Kumaha cara nyandak screenshot dina Apple TV generasi ka-4

apel-tv-4

Apple TV anyar mastikeun senang-senang, henteu ngan kusabab eusi multimédia anu ngamungkinkeun kami maénkeun, tapi ogé berkat aplikasi sareng gim anu ngamungkinkeun kami masang langsung dina alat kami. Ogé hatur nuhun kana kamungkinan tambahkeun gamepad pikeun mikaresep kaulinan favorit urang dina layar ageung di bumi urang. Kadang-kadang, ku alesan naon waé, urang panginten resep nyandak gambar layar anu ditingalikeun dina waktos éta. 

apel-tv-4

Nyandak nganggo iPhone, iPad atanapi iPod Touch saderhana sapertos sakaligus mencét tombol bumi sareng istirahat salami sadetik kanggo alat pikeun némbalan ku sora jepret kaméra refleks. Dina waktos éta, candak bakal dilakukeun sareng disimpen langsung dina gulungan alat kami. Tapi dina Apple TV, éta langkung rumit tibatan éta, kumargi urang kedah nganggo X-code atanapi aplikasi Quicktime sareng sambungkeun alatna ka Mac urang pikeun tiasa berhasil.

Kumaha carana néwak dina Apple TV generasi ka-4

Padika 1

candak-apel-tv-screeshot

  • Kami masang Xcode dina Mac.
  • Kami nyambungkeun Apple TV ka Mac kami ngalangkungan sambungan USC-C. Nalika alat disambungkeun kana Mac éta ogé kedah disambungkeun kana tipi ngalangkungan konéksi HDMI.
  • Urang muka Xcode.
  • Kami pencét kana Alat sareng pilih Apple TV.
  • Inpormasi ngeunaan jinis alat anu kami sambungkeun bakal ditayangkeun dina kolom anu katuhu, dina hal ieu Apple TV generasi ka-4. Pikeun moto, pencét dina nyandak Potret layar nalika eusi anu bade dicandak ditingalikeun dina layar TV.

Padika 2

screengrabappletv

  • Kami nyambungkeun Apple TV kami ka Mac.
  • Urang muka QuickTime sareng angkat ka File> Rekaman layar énggal.
  • Kami milih Apple TV salaku alat input.
  • Eusi Apple TV anu ayeuna diputer bakal ditayangkeun dina layar QuickTime. Ayeuna urang ngan ukur pencét Komando + Alt + 3 pikeun moto layar lengkep Mac atanapi Komando + Alt + 4 pikeun moto parsial layar Mac kami.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   neuronic08 cenahna

    Kanggo sabaraha ulasan ngeunaan pungsi appletv4?

    Kuring gaduh seueur mamang pikeun direngsekeun, éta sigana mah alat anu saé
    Dukungan pikeun Plex, DLNA, NAS server?
    Navigator wéb?
    Sistem entri data, dikte sora, keyboard dina layar, gerakan toél dina jarak jauh?
    Naon periferal, pengontrol, mouse keyboard sareng sajabana ...
    Anjeun tiasa nempatkeun pendrive pikeun maénkeun eusi
    Internét diperyogikeun pikeun ngirim kontén tina telepon pinter ka appletv, angkat sapertos chromecast anu teu tiasa anjeun nyandak nalika liburan tanpa internét.
    Ngadukung hard drive luar jsb ...

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo nauronic08. Bakal aya ulasan, tapi kuring pikir langkung saé ngantosan sakedap sareng ngalakukeun sahenteuna saminggu. Tina mamang anjeun, kuring tiasa mersihan sababaraha diantarana:

      -Teu aya panyungsi, sahenteuna pikeun momen. Abdi hoyong ningali sababaraha, leres.
      -Plex bakal, saur pamekar. Abdi henteu terang naha éta parantos.
      -Untuk nyerat, ayeuna ngan ukur karya jarak jauh sareng sanés ku sora. Nyaéta, nalika anjeun kedah nyerat dina kotak dialog, anjeun kedah nganggo Siri Remote, milari serat sareng mencét éta. Dina sababaraha aplikasi, ngan ukur nempatkeun hasil serat bakal muncul.
      -Teu ngagaduhan pendrive. Éta ngagaduhan port USB-C, tapi kuring yakin urang tiasa ngalakukeun nanaon ti ditu. Pokokna, éta bakal kudu dicobaan.
      -Ayeuna, éta ngan ukur ngadukung pengendali permainan sareng Siri Jauh, upami kuring émut leres. Ngarojong kadali MFi.
      -Mun peryogi internét atanapi henteu, kuring henteu terang leres, kuring henteu acan nyobian sareng dinten ayeuna kuring moal tiasa ngetéskeunana.
      -Edisk hard drive, sami sareng pendrive. Kuring cangcaya, tapi urang kedah nyobian nyambungkeun kana USB-C sareng tingali naon anu dilakukeun, upami éta muncul dina bagian "komputer" (sigana mah disebutna, éta jeruk, tapi kuring henteu tiasa émut namina ayeuna).

      Hiji salam.