring kungsi dihapus jeung kuring teu tiasa atanapi nempatkeun kopback -.-

  11.   Eddie cenahna

    Hai babaturan! Kuring boga kasalahan dina iphone sareng kuring kedah mulangkeunana. Batur terang atanapi anjeun tiasa nyarios ka kuring upami monyét masih asup ios 8.1.2?!.

  12.   Paulinathalia Somerhalder cenahna

    Halo,. Kamari kuring nyobaan ngalakukeun ieu, kuring ngaunduh file, kuring ngalaksanakeun leres-leres sareng kumaha waé ogé, nalika dugi ka pencét SHIFT, henteu aya anu kantos kaluar! sareng kuring kedah deui ka 8.1.3, sareng batréna henteu aya waktos dina iPhone abdi 6. Éta paling lami 3 jam! punten bantosan !! sareng kuring henteu terang naha mungkin balik deui kana iphone 6 abdi kana ios anu sumping ti pabrik !! ah aki tahan langkung lami ayeuna teu aya nanaon !! pleaserrrrr kuring sangsara ku kahirupan 🙁 batur bantosan kuring

    1.    puri elvis cenahna

      anjeun kedah pencét shift teras anjeun klik mulangkeun dina iTunes

  13.   Pauli gallardo cenahna

    Sigana kuring yén ios 8.1.2 henteu cocog, naon anu kuring lakukeun ????: C

  14.   Milo cenahna

    Sarua jeung firmware teu cocog sareng i6 +

  15.   Daniel cenahna

    Éta mana ka kuring

  16.   gerardo cenahna

    Kuring parantos ngadamel cadangan, kuring ngaunduh file kanggo nurunkeun paningkatan tapi nalika malikkeun iPhone éta nyarios yén file na henteu valid

  17.   valentina-huluna cenahna

    Hai, kuring kedah ngawartosan yén kuring ngalaksanakeun sagala léngkah sareng waktos telepon sél kuring dihurungkeun, layar kuring mimiti "oyag" sareng éta ngaco. Abdi henteu nyarankeun anjeun pikeun ngalakukeun ieu pisan! Éta panipuan sareng éta henteu jalan, hiji-hijina hal éta leungit telepon sélulér anjeun, ati-ati sareng henteu ngalakukeun éta!

    1.    rafael nyeri cenahna

      Valentina anjeun ngalakukeun anu béda kusabab kuring parantos ngaléngkah ieu langkung ti 5 kali sareng hawa ipad kuring henteu ngaraheutkeun

  18.   josie cenahna

    Kuring ngaunduh ios 8.1.2 sareng nalika kuring milarian masangna henteu katingalina masang éta ... Kunaon sababna?

  19.   rafael nyeri cenahna

    Halo, kuring parantos ngalaksanakeun prosedur ieu pikeun nurunkeun ka IOS 8.1.1 atanapi 8.1.2 tina hawa Ipad kuring tanpa hasil Kuring ngalaksanakeun sadaya léngkah anu dijelaskeun tapi saatos ngekstraksi perangkat lunak sareng badé masang file .ipsw éta masihan kuring kasalahan sareng ngawartosan kuring yén Éta henteu cocog sareng kuring parantos ngalaksanakeun pikeun IOS sareng kuring parantos ngaunduh sababaraha file tapi sadayana masihan kuring kasalahan anu sami, kuring hoyong anjeun ngabantosan HATUR NUHUN ...

  20.   Kevin Macqueda cenahna

    Anjeun teu ngingetkeun yén data iPhone bakal leungit sahingga kuring henteu ngalakukeun cadangan naon waé sareng kanggo nambalanana éta henteu masihan kuring pilihan pikeun masang vérsi 8.1.2, atanapi masang 8.1.3 atanapi henteu aya anu raoseun.

  21.   Manny cenahna

    Naha anjeun masih tiasa turun tingkat?

  22.   Cristobal cenahna

    Halo, iPhone 5S kuring henteu naékkeun sinyal ti perusahaan, tangtosna, ngan ukur éta Movistar sareng anu tanpa mobil tangtosna henteu kunanaon, kami parantos diuji dina iPhone anu sanés sareng éta tiasa dianggo kalayan saé, kuring kedah terang upami éta ngagaduhan aya hubunganana sareng apdet ios 8.3 atanapi upami éta baseband hatur nuhun